Kontos_Harry Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Μπορει κανείς να μου πει πως το Winamp 5.0 δείχνει Ελληνικούς Τίτλους τραγουδιών στον player?
jrp Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 tha pas : options->preferences->skins->edo,sti kartela font rendering ksetsekare tin epilogi : Allow use of bitmap fonts that have not been mapped.
_DiMoN_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Εμένα μου δείχνει χωρίς να κάνω το παραπάνω αλλά θέλω να κάνω το εξής και μετά δεν θα θέλω τίποτε άλλο........Όταν πάω το γνωστό κουμπί j για να βρω ένα τραγούδι να πατάω και ελληνικά!
agiosall~ Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 παντως σε εμενα ειναι τσεκαρισμενο η συγκεκριμενη επιλογη αλλα δεν λειτουργει δεν βγαζει ελληνικα οχι στο playlist αλλα στο παραθυρο που ειναι τα "γραφικα"...
_-b}{d-_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 E ναι αφού το λέει καθαρά πως δεν υπάρχει international support για τα bitmap fonts. /edit/ Whoops δεν το λέει πλέον :oops:
Kontos_Harry Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Στον Player Θλεω κάτω στη μπάρα που κυλάει ο τίτλος δεξιά αριστερά.....Το Βρήκα....η Επιλογή είναι Use Alternate fonts klp. Θέλει tick εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.