tazio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε απλα έβαλες μια τυχαια διευθυνση εντος αγγλίας; πως πλήρωσες; μια τυχαία έβαλα , με προπληρωμένη κάρτα πλήρωσα Μόλις το έκανα ενεργοποίηση και δουλεύει τέλεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, tazio είπε μια τυχαία έβαλα ειναι οκ να το κανω αυτο; δεν εχω εμπειρια, μπορει να λεω χαζομαρα, αλλα μου ζηταει ακριβη διευθυνση σπιτιου και μου φαινεται περιεργο να δηλωσω σπιτι αλλου
nifas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Υπαρχει και ενα πιο παλιο θεμα για οποιον ενφιαφερει, 3 devices ομως, για 2 χρονια περιπου 12 ευρω 1
tazio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε ειναι οκ να το κανω αυτο; δεν εχω εμπειρια, μπορει να λεω χαζομαρα, αλλα μου ζηταει ακριβη διευθυνση σπιτιου και μου φαινεται περιεργο να δηλωσω σπιτι αλλου Σου έστειλα πμ
darkmatinee Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μπορούμε να αγοράσουμε τώρα και να το ενεργοποιήσουμε 2-3 μήνες μετά; Επίσης είναι βαρύ για λίγο παλιό PC;
tazio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Billator είπε Έχει κανένας άποψη αν είναι καλύτερο σε σχέση με το bitdefender; Επειδή είχα το bitdefender total security μπορώ να σου πώ ότι είναι καλύτερο στην εκκίνηση των win (δηλαδή ανοίγει αμέσως σε αντίθεση με το bitdefender που αργούσε να ανοίξει) και φαίνεται να είναι καλύτερο στο safepay λόγω των ιδιαίτερων ρυθμίσεων που έχει στο hardwear. Όλα αυτά βέβαια σε αρχική εκτίμηση, δεν είχα ποτέ kaspersky 1
FiKiFiKi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Σε μένα τίποτα, τυχαία διεύθυνση Λονδίνου, αγγλικό proxy τίποτα... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, tazio είπε Σου έστειλα πμ Δεν το έλαβα
tazio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, FiKiFiKi είπε Σε μένα τίποτα, τυχαία διεύθυνση Λονδίνου, αγγλικό proxy τίποτα... έκανες την διεύθυνση του Λονδίνου default;
FiKiFiKi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tazio είπε έκανες την διεύθυνση του Λονδίνου default; Ναι και μπήκα και με uk vpn, αγγλικές διευθύνσεις δοκίμασα 2 η μία όχι λονδίνο, έσβησα cookies, δοκίμασα 3 browsers Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από FiKiFiKi
ssof Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, nifas είπε Υπαρχει και ενα πιο παλιο θεμα για οποιον ενφιαφερει, 3 devices ομως, για 2 χρονια περιπου 12 ευρω Ευχαριστώ τον ts αλλα και τον @nifas ,μόλις έκανα εγκατάσταση , όλα οκ 3 devices 2 χρόνια 12,6 €
Πιτούλιας Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Έχω ένα περισσευούμενο κλειδί από παρόμοια προσφορά στο Γερμανικό Amazon, κάποιους μήνες πριν. Τώρα που γράφω, είναι 650 ημέρες υπόλοιπο η άδεια για το KIS, για Windows. Όποιος θέλει να στείλει καμιά "ελεημοσύνη" στο paypal μου, ένα εσπρεσάκι, ας στείλει μήνυμα.
Green Dragon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι ανάλογο, το επόμενο διάστημα, μιας και άνοιξε τον χορό η Kaspersky; Πλησιάζει και η Black Friday. Είναι πολύ ελκυστική προσφορά, αλλά με τα vpn δεν το έχω καθόλου.
podarilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από κάποιον με αξιολογήσεις 1-2 κλειδιά 4.5€ ή 9€ αντίστοιχα. Αν κάποιος που πήρε την τρέχουσα προσφορά ενδιαφέρετε ας μου στείλει πμ. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2020 από podarilos
imvrios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Green Dragon είπε Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι ανάλογο, το επόμενο διάστημα, μιας και άνοιξε τον χορό η Kaspersky; Πλησιάζει και η Black Friday. Είναι πολύ ελκυστική προσφορά, αλλά με τα vpn δεν το έχω καθόλου. https://store.pcpro.co.uk/p36223-norton_360_premium_2020_10-device_2-yr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα