vforvaggelis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Στις 19/12/2020 στις 9:19 ΜΜ, 7nisiotis είπε Έχετε να προτείνετε κάποια "gaming" ρύθμιση για σύνδεση κονσόλας PS5? Δεν εχω κονσολα και δεν μπορω να σου πω αλλα ενημερωτικα στα προφιλ εικονας υπαρχει ενα προφιλ gaming, δες μηπως σε βοηθησει. 1
Pure Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 καλησπέρα στην παρέα και χρονιά πολλά σε όλους έχω ένα θεμα και αν κάνεις το έχει παρατηρήσει έχω φτιάξει αγαπημένη λίστα στα κανάλια και όταν βάζω το κανάλι ET1 HD κολλάει η τηλεόραση παίζει το κανάλι κανονικά άλλα το κοντρόλ δεν ακούει και αναγκαστικά να την βγάλω από το ρεύμα για επανέλθει έχει κανείς ανάλογο πρόβλημα?
vforvaggelis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, Pure είπε καλησπέρα στην παρέα και χρονιά πολλά σε όλους έχω ένα θεμα και αν κάνεις το έχει παρατηρήσει έχω φτιάξει αγαπημένη λίστα στα κανάλια και όταν βάζω το κανάλι ET1 HD κολλάει η τηλεόραση παίζει το κανάλι κανονικά άλλα το κοντρόλ δεν ακούει και αναγκαστικά να την βγάλω από το ρεύμα για επανέλθει έχει κανείς ανάλογο πρόβλημα? Δοκιμασε να δεις αν υπαρχει καμια αναβαθμιση που δεν εχεις κανει. επισης δοκιμασε παλι pair το κοντρολ.
barimagas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Έχει θέματα το κοντρόλ, συνήθως με την δευτερη ακούει.
TasosRS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα στην ομάδα και καλή χρονιά να έχουμε!! Χθες παρέλαβα και γω την συγκεκριμένη Philips μετά από πολύ ταλαιπωρία πρώτη εντύπωση λοιπόν πολύ καλή εικόνα τρώει σκαλώματα που που ειδικά στο netflix κάποια στιγμή είχε κολλήσει πήρε κάνα 2 λεπτά να βγω. Σήμερα το πρωί δοκίμασα το colour test που υπάρχει στο youtube και πρόσεξα έχει 3 καμμένα pixel και ένα που φαίνεται ελάχιστα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Η Philips το παίρνει ως βλάβη ή το θεωρεί φυσιολογικό; Κάτι ακόμα που παρατήρησα στης κάτω γωνίες φωτίζει αρκετά ειδικά όταν έχει μαύρα είναι έντονο εσάς το κάνει; Αυτά μέχρι στιγμής δώστε μου τα φώτα σας
vforvaggelis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, TasosRS είπε Καλημέρα στην ομάδα και καλή χρονιά να έχουμε!! Χθες παρέλαβα και γω την συγκεκριμένη Philips μετά από πολύ ταλαιπωρία πρώτη εντύπωση λοιπόν πολύ καλή εικόνα τρώει σκαλώματα που που ειδικά στο netflix κάποια στιγμή είχε κολλήσει πήρε κάνα 2 λεπτά να βγω. Σήμερα το πρωί δοκίμασα το colour test που υπάρχει στο youtube και πρόσεξα έχει 3 καμμένα pixel και ένα που φαίνεται ελάχιστα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Η Philips το παίρνει ως βλάβη ή το θεωρεί φυσιολογικό; Κάτι ακόμα που παρατήρησα στης κάτω γωνίες φωτίζει αρκετά ειδικά όταν έχει μαύρα είναι έντονο εσάς το κάνει; Αυτά μέχρι στιγμής δώστε μου τα φώτα σας Καλη χρονια! Ανεβασε κανα σκρινσοτ να δουμε.
TasosRS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Καλη χρονια! Ανεβασε κανα σκρινσοτ να δουμε.
TasosRS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, barimagas είπε Χάλι μαύρο, στειλτην στο service. Τα pixel δεν με ενοχλούν. Το χάλι είναι για φωτισμό στις γωνίες; Στείλε να δω πως είναι η δικιά σου σε αυτό στο σημείο στο netflix για να ξέρω.
vforvaggelis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, TasosRS είπε Τα pixel δεν με ενοχλούν. Το χάλι είναι για φωτισμό στις γωνίες; Στείλε να δω πως είναι η δικιά σου σε αυτό στο σημείο στο netflix για να ξέρω. αυτο με την μαυριλα το βλεπεις και σε ταινια/σειρα;
TasosRS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε αυτο με την μαυριλα το βλεπεις και σε ταινια/σειρα; Ναι παντού
TasosRS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά μου έκανε και δύο επανεκκινήσεις μόνη της σε άκυρες στιγμές τι φάση;
humax Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Είναι bug των αρχικών firmware των τηλεόρασεων με Saphi. Θα στρώσει η συμπεριφορά της με μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού.
vforvaggelis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, TasosRS είπε Ναι παντού Τασο σε εμενα δεν παρατηρησα κατι αν και η δοκιμη εγινε μερα. θα δοκιμασω και το βραδυ.
TasosRS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Τασο σε εμενα δεν παρατηρησα κατι αν και η δοκιμη εγινε μερα. θα δοκιμασω και το βραδυ. Αν μπορείς δοκίμασε το το βράδυ και να είσαι στην ευθεία καλύτερα και ανέβασε φώτο. 4 ώρες πριν, humax είπε Είναι bug των αρχικών firmware των τηλεόρασεων με Saphi. Θα στρώσει η συμπεριφορά της με μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού. Κακό εμένα κάνει και 3 επανεκκινήσεις την ημέρα τόσο χάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα