sotmax Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Game: ~70 Ssd: ~50 Sure... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhsdavd1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 τα call of duty ανεκαθεν ηταν τεραστια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Eβαλα αγγελια να πουλησω το βολβακι που εχω, προβληματιζομαι ομως, αν τα λεφτα που θα πιασω, θα φτασουν να πληροσω τον 80ΤΒ σκληρο που προπαραγγειλα. Για τα υπολοιπα παρτ του νεου Πι Σιου θα περιμενω καμια κληρονομια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Στο xbox one X παίζει 4κ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Aν είναι δυνατόν με αυτές τις υπερβολικές απαιτήσεις σε κάθε καινούργιο παιχνίδι που βγαίνει !!! Όσο πάει και χειρότερα με τους επίτηδες κακογραμμένους κώδικες... Σε λίγο θα θέλουν για minimum 16GB RAM,500GB SSD,Intel 8πύρηνο και GTX980 για να παίξεις με ~30fps σε medium γραφικά με 1080p... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark Worm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Περιέχει αληθινούς στρατιώτες με πραγματικά όπλα και καναδέζες. Περνάνε μέσα από τα καλώδια του ίντερνετ και αποσυμπιέζονται αυτόματα στον υπολογιστή σας. Σε περίπτωση ασύρματου ίντερνετ κάνετε αίτηση στην εταιρία και σας αποστέλλεται η κοντινότερη ΕΣΣΟ της περιοχή σας, στο σπίτι σας. Αυτά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
busellatos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, FiLw είπε Απόκρυψη περιεχομένων Έλα που δεν έχει διαθεσιμότητα στη περιοχή... Είμαστε ακόμα με παλιά καφαο και να πεις ότι ειναι καμία απομακρυσμενη περιοχή... Και χω ρωτήσει Cosmote Vodafone nova... Τεσπα πίκρα... Off topic αλλα το χω παράπονο... Πας Ελβετια και καθαρισες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Και λεει χακερ αποκαλύπτουν οτι το πραγματικό παιχνίδι είναι 10 γιγα και τα υπόλοιπα 240 αέρας κοπανιστός ύστερα απο συμφωνία με εταιρείες σκληρων δίσκων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oceanborngr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Εναλλακτικα κατεβαζεις μονο το multiplayer και βλεπεις το campaign σε βιντεο στο Youtube 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panther_512 είπε Ή μπορούνε να το σπάσουνε σε περίπου 173.500 floppy disks για αυτούς που έχουν λίγο πιό παλιά συστήματα, και απλά ο χρήστης να αλλάζει δισκέτα πού και πού. Χαχα μου θύμισες εποχές που κατέβαζε warez απο το pc του πανεπιστήμιου.... Αντέγραφα το αρχείο σε δισκέτες για να το μεταφέρω. Το tomb raider θυμάμαι επαιρνε 27 δισκέτες αν θυμάμαι καλά. Spoiler Είχε πλάκα όταν τις αντίγραφα στο πισι μου και μια απο τις δισκέτες είχε disc error 😂 Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από TheGrisGrisMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spamo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Θα ήθελα να δω το παιχνίδι σε μαγαζί να το πουλάνε εγκατεστημένο μέσα σε ένα 250GB ssd evo. Να κουμπωνεις τον δίσκο στο pc και να παίζεις χωρίς εγκατάσταση. Σιγά 35€ έχει ο δίσκος λιανική με ΦΠΑ, σε αυτούς ούτε 5€ δεν κοστίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Χαχα μου θύμισες εποχές που κατέβαζε warez απο το pc του πανεπιστήμιου.... Αντέγραφα το αρχείο σε δισκέτες για να το μεταφέρω. Το tomb raider θυμάμαι επαιρνε 27 δισκέτες αν θυμάμαι καλά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Είχε πλάκα όταν τις αντίγραφα στο πισι μου και μια απο τις δισκέτες είχε disc error 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinistargr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 παιδιά το θέμα χωρητικότητας έχει ξεπεραστεί πλέον στο PC, το ξέρετε οι περισσότεροι εφόσον παίζονται τέτοιου είδους παιχνίδια, Και αφού έχουν γίνει πλέον τόσο ρεαλιστικά με μεγάλες αναλύσεις, Φυσικό και επόμενο είναι να καταλήξει το μέγεθός τους να είναι τεράστιο, παρόλα αυτά όμως όπως είπα και πιο πριν το Έχουμε ξεπεράσει, γιατί είναι πολύ φθηνά τα τέρα πού μπορούμε να βάλουμε, για σκεφτείτε αυτούς με τις κονσόλες? αφήστε το καλύτερα πικραμένη ιστορία, μπορεί να χαίρονται τώρα θα κλαίνε όμως πιο μετά, και όπως ξέρουμε όλοι τα 4Κ χρειάζονται χώρο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 48 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Χαχα μου θύμισες εποχές που κατέβαζε warez απο το pc του πανεπιστήμιου.... Αντέγραφα το αρχείο σε δισκέτες για να το μεταφέρω. Το tomb raider θυμάμαι επαιρνε 27 δισκέτες αν θυμάμαι καλά. Απόκρυψη περιεχομένων Είχε πλάκα όταν τις αντίγραφα στο πισι μου και μια απο τις δισκέτες είχε disc error 😂 Σατανά. Εχω κανει εγκατάσταση γουιντος 95 και οφισ με φλοπακια. Σε κούτες μου τα είχαν φέρει. Υπάλληλο ήθελες με ειδικότητα " δυσκοαλαχτη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikcrf Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Όταν έπαιζα παιχνίδια στο pc το μεγαλύτερο τότε ήτανε κάπου 3 GB. Τόσο είναι ο δικός που έχω στο λαπτοπ ολόκληρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα