Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πιλοτή σε πολυκατοικία

Tsakos193

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Tsakos193 είπε

Ωραία λογική φίλε μου...

Συγκρίνεις ανομία πράγματα

Ναι όταν το νοίκιασα ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι έχει πιλοτή και θα μπορώ να το αφήνω μέσα...

Επειδή δεν τα πάει καλά με τον άλλον όμως το γέρο αυτός πήγε και κλείδωσε την πόρτα

Έχεις σκαλοπατι μεγάλο και είναι δύσκολο ακόμα και με ράμπα 

Με λιγα λογια μπορεις, απλα ειναι λιγο ταλαιπωρια. Νομιζω πως θα ηταν καλυτερα να κανεις καμια κατασκευη εκει παρα να ασχολεισαι με την αλλη πορτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

Εγινες οταν εβαλες την φώτο καθυστερημένα ταχα μου

Πεστα ρε μεγαλε...................

Κοίτα να δεις εγώ ξέρω τι άνθρωπος είμαι και δεν ψάχνω επιβεβαίωση από κανέναν εδώ μέσα...

Άλλο ζήτησα και μόνο λίγοι βοήθησαν...

Ναι μέσα σε χίλιες και φωτογραφίες δεν την έβρισκα...

Ναι λοιπόν για εσένα θα είμαι το λαμόγιο γιατί θέλω 1.5×0.5 μέτρα εκεί που οι άλλοι το έχουν κάνει τσιφλίκι τους

Και αυτό δεν θα αλλάξει στο μυαλό σου...

"ΚEEP WALKING" και ειρωνείες

Ευχαριστώ όλους σας για το χρόνο σας.

• Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ετσι οπως έχουν γινει οι ενοικιασεις στην Αθηνα , τα ιδια καταληγεις να πληρωνεις και σε ενα στεγαστικο. Εν αναγκη το φτιαχνεις μαζι με τη γυναικα...

φιλε ειμαι 33 χρονων έχω νοικιασει εδω και 5 χρονια και ηδη εχω αγανακτησει. Θα μου πεις ειμαι περιεργος εγώ... και θα σου πω πως αποδεικνυεται;

γιατι απο τις 2 μισθωσεις ως τωρα η μια κατεληξε σε δικαστικη διαμάχη την οποια εχω κερδισει. Η 2η δεν ειχε θέμα μονο μερικους τσακωμους με το σπιτονοικοκυρη για κάποια θεματα που ηταν μαζανφουτιστας αλλα μετα ξαναμιλαγαμε δεν ειχαμε δικαστικα θέματα. Στην 1η ενοικιαση ο βλακας με πηγε δικαστικα κ το έχασε κιολας.

Πηγε πληρωνε τους δικηγορους για να χάσει, του τα έλεγαν ολοι.. αλλα αμα μπλεξεις με στραβο ανθρωπο και ηλιθιο στα μυαλα θα σε συρει σε περιπέτειες. Καταλαβες πως το λέω; :)

Έπρεπε να του κάτσω κ εγω μια αγωγη στο τέλος που πηγε κ ειπε ψέμματα στο δικαστηριο οτι δηθεν του χάλασα το σπιτι κ οταν εφυγα πηρα φωτογραφιες κ το ειδε κ ο ξαδερφος του ο οποιος ειπε οτι το σπιτι το αφησα πιο καλο απο οτι το παρέλαβα. Αλλα λέω αι στο διαολο θα μπλέξω κ αλλο με εναν καραγκιοζη και τιναξα και τις σκονες απο τα παπουτσια μου κ σηκωθηκα κ εφυγα. Τυχερος ηταν γιατι αν ημουν δικομανης θα έπαιρνα τα πρακτικά της δικης και θα τον καλουσα σε εκ νεου δικαστηριο να αποδειξει ποιος του κατέστρεψε το σπιτι και με τι στοιχεια....

Απο τοτε ο τυπος εχει τα ακινητα του ξενοικιαστα. Το τι έκανε δε λεγεται εβαζε ανθρωπους ψευτικους να παραστησουν τους ενοικιαστες για να μπαινει να το βλέπει. Φωναζε την αστυνομια... η οποια τον ρωτουσε αν του χρωσταω ενοικια και οταν απαντουσε οχι τον κοιτουσε με υφος "Καλα βλαμενος εισαι ρε φιλε τι μας φώναξες;" Μιλάμε για μεγάλο παλιάνθρωπο. Εφαγε καλά ομως απο μένα. Πηρε καλο μάθημα. Εχασε 7-8 κατοσταρικα σε εξοδα δικηγορου κ έχασε και το δικαστηριο. Για να χάσει.... ο ΠΑΝΙ-βλάκας.

Εγω που μενω σε δικο μου σπιτι και εχω μακακες γειτονες δεξια και αριστερα τι να πω; Παιδες μην το ψαχνετε, ειτε ιδιοκτητο, ειτε με ενοικιο, ανετα πεφτεις σε μακακες.

• Sad 1

9 λεπτά πριν, mourlos είπε

Είσαι εκτός θέματος. Καλή σου έξοδο 

Ναι σωστα. Μόλις σου χαλασα το γιατί δεν μπορείς να μην νοικιάζεις τα διαμερίσματα χωρίς το πάρκινγκ ή να νοικιάζεις το πάρκινγκ σε αλλους.

Επειδή είσαι εντός θέματος και εχεις και χρόνο αναμένω την σχετική νομοθεσία από μέρους σου.

Όπως είπα δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε αλλά δεν λέω λόγια για νομικά χωρίς να έχω την νομοθεσία

Φιλικά

Γιαννης

• Like 1
  • Thanks 3

3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Με λιγα λογια μπορεις, απλα ειναι λιγο ταλαιπωρια. Νομιζω πως θα ηταν καλυτερα να κανεις καμια κατασκευη εκει παρα να ασχολεισαι με την αλλη πορτα.

Εκεί πάει η δουλειά αν και παρκάρουν στο πεζοδρόμιο απ' έξω και κλείνουν την έξοδο της πόρτας...

Από παντού βρωμάει η δουλειά

Καλό βράδυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω που μενω σε δικο μου σπιτι και εχω μακακες γειτονες δεξια και αριστερα τι να πω; Παιδες μην το ψαχνετε, ειτε ιδιοκτητο, ειτε με ενοικιο, ανετα πεφτεις σε μακακες.

Φιλε σε δικο σου σπιτι δεν μπορουν να σε ενοχλησουν τοσο... εκτος και αν ειστε πολύ κοντά. Και εγω εχω γειτονες με παιδιά που φωναζουν ολη μέρα αλλα δεν με ενοχλει. Τις προαλλες ειπα στον αλλον να μην παρκάρει εξω το αμαξι αν μπορει για να μπορω να βγαινω χωρις να κανω μανουβρα και το σεβάστηκε. Θελω να πω πως με κάποιους ολο και καπως θα συνενοηθεις αλλα ειναι μερικοι τοσο στραβοι ανθρωποι που δεν παλευονται με τιποτα.

Ειναι οι γνωστοι αγνωστοι που τρέχουν με ενα φακελο καθε μερα σε Υπηρεσιες και ζαλιζουν τους πάντες με καταγγελιες εναντιον ΟΛΩΝ. Και εγω θα μπορουσα να φωναξω την αστυνομια επειδη ο απεναντι πχ εχει φάει το πεζοδρομιο αλλα ΔΕΝ το κάνω.... ή για φωνες το μεσημερι ΑΛΛΑ δεν το κάνω παιδάκια ειναι παιζουνε τι να κανουμε τωρα. Αμα θες να τσακωνεσαι καθε μερα μπορεις.... αμα εισαι στραβος ανθρωπος κ αγαμητος ;)

Επεξ/σία από Magic_Nature

1 λεπτό πριν, Tsakos193 είπε

Εκεί πάει η δουλειά αν και παρκάρουν στο πεζοδρόμιο απ' έξω και κλείνουν την έξοδο της πόρτας...

Από παντού βρωμάει η δουλειά

Καλό βράδυ

Ε καλα καβαλας το πεζοδρομιο 5 μετρα πιο κατω σιγα, προκειμενου να χαλας την ζαχαρενια σου το θεωρω πολυ καλυτερο.

• Like 2

Παντως  κι εγω εκει που μενω δεν εχει θεσει σταθμευσεις για μηχανακια, οταν ομως ρωτησα αν μπορω να το βαλω στη πυλωτη δεν ειχαν αντιρησση και μαλιστα μου ειπαν και που ειναι καλυτερα να το βαλω. Οποτε ειναι με τι συγκατοικους θα πεσεις. Παντως τη γκαραζοπορτα εχει δικαιωμα να την κλειδωσει, τωρα αν θελει ή πρεπει να σου δωσει το κλειδι δεν το γνωριζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Φιλε σε δικο σου σπιτι δεν μπορουν να σε ενοχλησουν τοσο... εκτος και αν ειστε πολύ κοντά. Και εγω εχω γειτονες με παιδιά που φωναζουν ολη μέρα αλλα δεν με ενοχλει. Τις προαλλες ειπα στον αλλον να μην παρκάρει εξω το αμαξι αν μπορει για να μπορω να βγαινω χωρις να κανω μανουβρα και το σεβάστηκε. Θελω να πω πως με κάποιους ολο και καπως θα συνενοηθεις αλλα ειναι μερικοι τοσο στραβοι ανθρωποι που δεν παλευονται με τιποτα.

Εχω μονοκατοικια, αριστερα 2 οροφη πολυκατοικια, δεξια 3 οροφη πολυκατοικια και πισω μονοροφο κτηριο.......
Αφενος πολλα βραδια ειναι στα μπαλκονια μεχρι τις 3-4 το πρωι οι δεξια και αριστερα και φωναζουν (και μουσικη στην διαπασων), αφετερου οι πισω εχουν παιδια που ολη μερα τσακωνονται και βριζουν και και και. Οι δεξιοι επισης κανουν παρτι στον 3ο πολλες φορες και η αυλη μου γεμιζει φρουφρου και βλακειουλες απο τα παιδια τους.
Γενικα ΠΟΛΛΑ θεματα και αν και πλεον τους γραφω ε καποιες φορες τους ακουω να λενε βλακειες για μενα και μου γυριζει το ματι.....

Επεξ/σία από Salvation81

6 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Ναι σωστα. Μόλις σου χαλασα το γιατί δεν μπορείς να μην νοικιάζεις τα διαμερίσματα χωρίς το πάρκινγκ ή να νοικιάζεις το πάρκινγκ σε αλλους.

Επειδή είσαι εντός θέματος και εχεις και χρόνο αναμένω την σχετική νομοθεσία από μέρους σου.

Όπως είπα δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε αλλά δεν λέω λόγια για νομικά χωρίς να έχω την νομοθεσία

Φιλικά

Γιαννης

παράθεση από το αρχικό ποστ του TS:

"Γεια σας παιδιά...

Κατοικώ(ενοίκιο) σε πολυκατοικία στην οποία ,όπως φαίνεται στην φωτογραφία που έχω μαρκάρει με κόκκινο, υπάρχει πιλοτή και αριστερά της το ιδιόκτητο κλειστό γκαράζ που βλέπετε.

Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ και ενός διαμερίσματος ισχυρίζεται ..."

Επειδή είσαι ο ειδικός εξήγησε μας αυτό. επιμένω πως είσαι εκτός θέματος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εχω μονοκατοικια, αριστερα 2 οροφη πολυκατοικια, δεξια 3 οροφη πολυκατοικια και πισω μονοροφο κτηριο.......
Αφενος πολλα βραδια ειναι στα μπαλκονια μεχρι τις 3-4 το πρωι οι δεξια και αριστερα και φωναζουν (και μουσικη στην διαπασων), αφετερου οι πισω εχουν παιδια που ολη μερα τσακωνονται και βριζουν και και και. Οι δεξιοι επισης κανουν παρτι στον 3ο πολλες φορες και η αυλη μου γεμιζει φρουφρου και βλακειουλες απο τα παιδια τους.
Γενικα ΠΟΛΛΑ θεματα και αν και πλεον τους γραφω ε καποιες φορες τους ακουω να λενε βλακειες για μενα και μου γυριζει το ματι.....

Α μπα εγω εχω το αντιθετο προβλημα...... αυτοι κοιμουνται νωρις γιατι το πρωι δουλευουν οποτε αν καθισω μπαλκονι μετα της 11-12 με φιλους εεεε μπορει να κανουν καμια παρατηρηση. Το καλοκαιρι... το χειμωνα μεσα στο σπιτι κανω κ πάρτυ ως τις 5 το πρωι ! Πραγμα που σε πολυκατοικια δεν θα γινοταν !

Οποτε η λυση ειναι σε αραιοκατοικημενη περιοχη αλλα εκει... αν μπει κανας διαρηκτης δεν θα σε ακουσουν κιολας. :P

οποτε γνωμη μου σταματαμε να χαλιομαστε για μικρο πράγματα κ ολα καλα.

Επεξ/σία από Magic_Nature

Στην πυλωτή όπου νοικιαζω το σπίτι, έχει ένα σημείο κάτω στην είσοδο όπου έβαζε ένας το παπί του και από πίσω το αμάξι του. Έτσι λοιπόν έφερα και εγώ το παπί μου και το έβαλα δίπλα στο παπί του. 

Μετά από μια βδομάδα παρατηρώ πως ο τύπος με το παπί, παρόλο που είχε χώρο 2*2 σε αυτό το κομμάτι, προσπαθούσε να με κλείνει κάθε φορά.

Έτυχε λοιπόν μια φορά και συναντηθήκαμε και τον ρώτησα αν τον ενοχλεί. Μου είπε ότι 'δεν τον ενοχλεί' αλλά μπορεί καμιά μέρα να φέρει και το άλλο αμάξι του και κάτι τέτοια. Άλλο αμάξι 2 χρόνια δεν έχει φέρει πότε.Δεν νομίζω ότι δικαιούται 2η θέση παρκινγκ όπως και να έχει.

Εν τέλει, από την τότε συνάντηση μας, το βάζω σε ένα άλλο κομμάτι 2*2 και δεν μου έχει πει κανείς τίποτα.

Τα έγραψα και εγώ, να τα πω κάπου. Ούτως ή άλλως ξέφυγαμε λίγο απο το θέμα του TS

• Like 2

5 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Στην πυλωτή όπου νοικιαζω το σπίτι, έχει ένα σημείο κάτω στην είσοδο όπου έβαζε ένας το παπί του και από πίσω το αμάξι του. Έτσι λοιπόν έφερα και εγώ το παπί μου και το έβαλα δίπλα στο παπί του. 

Μετά από μια βδομάδα παρατηρώ πως ο τύπος με το παπί, παρόλο που είχε χώρο 2*2 σε αυτό το κομμάτι, προσπαθούσε να με κλείνει κάθε φορά.

Έτυχε λοιπόν μια φορά και συναντηθήκαμε και τον ρώτησα αν τον ενοχλεί. Μου είπε ότι 'δεν τον ενοχλεί' αλλά μπορεί καμιά μέρα να φέρει και το άλλο αμάξι του και κάτι τέτοια. Άλλο αμάξι 2 χρόνια δεν έχει φέρει πότε.Δεν νομίζω ότι δικαιούται 2η θέση παρκινγκ όπως και να έχει.

Εν τέλει, από την τότε συνάντηση μας, το βάζω σε ένα άλλο κομμάτι 2*2 και δεν μου έχει πει κανείς τίποτα.

Τα έγραψα και εγώ, να τα πω κάπου. Ούτως ή άλλως ξέφυγαμε λίγο απο το θέμα του TS

Σε ολες τις πολυκατοικιες τα ιδια σκατά. Αλλού τσακωνονται για το πετρελαιο αλλού για τα πάρκιν.

Μονοδρομος το στεγαστικο... απο την αγαπημενη μας τράπεζα. Και πες ΑΝΤΙΟ για πάντα στους καρνάβαλους !

Πες του τωρα που φευγω... μπορεις να βάλεις τα αμαξια και στο κώλο σου ακομη δεν εχω προβλημα χα χα χα.

30 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε

Ειναι οι γνωστοι αγνωστοι που τρέχουν με ενα φακελο καθε μερα σε Υπηρεσιες και ζαλιζουν τους πάντες με καταγγελιες εναντιον ΟΛΩΝ. Και εγω θα μπορουσα να φωναξω την αστυνομια επειδη ο απεναντι πχ εχει φάει το πεζοδρομιο αλλα ΔΕΝ το κάνω.... ή για φωνες το μεσημερι ΑΛΛΑ δεν το κάνω παιδάκια ειναι παιζουνε τι να κανουμε τωρα. Αμα θες να τσακωνεσαι καθε μερα μπορεις.... αμα εισαι στραβος ανθρωπος κ αγαμητος ;)

Μια χαρα μπορούν δυστυχώς και αν ειναι δικο σου το σπιτι δεν μπορείς  να φύγεις να πας να μείνεις αλλού να γλιτώσεις. 

Εγώ μένω σε χωριό και κολλητά από το οικόπεδο μου οι γείτονες έχουν 2 μεγάλα σκυλιά τρελα. Καθε μερα από της 8 το πρωι μεχρι της 11 γαβγίζουν ασταμάτητα λες και πάει να μπει κλέφτης μεσα κάθε μερα.  Εγω δουλευω πάντα νυχτερινές ωρες και γυρνάω σπίτι η στις 3 το πρωι η στις 6 το πρωι . Και δεν μπορω να κοιμηθώ. Τους το εχω πει εκατό φορές και παρόλο που υποτίθεται έχουμε καλές σχέσεις δεν κάνουν τίποτα διότι αυτοί απουσιάζουν πάντα τις πρωινές ώρες και δεν τους ενδιαφέρει.  Οποτε για να μην βαζω στο μυαλό μου πράγματα που δεν μου αρέσουν αναγκάζομαι να κοιμάμαι με ωτοασπιδες οι οποίες δεν μου είναι και βολικές......

• Sad 1

Μερικοί δεν καταλαβαίνουν. Ο μόνος σωστός είναι ο Σενιννηας.

Τα άλλα είναι μαγκιά κλανιά και να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε...

Η απάντηση έχει δοθεί από το 1ο post. Είναι δεν είναι ιδιόκτητο το κλειστό γκαράζ, η εμπατή είναι κοινόχρηστος χώρος που οδηγεί στην πιλοτή και απαγορεύεται να έχει λουκέτο το πορτόνι, ή τουλάχιστον όχι χωρίς να έχουν όλοι οι ένοικοι το κλειδί, αν έχει αποφασιστεί να κλειδώνεται για λόγους ασφαλείας. ΤΕΛΟΣ.

Το αν έχει ή δεν έχει δικαίωμα το διαμέρισμα του ενοικιαστή σε θέση στάθμευσης, είναι ένα άλλο, δευτερεύον θέμα. Αυτό μπορεί να διευκρινιστεί με την σύσταση οριζόντιας και τα συμβόλαια της κατοικίας. Όχι το συμβόλαιο ενοικίασης..

• Like 1
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...