NickTG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, SakafliaC said: Σε όλα καλύτερο είναι το sport beverly απ το μηχανάκι σου, Ξεκάθαρα. Καλύτερες επιδόσεις το Beverly, καλύτερο στρίψιμο, καλύτερες αναρτήσεις. Τι συζητάμε απορώ και εγώ. 8 minutes ago, SakafliaC said: εγώ έχω γράψει 25 φορές ότι είναι κοντά όχι ότι είναι αντίστοιχα. 2 hours ago, SakafliaC said: Κανείς δεν αρνείται ότι τα scooter είναι πανάκριβα αναλογικά με τις μηχανές, καλά κάνουν βέβαια αφού πουλάνε. Αυτό που είπα εγώ είναι ότι οι δυνατότητες τους πια είναι αντίστοιχες. Αν δεν θυμάσαι τι έχεις γράψει ίσως πρέπει να τα διαβάζεις πάλι. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από NickTG
mp123 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω σκουτερ και μηχανή. Και τα δυο καλά είναι.Απορω γιατί τσακώνεστε. Σκουτερ κάτω από 400 δεν στρίβει.δεν φρενάρει. Το ίδιο και στις μηχανές. Τουλάχιστον 500 . Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από mp123
SakafliaC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ξεκάθαρα. Καλύτερες επιδόσεις το Beverly, καλύτερο στρίψιμο, καλύτερες αναρτήσεις. Τι συζητάμε απορώ και εγώ. Συμφωνήσαμε λοιπόν
NickTG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, SakafliaC said: απλά για κάποιο λόγο νιώθεις μειονεκτικά απέναντι στα scooter, ελπίζω να μη φταίει το "250 supersport" σε αυτό. Ποιο supersport 250? Ένα απλό touring, από άποψη θέσης οδήγησης και στησίματος, είναι πρακτικά, με λίγα άλογα. Σκούτερ κοιτάζω να πάρω και εγώ. Απλά δεν θα λέω τριγύρω πως είναι αντίστοιχα με μηχανές για να νιώθω καλύτερα όπως εσύ. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από NickTG
SakafliaC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Αρχίζω και πιστεύω ότι είτε δε μιλάμε όλοι την ίδια γλώσσα είτε ορίζει ο καθένας μας διαφορετικά το "πολύ κοντά" ανάμεσα σε scooter και μηχανές. Θέλω να πιστεύω ότι συμβαίνει το δεύτερο και ας το κλείσουμε εδώ, έτσι κι αλλιώς είμαστε offtopic από ώρα και δε βοηθάνε όσα λέμε τον ts. Μόλις τώρα, mp123 είπε Έχω σκουτερ και μηχανή. Και τα δυο καλά είναι.Απορω γιατί τσακώνεστε. Για ένα απ αυτά τα δύο "τσακωνόμαστε" που έγραψα παραπάνω.
NickTG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 11 minutes ago, SakafliaC said: Γενικά ούτε ξέρεις αν είναι ο SakafliaC και ο κάθε SakafliaC αρμόδιος ή πιο αρμόδιος απ τον NickTG, παρακάτω? Ναι μπορεί. Για αυτό και εγώ δεν σχολίασα τον SakafliaC αλλά τις απόψεις του. Εσύ ένιωσες την ανάγκη να σχολιάσεις τον NickTG. 4 minutes ago, SakafliaC said: Συμφωνήσαμε λοιπόν Τα νούμερα δεν συμφωνούν αλλά νταξει. Τόσο το χειρότερο για αυτά!
SakafliaC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ποιο supersport 250? Ένα απλό touring, από άποψη θέσης οδήγησης και στησίματος, είναι πρακτικά, με λίγα άλογα. Σκούτερ κοιτάζω να πάρω και εγώ. Απλά δεν θα λέω τριγύρω πως είναι αντίστοιχα με μηχανές για να νιώθω καλύτερα όπως εσύ. Ρε άνθρωπε του θεού ότι είναι κοντά σε μηχανές και όχι τόσο κακά όσο τα παρουσίασε στο post του ο Stam, απ το οποίο και ξεκίνησε όλη αυτή η κουβέντα, είπα εγώ. Δεν είπα πουθενά ότι είναι ίσα, γιατί το αντίστοιχα αυτό σημαίνει. Δε χρειάζεται να νιώσω καλύτερα με κάτι απ τα δύο έχοντας και απ τα δύο. 1
NickTG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Just now, SakafliaC said: Ρε άνθρωπε του θεού ότι είναι κοντά σε μηχανές και όχι τόσο κακά όσο τα παρουσίασε στο post του ο Stam, απ το οποίο και ξεκίνησε όλη αυτή η κουβέντα, είπα εγώ. Δεν είπα πουθενά ότι είναι ίσα, γιατί το αντίστοιχα αυτό σημαίνει. Δε χρειάζεται να νιώσω καλύτερα με κάτι απ τα δύο έχοντας και απ τα δύο. Σου έβαλα και πιο πάνω το post σου που γράφεις αντίστοιχα. Ίσως το ξέχασες ίσως ήθελες να γράψεις άλλη λέξη. Πες μας τι από τα 2 να ξέρουμε. Πάντως ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με τον τρόπο που το έγραψε ο stam.
SakafliaC Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Σου έβαλα και πιο πάνω το post σου που γράφεις αντίστοιχα. Ίσως το ξέχασες ίσως ήθελες να γράψεις άλλη λέξη. Πες μας τι από τα 2 να ξέρουμε. Πάντως ναι, ούτε εγώ συμφωνώ με τον τρόπο που το έγραψε ο stam. Ξέρεις πολύ καλά τι συζητάμε τόση ώρα, ας μην παίζουμε με τις λέξεις βρίσκοντας κάτι να πιαστούμε. Έχω γράψει αρκετά ξεκάθαρα ότι δεν είναι αντίστοιχα, αλλά ότι είναι κοντά και μάλιστα έκανα και άλλο post που ανέφερα ότι μάλλον συζητάμε τόση ώρα γιατί ο καθένας μας ορίζει διαφορετικά αυτό το κοντά. Η τελευταία σου πρόταση βασικά είναι αυτό το οποίο συζητάμε τόση ώρα, αλλά τέλος πάντων. 1
el_greco1993 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Εγω θα μιλησω πολυ απλά. Αν κάποιος δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ μηχανής και σκούτερ, να πάει να πάρει σκούτερ.. 2
lactate Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Ειπώθηκε ότι δε ξέρει ποδήλατο ο άνθρωπος πράγματι? όχι μια χαρά ξέρω ποδήλατο, αλλά άσε τον άνθρωπο να βγάλει τη χολή του, μπορεί να τον κάνει να νιώθει καλύτερα
StamTheMan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, NickTG είπε Μα δεν είναι αντίστοιχες οι δυνατότητες τους. Τι επαφή έχει το Tracer 900 μιας και είναι κοντά σε τιμή και ίδιας εταιρείας με το Tmax? Τι σχέση έχουν σε επιδόσεις και συμπεριφορά στο δρόμο? 3 ώρες πριν, SakafliaC είπε Κατ αρχήν δεν είναι κοντά και σε κυβισμό, για να συγκρίνουμε καθαρά επιδόσεις. Οι επιδόσεις τους στα φρένα και σε στρίψιμο είναι πολύ κοντά αν σκεφτείς το βάρος και το πλαίσιο του tmax. Ξαναλέω δε λέω ότι το tmax είναι καλύτερο, λέω ότι κάνει άλλα πράγματα απ το tracer. Είναι εντελώς άτοπη η σύγκριση και μιας και είμαστε στο insomnia και όχι στο moto, είναι σαν τη σύγκριση που κάνουν ανάμεσα σε laptop και desktop και πετάγεται κάθε φορά κάποιος και γράφει με τα 2 χιλιάρικα που έχει το laptop φτιάχνεις desktop τούμπανο.. 3 ώρες πριν, mp123 είπε Δεν με ακούς . Ούτε ποδήλατο. Πατίνι μπορεί ( αλλά με τρεις ρόδες). Που πηγατε τη συζητηση ρε,ποση ωρα λειπω;;;; Απο εκει που λεγαμε στον απειρο lactate να παρει κανα 150ρι σκουτερ,βλεπω συζητησεις για tracer και xmax??? Αυτα δεν ειναι σκουτερ,οπως και να το κανεις. mp123 επρεπε να σε εχω κανει tag εξ αρχης!!! 4 ώρες πριν, mp123 είπε Βασικα τίποτα δεν θα πάρει. Αφού δεν ξέρει ούτε ποδήλατο. Τι συζηταμε τωρα. Εισαι κακος.Τωρα το ειδα αυτο. Πολυ κακος ομως. 4 ώρες πριν, SakafliaC είπε Ειπώθηκε ότι δε ξέρει ποδήλατο ο άνθρωπος πράγματι? οχι,απο προηγουμενα θεματα που εχει ανοιξει ο ιδιος,που ειναι γενικα σε περιεργη φαση στη ζωη του,καταληξαμε λιγο καυστικα σε αυτο μαλλον,σιγουρα αστειευεται ο mp.
aromeo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mp123 είπε Έχω σκουτερ και μηχανή. Και τα δυο καλά είναι.Απορω γιατί τσακώνεστε. Σκουτερ κάτω από 400 δεν στρίβει.δεν φρενάρει. Το ίδιο και στις μηχανές. Τουλάχιστον 500 . Είπα να μη γράψω αλλά αυτό με τέντωσε. Πάλι αρχίσατε τα random καφενειακά στερεότυπα; Με τα χιλιοστά του κυλίνδρου ανεβαίνει και η ικανότητα στο "στρίψιμο; Για να τελειώνουμε, καμία σχέση τα κυβικά με το στρίψιμο. Ένα Beverly 300-350 στρίβει πολύ καλύτερα σε σχέση με το άθλιο 500. Αντίστοιχα, ένα Ninja 250 στρίβει καλύτερα από το αισχρό(IMO) KLE 500. 1 1
apostolosapok Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Πολύ παραπληροφόρηση αυτό το θέμα καλύτερα να κλειδωθεί και να μπει ένα link πχ https://www.motorcycle.com/features/scooter-versus-motorcycle-pros-cons.html
GrigM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2020 στις 7:13 ΜΜ, lactate είπε Στο μυαλό μου δεν τα διαφοροποιούσα βλέπω όμως ότι κάποιοι δεν θεωρούν καν τα σκούτερ μηχανές. Εγώ είμαι μπερδεμένος λοιπόν στο τι θα κάλυπτε καλύτερα τις ανάγκες μου. Πχ τα σκούτερ είναι σαν μηχανές χωρίς ταχύτητες; Αν θες ννα πας εθνική ποιο από τα δύο παίρνεις; Ή μήπως κανένα. Ένα σκούτερ με μια μηχανή ίδιων κυβικών έχουν κάποια διαφορά στην "δύναμη"; Υπάρχει διαφορά στην ασφάλεια; Σε κάποιο κόστος ίσως; Καλησπερα φιλε μου. Μολις ειδα το θεμα και εχω διαβασει μεχρι την 3η σελιδα οποτε δεν ξερω αν εχει αναφερθει. Απο την στιγμη που πας σε δικυκλο, οποτε εχεις εστω και λιγο το μικροβιο της μηχανοκινησης, εισαι ηλικιακα ωριμος και για να εισαι κομπλε για σχεδον ολα και για καιρο, θα σου προτεινα να κοιταξεις τα CB/CBX 500 και αν δεις οτι σου ταιριαζει, να δωσεις ακομη 200€ να βαλεις quickshifter για να μην εχεις τον συμπλεκτη. Ξεκινησα στα 16 με 50cc Kymco Agility και στα 25 μου πηρα 700αρα μηχανη. Κανενα ενδιαμεσο δικυκλο. Αν σε φοβιζει η ιδεα της μηχανης ομως, μην κανεις τον κοπο και πηγαινε απευθειας σε ενα βολικο 250-300 κυβικα σκουτερ να κανεις τη δουλεια σου, αλλα μην περιμενεις πολλα εκτος των βασικων. Ο,τι και να επιλεξεις στο τελος, τα ματια σου 1014 και παντα ορθιος. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από GrigM 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα