vforvaggelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, TasosRS είπε Αν μπορείς δοκίμασε το το βράδυ και να είσαι στην ευθεία καλύτερα και ανέβασε φώτο. there you go
TasosRS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε there you go Εντάξει εσένα είναι πένα. μήπως παίζουν ρόλο και οι ρυθμίσεις;; Λέω μήπως φτιάξει. Τι ρυθμίσεις έχεις εσύ αν μπορείς στείλε να τις δω. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από TasosRS
vforvaggelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, TasosRS είπε Εντάξει εσένα είναι πένα. μήπως παίζουν ρόλο και οι ρυθμίσεις;; Λέω μήπως φτιάξει. Τι ρυθμίσεις έχεις εσύ αν μπορείς στείλε να τις δω. https://www.insomnia.gr/forums/topic/753271-philips-43pus7805-43/?do=findComment&comment=58348167 1
TasosRS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε https://www.insomnia.gr/forums/topic/753271-philips-43pus7805-43/?do=findComment&comment=58348167 Βαγγέλη εμένα γιατί δεν έχει να ρυθμίσω την μείωση θορύβου;; Την τελευταία φοράω έκδοση και γω
vforvaggelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, TasosRS είπε Βαγγέλη εμένα γιατί δεν έχει να ρυθμίσω την μείωση θορύβου;; Την τελευταία φοράω έκδοση και γω Βγαλε σκριν απο τις ειδικες λειτουργιες.
TasosRS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Βγαλε σκριν απο τις ειδικες λειτουργιες. Τώρα που μπήκα για να βγάλω φώτο μου το έβγαλε ρε θα με τρελάνει τελείως χαχαχα Μετά τις ρυθμίσεις λίγο καλύτερα μου φαίνεται
vforvaggelis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, TasosRS είπε Τώρα που μπήκα για να βγάλω φώτο μου το έβγαλε ρε θα με τρελάνει τελείως χαχαχα Μετά τις ρυθμίσεις λίγο καλύτερα μου φαίνεται Δες κιολας αν σε καλυπτουν οι ρυθμισεις αυτες. Γουστα ειναι αυτα ps: "hitler the great" ; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από vforvaggelis
TasosRS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Δες κιολας αν σε καλυπτουν οι ρυθμισεις αυτες. Γουστα ειναι αυτα ps: "hitler the great" ; Έγινε Βαγγέλη σε ευχαριστώ έστειλα και στην Philips φωτογραφίες και περιμένω απάντηση να δούμε τι θα γίνει.
humax Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, TasosRS είπε Κακό εμένα κάνει και 3 επανεκκινήσεις την ημέρα τόσο χάλι; Πάντα τα πρώτα firmware είναι γεμάτα μικρά bugs. Θέλει να φάει μερικές αναβαθμίσεις λογισμικού για να στρώσει η συμπεριφορά της τηλεόρασης, κάτι που θα συμβεί στους επόμενους μήνες. Στις Philips κάθε ένα -δυο μήνες βγαίνει αναβάθμιση που διορθώνει πραγματάκια που έχουν αναφερθεί.
vforvaggelis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Εχει κανεις αλλος θεμα με εξωτερικους υποτιτλους;
vforvaggelis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Ξαναρωταω μπας και βρω λυση. Δοκιμαζω εξωτερικους υποτιτλους και δεν παιζουν. srt ειτε σε ansi ειτε σε utf8. Μεσα στην τηλεοραση εχω ενεργοποιησει τους υποτιτλους, εχω βαλει και οτι ειναι ελληνικα αλλα τιποτα... Αν καποιος εχει κανει δοκιμη ας με ενημερωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα