panospc Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Υπάρχει τίποτα έτοιμο σε PHP που να μου δίνει την δυνατότητα να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία οι χρήστες στη σελίδα μου; Δεν έχω πρόβλημα εάν είναι αυτονομο η ως module για PHPNuke. Ευχαριστώ.
martyras Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Mallon auto zitas: http://trainsim.condor-edv.com/nuke-upload/
HaPagan Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Πάντως και μόνος σου δεν είναι δύσκολο να το φτιάξεις και θα έχεις και το πλεονέκτημα ότι θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου .
phmpasio Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 HaPagan einai eykolo na to ftiakso monos?Mipos mporeis na doseis kamia odigia?
Lyman_Zerga Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Εύκολο είναι, αν έχεις βασικές γνώσεις PHP και SQL. Υπάρχει πολύ υλικό στο net. Θέλει χρόνο για να βγεί ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα όμως.
HaPagan Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Βασικά εξαρτάται τι δυνατότητες θέλεις να έχει το σύστημα . Δηλαδή θα κρατάει στατιστικά στοιχεία (downloads , views) ή όχι .
phmpasio Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 AYTO POY THELO NA KANO EINAI STO KENTRIKO SHMEIO THS SELIDAS ME TA PROIONTA NA EINAI 9 FOTOGRAFIES ME PROIONTA POU NA TIS TRABAO APO MIA BASI DEDOMENON KAI APO KATO OTAN PATAO NEXTT PAGE NA TRABAEI APO THN BASI TA EPOMENA EIKONIDIA.EPISHS THELO ME KLIK STHN EIKONA NA ANOIGEI ORISMENON DIASTASEON PARATHIRO ME TIN FOTO MEGENTIMENH KAI DIPLA ORISMENA STOIXEIA.AN KSEREI KANEIS AS DOSEI KAMIA KATEYTHINTIRIA GRAMMH H TOYLAXISTON KAPOIA EKTIMHSH AN EINAI EYKOLO!!!EYXARISTO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.