Προς το περιεχόμενο

PHP Download - Upload???

panospc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τίποτα έτοιμο σε PHP που να μου δίνει την δυνατότητα να ανεβάζουν και να κατεβάζουν αρχεία οι χρήστες στη σελίδα μου; Δεν έχω πρόβλημα εάν είναι αυτονομο η ως module για PHPNuke.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πάντως και μόνος σου δεν είναι δύσκολο να το φτιάξεις και θα έχεις και το πλεονέκτημα ότι θα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σου .

Δημοσ.

Εύκολο είναι, αν έχεις βασικές γνώσεις PHP και SQL. Υπάρχει πολύ υλικό στο net. Θέλει χρόνο για να βγεί ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα όμως.

Δημοσ.

Βασικά εξαρτάται τι δυνατότητες θέλεις να έχει το σύστημα . Δηλαδή θα κρατάει στατιστικά στοιχεία (downloads , views) ή όχι .

Δημοσ.

AYTO POY THELO NA KANO EINAI STO KENTRIKO SHMEIO THS SELIDAS ME TA PROIONTA NA EINAI 9 FOTOGRAFIES ME PROIONTA POU NA TIS TRABAO APO MIA BASI DEDOMENON KAI APO KATO OTAN PATAO NEXTT PAGE NA TRABAEI APO THN BASI TA EPOMENA EIKONIDIA.EPISHS THELO ME KLIK STHN EIKONA NA ANOIGEI ORISMENON DIASTASEON PARATHIRO ME TIN FOTO MEGENTIMENH KAI DIPLA ORISMENA STOIXEIA.AN KSEREI KANEIS AS DOSEI KAMIA KATEYTHINTIRIA GRAMMH H TOYLAXISTON KAPOIA EKTIMHSH AN EINAI EYKOLO!!!EYXARISTO

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...