gala1973 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 και εγω που περιμενα να δω τσοπερο-ποδηλατο....😄😁🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, easyriderktm είπε Κλασσική αξία Για πιο χαρλεάδικο ήχο Και αναρωτιόμουν για τον κλασικό ήχο που κάνουν οι Harley 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, easyriderktm είπε Για πιο χαρλεάδικο ήχο Έτσι. 👍 Στο BMX επειδή δεν είχα φρένα έβαζα το πόδι σε αυτό το σημείο 😅 πόσες σόλες έλιωσα ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, ektorme είπε Για κλείσιμο και αυτή, παρέα με apple και microsoft.. Βασικα η harley οντως παει για κλεισιμο. https://www.businessinsider.com/harley-davidson-difficult-situation-2019-1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αντώνης Τ. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, GrigM είπε Όταν δεν αγοραζει πια κανεις τους αεροψυκτους κουβαδες σου, οποτε γίνεσαι εναλλακτικος μηπως και βγάλεις κανα δολάριο. Φίλος όταν αγοράζεις Χάρλεϋ, δεν αγοράζεις δίτροχο για τα φανάρια, ούτε για τη πιστα, δεν αγοράζεις μεταφορικό μέσο, αγοράζεις τρόπο ζωής. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Πολλά λεφτά και καθόλου νικελ. Τι να το κάμω τότε; Ούτε εξάτμιση 150db. Δεν είναι HD, απομίμηση είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Εμένα μου αρέσει, δεν είμαι βέβαια αυτού του χώρου για να μπορώ να το συγκρίνω αντικειμενικά με άλλα ποδήλατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε Φίλος όταν αγοράζεις Χάρλεϋ, δεν αγοράζεις δίτροχο για τα φανάρια, ούτε για τη πιστα, δεν αγοράζεις μεταφορικό μέσο, αγοράζεις τρόπο ζωής. Τώρα ο τρόπος ζωής έχει αλλάξει όμως. Βλέπε ηλεκτρικά ποδήλατα, βιγκαν και πανδημια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δεν νομιζω οτι κάποιος που ειναι με δερμάτινα, μαλλί μακρυ ,με μπότα σπιρουνι , τατουάζ , σκουλαρίκια, κροσια να κρέμονται απο παντού , νεκροκεφαλές , απλυσια , φασαρία που ακούγεται 2 δρομους πριν, κράνος απο Βίκινγκ να κατσει να παρει ηλεκτρικό ποδήλατο. Τι θα πουν οι φίλοι του τι θα πει η φουκαρια η μανα του? Απο Ράμπο η Χιονάτη ? Ε δεν λέει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bil79 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν ακούγεται σαν τρακτέρ με φρεζα δεν είναι Harley Davidson... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Αντώνης Τ. είπε Φίλος όταν αγοράζεις Χάρλεϋ, δεν αγοράζεις δίτροχο για τα φανάρια, ούτε για τη πιστα, δεν αγοράζεις μεταφορικό μέσο, αγοράζεις τρόπο ζωής. αναλογικά τα ίδια λένε και όσοι αγοράζουν iphone, όσοι αγοράζουν coca cola, όσοι ακούμε ραπ, μέταλ κτλ. τα προϊόντα που μας πουλάνε δεν είναι τρόπος ζωής. 1 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balt123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 εμένα που μου αρέσουν περισσότερο τα μηχανάκια της πειράζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
albabis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Νταξ.....το βλέπεις και λες,Harley....Απίστευτος σχεδιασμός..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
estpany Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, james01gr είπε αναλογικά τα ίδια λένε και όσοι αγοράζουν iphone, όσοι αγοράζουν coca cola, όσοι ακούμε ραπ, μέταλ κτλ. τα προϊόντα που μας πουλάνε δεν είναι τρόπος ζωής. Βασικά είναι τρόπος ζωής. Μιας ζωής άδειας που προσπαθείς να τη αλλάξεις με τα looks και τις δηθενιές... 3 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, coffeex είπε Έτσι. 👍 Στο BMX επειδή δεν είχα φρένα έβαζα το πόδι σε αυτό το σημείο 😅 πόσες σόλες έλιωσα ...... Μου είχε χαλάσει το πίσω φρένο στο BMX για 2-3 ημέρες και έβαζα για φρένο το πόδι με μποτάκια.Ελιώσε η σόλα του παπουτσιού και η μάνα μου φρίκαρε. 😂 Κατάλαβα πως ήταν βλακεία και δεν το ξαναέκανα. 1 άλλη φορά ρύθμιζα τα φρένα, είχα φτιάξει το μπροστά πολύ δυνατό και έφαγα καπάκι.Ποιά δισκόφρενα και βλακείες... 😄 Αλλη 1 φορά πήρα 1 στροφή πατημένος και στούκαρα μετωπικά με αμάξι, έφυγα στον αέρα μαζί με το ποδήλατο, νομίζω πως είχα χτυπήσει λίγο στο πόδι.Ηταν η μοναδική φορά που φοβήθηκα. Για τόσα χρόνια που οδηγούσα καλά ήταν, δεν είχα πολλά σκηνικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα