kostaslio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έκανα αναβάθμιση από χθες τη γραμμή μου σε vdsl. σήμερα πήρα το ρουτερ και το σύνδεσα και μου λένε από την vodafone ότι θέλει 10-12 μέρες για να γίνει η αναβάθμιση.. καλά την παλεύουν αυτοί? εδώ ένας φίλος που είναι στην wind την έκαναν άμεσα την αναβάθμιση... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από kostaslio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Συνήθως τόσο χρειάζεται αν και ο χρόνος μεταφοράς εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaslio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, prometheas είπε Συνήθως τόσο χρειάζεται αν και ο χρόνος μεταφοράς εξαρτάται από πολλές παραμέτρους. Θέλει κωνέ και αυτό να φανταστω?? αχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θελει υπομονή... Εξαρτάται από την περιοχή που είσαι , τον πάροχο στον οποίο ανήκεις , τις αιτήσεις που εκκρεμούν κλπ Επειδή κατα 95% το ΚΑΦΑΟ που σε εξυπηρετεί ανήκει στον ΟΤΕ, οπως καταλαβαίνεις ο ΟΤΕ βάζει σε δεύτερη προτεραιότητα τους πελάτες της Vodafone, Wind κλπ.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaslio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, prometheas είπε Θελει υπομονή... Εξαρτάται από την περιοχή που είσαι , τον πάροχο στον οποίο ανήκεις , τις αιτήσεις που εκκρεμούν κλπ Επειδή κατα 95% το ΚΑΦΑΟ που σε εξυπηρετεί ανήκει στον ΟΤΕ, οπως καταλαβαίνεις ο ΟΤΕ βάζει σε δεύτερη προτεραιότητα τους πελάτες της Vodafone, Wind κλπ.. καταλαβα.. ναι του οτε ειναι σιγουρα! προσφατα τα εκαναν αναβαθμιση για το fiber να υποθεσω.. ας ελπισω να αξιζει η υπομονη και να στρωσει το δικτυο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα