mourlos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Οκ. Δεν κάνω εικασίες. Πες μας εσύ τι κάνεις. Εγω αυτά που λέω μπορώ να τα στηρίξω. Επειδή είμαι σχετικός με το θέμα και ως ιδιότητα αλλά το είχα ψάξει και για πελάτη μου έχω στο αρχείο μου τις σχετικές αποφάσεις που εάν θέλει ο ενδιαφερόμενος μπορώ να ψάξω να τις βρω όπως και ο κάθε ένας από εσάς (στο διαδίκτυο βέβαια γιατί αυτή την στιγμή είμαι σε εργοτάξιο εκτός Ελλάδος). Να το ξαναπώ για πολλοστή φορά? Να απευθυνθεί σε δικηγόρο ΚΑΙ μηχανικό και να μην ακούει εμας. Το είπα εξ αρχής. Αλλά εγώ έχω γνώση και ότι λέω το λέω υπεύθυνα και μπορώ όντως να το στηριξω. Εσύ? Αρχιτέκτων/μηχανικός και επίσης όπως προανέφερα ιδιοκτήτης. Σε καλύπτω;!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε Οτι πας να κανεις τον νταη σε μια οικογενειακή πολυκατοικια..... Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί μερικοί νομίζετε δεν ξέρω και εγώ τι. Ας πούμε λοιπόν ότι στην πιλοτή απαγορεύεται να παρκάρει το οποιοσδήποτε όχημα, πράγμα που όσο το έψαξα δεν είναι σίγουρο αλλά ας πούμε... Ο γέρος όσο ήταν εδώ όποιον ήθελε τον έβαζε μέσα και απ' ότι έμαθα το έκανε και στο παρελθόν... Ποιος είναι ο "νταης" εδώ πες μου... Εγώ που του είπα δεν με πειράζει το αμάξι και το μηχανάκι που είναι μέσα και απλά θέλω να βάλω και το δικό μου; Άντε πάρτε και την φωτογραφία που την βρήκα επιτέλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Οκ. Δεν κάνω εικασίες. Πες μας εσύ τι κάνεις. Εγω αυτά που λέω μπορώ να τα στηρίξω. Επειδή είμαι σχετικός με το θέμα και ως ιδιότητα αλλά το είχα ψάξει και για πελάτη μου έχω στο αρχείο μου τις σχετικές αποφάσεις που εάν θέλει ο ενδιαφερόμενος μπορώ να ψάξω να τις βρω όπως και ο κάθε ένας από εσάς (στο διαδίκτυο βέβαια γιατί αυτή την στιγμή είμαι σε εργοτάξιο εκτός Ελλάδος). Να το ξαναπώ για πολλοστή φορά? Να απευθυνθεί σε δικηγόρο ΚΑΙ μηχανικό και να μην ακούει εμας. Το είπα εξ αρχής. Αλλά εγώ έχω γνώση και ότι λέω το λέω υπεύθυνα και μπορώ όντως να το στηριξω. Εσύ? Φιλε μην την ψάχνεις - σε αυτα ο καθενας κάνει οτι του έρθει. Το καλυτερο ειναι να ξενοικιάζεις με λυση του συμβολαίου. Γιατι οπως ειπε και ενας πιο πανω αν ο ιδιοκτητης ειναι στραβανθρωπος ακρη δεν θα βγαλεις. Οποτε απο το να καθεσαι και να τον πληρώνεις κιολας και να σου λέει μαλακιες. Καλυτερα δρομο. Σιγα το πράγμα τωρα να αφησεις τον αλλον να βάζει το μηχανάκι του στη πολυκατοικια σε μια γωνια που δεν ενοχλει. Εδω εχουμε αφησει να μπουν στο οικοπεδο μας καμποσους ποντους για να φτιάξουν το σπιτι τους απο το σεισμο στις κολώνες. Για αυτο ειχα πει σε άλλο θρεντ ...... παιρνεις δάνειο και φτιαχνεις το δικο σου σπιτι εστω και σε ενα επιπεδο. Εγω τωρα ειμαι επαρχια λογω δουλειας σιγα μη νοικιαζα. 2 λεπτά πριν, Tsakos193 είπε Δεν βγάζει νόημα αυτό που λες Λοιπόν για να τελειώνουμε γιατί μερικοί νομίζετε δεν ξέρω και εγώ τι. Ας πούμε λοιπόν ότι στην πιλοτή απαγορεύεται να παρκάρει το οποιοσδήποτε όχημα, πράγμα που όσο το έψαξα δεν είναι σίγουρο αλλά ας πούμε... Ο γέρος όσο ήταν εδώ όποιον ήθελε τον έβαζε μέσα και απ' ότι έμαθα το έκανε και στο παρελθόν... Ποιος είναι ο "νταης" εδώ πες μου... Εγώ που του είπα δεν με πειράζει το αμάξι και το μηχανάκι που είναι μέσα και απλά θέλω να βάλω και το δικό μου; Άντε πάρτε και την φωτογραφία που την βρήκα επιτέλους Φιλε σηκω φυγε απο εκει... τραβα να βρεις κανα καλυτερο σπιτι, τους δινεις και τα ωραια σου λεφτά για να καθονται και να εισπράτουν την ειδανε ολοι επιχειρηματιες ενοικιασης. Εγω δεν θα ασχολιομουν περαιτερω θα φωναζα το γέρο ή το νεο ή ποιος ειναι ο ιδιοκτητης μια λυση συμβολαιου και σε 1 μηνα θα χα γινει λουης. Τι κάθεσαι και ταλαιπωρεισαι και θες να μπεις σε εξοδα τωρα και ψαξιματα.... ο στραβος ανθρωπος δεν αλλαζει. Άστους να τα πάρουν μαζι τους .. πες στο γερο θα τη πάρεις μαζι σου τη θεση για το πάρκιν... ηλιθιε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Ομως, ενδέχεται να έχει υπάρξει απόφαση της ΓΣ και τροποποίηση στην σύσταση ώστε να μετατρέψουν τον κοινόχρηστο χώρο σε γκαράζ χωρίς απαραίτητα να έχουν δημιουργηθεί αυτοτελεις θέσεις με αριθμοδοτηση επί του κοινόχρηστου χώρου οπότε το κάθε διαμέρισμα έχει αυτοδικαια το δικαίωμα να παρκαρει ένα αμάξι εκεί μέσα ασχέτως τι ορίζει το συμβόλαιο. Θυμασε καποτε που πουλαγαν κοινοχρηστους για θεσεις παρκινγ μαζι με διαμερισματα.Το 2000 περιπου που αλλαξε ο νομος οσοι δεν ειχαν το παρκιν να αναγραφεται στο συμβολαιο σαν παρακολουθημα πειραν τα παπα@@ τους. Δεν μπορει ο κοινόχρηστος να μετατρραπει σε οτιδηποτε αλλο νομιμα οσες συστασεισ και να κανουν .Μονο μεταξυ τούς και στο μίλητο......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Φιλε μην την ψάχνεις - σε αυτα ο καθενας κάνει οτι του έρθει. Το καλυτερο ειναι να ξενοικιάζεις με λυση του συμβολαίου. Γιατι οπως ειπε και ενας πιο πανω αν ο ιδιοκτητης ειναι στραβανθρωπος ακρη δεν θα βγαλεις. Οποτε απο το να καθεσαι και να τον πληρώνεις κιολας και να σου λέει μαλακιες. Καλυτερα δρομο. Σιγα το πράγμα τωρα να αφησεις τον αλλον να βάζει το μηχανάκι του στη πολυκατοικια σε μια γωνια που δεν ενοχλει. Εδω εχουμε αφησει να μπουν στο οικοπεδο μας καμποσους ποντους για να φτιάξουν το σπιτι τους απο το σεισμο στις κολώνες. Για αυτο ειχα πει σε άλλο θρεντ ...... παιρνεις δάνειο και φτιαχνεις το δικο σου σπιτι εστω και σε ενα επιπεδο. Εγω τωρα ειμαι επαρχια λογω δουλειας σιγα μη νοικιαζα. Φιλε σηκω φυγε απο εκει... τραβα να βρεις κανα καλυτερο σπιτι, τους δινεις και τα ωραια σου λεφτά για να καθονται και να εισπράτουν την ειδανε ολοι επιχειρηματιες ενοικιασης. Εγω δεν θα ασχολιομουν περαιτερω θα φωναζα το γέρο ή το νεο ή ποιος ειναι ο ιδιοκτητης μια λυση συμβολαιου και σε 1 μηνα θα χα γινει λουης. Τι κάθεσαι και ταλαιπωρεισαι και θες να μπεις σε εξοδα τωρα και ψαξιματα.... ο στραβος ανθρωπος δεν αλλαζει. Άστους να τα πάρουν μαζι τους .. πες στο γερο θα τη πάρεις μαζι σου τη θεση για το πάρκιν... ηλιθιε. Καλά τα λες αδερφέ! Μόνο που ο ιδιοκτήτης του κλειστού γκαράζ που μου δημιουργεί το πρόβλημα δεν είναι ο ιδιοκτήτης μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Αυτο ειναι απάνθρωπο, το μηχανακι κινδυνευει εκτος σπιτιου. Σε πλήρωνει ο άλλος καθε μηνα και σκεφτεσαι τη θέση για το πάρκιν για ενα ΜΗΧΑΝΑΚΙ.....ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ.... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ. Μλκα τι κακομοιρια παιζει σε αυτο το κοσμο επιτελους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Ας πούμε λοιπόν ότι στην πιλοτή απαγορεύεται να παρκάρει το οποιοσδήποτε όχημα, πράγμα που όσο το έψαξα δεν είναι σίγουρο αλλά ας πούμε... ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝ Η ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η φοτο τι ακριβωσ σχεση εχει με αυτην 13 ώρες πριν, Tsakos193 είπε Γεια σας παιδιά... Κατοικώ(ενοίκιο) σε πολυκατοικία στην οποία ,όπως φαίνεται στην φωτογραφία που έχω μαρκάρει με κόκκινο, υπάρχει πιλοτή και αριστερά της το ιδιόκτητο κλειστό γκαράζ που βλέπετε. Ο ιδιοκτήτης του γκαράζ και ενός διαμερίσματος ισχυρίζεται ότι η πιλοτή δεν έχει θέσεις στάθμευσης και έτσι έχει κλείσει την είσοδο με δικό του λουκέτο και μάλιστα αρνείται την πρόσβαση οχήματος σε οποιαδήποτε άλλο κάτοικο. Επίσης όταν του ζητήσαμε να μας δείξει την σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας του το αρνήθηκε. Επίσης όταν πρωτοήρθα στο εν λόγω μέρος βρήκα μέσα στην πιλοτή όχημα το οποίο ήταν κατοίκου της πολυκατοικίας και συγγενή του ο οποίος απουσίαζε!!! Διαχείριση κανονισμός κτλπ δεν υπάρχουν στην πολυκατοικία. Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος να πάρω πρόσβαση στη στάση οριζόντιας ιδιοκτησίας του ή να λυθεί με κάποιο τρόπο το πρόβλημα μου. Θα ήθελα την βοήθεια σας αν κάνεις από εσάς έχει αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα στο παρελθόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Tsakos193 είπε Καλά τα λες αδερφέ! Μόνο που ο ιδιοκτήτης του κλειστού γκαράζ που μου δημιουργεί το πρόβλημα δεν είναι ο ιδιοκτήτης μου ε ωραια συνενοησου με τον ιδιοκτητη τοτε ρε φιλε ο βλακας ο γερος που κλειδωσε κ εφυγε που κολλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε Αυτο ειναι απάνθρωπο, το μηχανακι κινδυνευει εκτος σπιτιου. Σε πλήρωνει ο άλλος καθε μηνα και σκεφτεσαι τη θέση για το πάρκιν για ενα ΜΗΧΑΝΑΚΙ.....ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ.... ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ. Μλκα τι κακομοιρια παιζει σε αυτο το κοσμο επιτελους. Πες τα ρε αδερφέ γιατί θα μας βγάλουν τρελούς κάποιοι εδώ πέρα... Αν ήξερα πως θα εμένα τόσα χρόνια Αθήνα θα είχα πάρει δάνειο και θα είχε δικό μου τώρα... Την τύχη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝ Η ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η φοτο τι ακριβωσ σχεση εχει με αυτην file den to εγραψα εγω αυτο αν ημουν ιδιοκτητης δεν θα εκανα τέτοιες μαλακιες στους ενοικιαστες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Magic_Nature είπε ε ωραια συνενοησου με τον ιδιοκτητη τοτε ρε φιλε ο βλακας ο γερος που κλειδωσε κ εφυγε που κολλάει; Θα ξανά έρθει από βδομάδα έμαθα.. Μόνιμα κλειστό το είχε και για προσωπική του χρήση (και των "δικών" του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Magic_Nature Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tsakos193 είπε Πες τα ρε αδερφέ γιατί θα μας βγάλουν τρελούς κάποιοι εδώ πέρα... Αν ήξερα πως θα εμένα τόσα χρόνια Αθήνα θα είχα πάρει δάνειο και θα είχε δικό μου τώρα... Την τύχη μου... Φιλε σου ειπα κ πριν... αν πεσεις σε στραβο ανθρωπο δεν σε σωζει κανεις. Θα πηγαινεις στο δικαστηριο θα το κερδιζεις κ μετα θα σε ειρωνευεται κιολας και θα έχεις και άλλα προβληματα. Μερικοι ανθρωποι δεν ειναι για πουθενά απλα. Κανεις δεν ασχολειται μαζι του;ς.... κανεις δεν βγαινει μαζι τους κανεις δεν τους εχει καν φιλους. Απλα ετυχε να εχουν μια κληρονομια ή να ειναι καλοι στη δουλεια και να την φτιαξουν και απλα τους εμεινε αυτη και ασχολουνται. Η λυση ειναι να απαλλαγεις οσο πιο γρηγορα γινεται. ΠΑς ΝΑ ΝΟΙΚΙΆΣΕΙς ΑΛΛΟΥ. μΗ περιμενεις λογική εξηγηση πισω απο τις υπερβολικες τους αντιδρασεις. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2020 από Magic_Nature 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΙΝ Η ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η φοτο τι ακριβωσ σχεση εχει με αυτην Είναι το μέσα μέρος της πιλοτής μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας Πίσω δηλαδή από τους θάμνους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, mourlos είπε Αρχιτέκτων/μηχανικός και επίσης όπως προανέφερα ιδιοκτήτης. Σε καλύπτω;!; Οχι γιατί μπορεί και να σε θεωρήσω κάπως άσχετο και δεν θα ήταν ωραιο.... Έτσι στα γρήγορα γιατί γράφω από κινητό και ετοιμάζομαι για έξοδο. Ενα πολύ πιο χοντρό παράδειγμα. Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος δεν είχε θέση στάθμευσης συμφωνα με την σύσταση. Αντ αυτού είχαν θέσεις στάθμευσης σε πυλωτή άτομα εκτός της οικοδομής και άτομα με ιδιοκτησια μιας απλής μικρής αποθήκης. Ακυρωθηκαν όλα. https://www.lawspot.gr/nomika-nea/apagoreysi-stathmeysis-se-pyloti-polykatoikias-hrimatiki-poini-1000-eyro-kai-prosopiki Επίσης στα γρήγορα αντιγραφω "Το δικαίωμα που έχει κάποιος ιδιοκτήτης διαμερίσματος να σταθμεύει στην πιλοτή δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να το μεταβιβάσει σε τρίτο. Δεν μπορεί δηλαδή να πωλήσει τη θέση σε άλλον εκτός πολυκατοικίας γιατί το συμβόλαιο, είναι απολύτως άκυρο. Σημαντικό είναι και το σκέλος της απόφασης που ορίζει ότι σε τρίτο δεν μπορεί ούτε να παραχωρηθεί η χρήση θέσεως σταθμεύσεως σε πιλοτή πολυκατοικίας μιας και το δικαίωμα αυτό -της χρήσης- μόνο ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ή καταστημάτων μπορούν να έχουν ή οι ενοικιαστές τους αν τα ακίνητά τους τα μισθώνουν. Οχι σε τρίτο «Δεν είναι δυνατή» αναφέρεται στην απόφαση, μεταξύ άλλων, «ούτε η αυτοτελής διάθεση των θέσεων σταθμεύσεως ούτε η παραχώρηση της αποκλειστικής τους χρήσεως σε τρίτο, μη ιδιοκτήτη…». Η υπόθεση που έφθασε ώς τον Αρειο Πάγο αφορούσε πολυκατοικία στον δήμο της Αθήνας όπου η εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή της και είχε και την ιδιοκτησία του οικοπέδου, μεταβίβασε με συμβόλαιο θέσεις σταθμεύσεως σε συγκεκριμένους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, συμβόλαια που κρίθηκαν άκυρα από το ανώτατο δικαστήριο. Οπως επίσης άκυρα κρίθηκαν συμβόλαια που έδιδαν δικαίωμα χρήσεως σε τρίτους, μη ιδιοκτήτες, για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στην πιλοτή." Εάν κατσω καμία ωρίτσα θα σου βρω τα ΠΑΝΤΑ. Θα τα βρεις και εσύ δεν αμφιβάλω. Δεν ειναι φυσικά απαραίτητο να συμφωνήσουμε. Ο ενδιαφερόμενος διαλέγει μηχανικό και δικηγόρο να συμβουλευτεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPYRER_007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Ο τσακος την εβαλε και δεν μπορώ να καταλαβω τι σχεση εχει με το θεμα απλα το σαιτ κανει οτι θελει 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε file den to εγραψα εγω αυτο αν ημουν ιδιοκτητης δεν θα εκανα τέτοιες μαλακιες στους ενοικιαστες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις