Προς το περιεχόμενο

*new* Kaspersky Anti-Virus Personal [v5.0.121]

9-11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκπλήσσομαι που δεν έχει κανείς αναφέρει (εκτός εάν μου διέφυγε) ότι υπάρχει καινούργια έκδοση Kaspersky AV εδώ και μια βδομάδα :!: και για αυτό δίνω το link καθώς και 2-3 σχόλια

http://downloads1.kaspersky-labs.com/trial/registered/2T17J480-17F6-3KM1-T941-1X50L1SW5N1D/kav5.0trial_personalen.exe

[11.3 MB]

Λοιπόν, 'my compliments to the chef' :D ή μάλλον author ή αλλιώς spashiba Eugene

Ως γνωστόν το #1 (μαζί με το F-Secure) AntiVirus είχε ένα μεγάλο μειονέκτημα:

ΑΘΛΙΟ interface που παρέπεμπε σε visual basic project περασμένων ετών που απαιτούσε αρκετές εώς παααααααααάρα πολλές ρυθμίσεις και ότι αυτό συνεπάγεται...

ΟΧΙ ΠΙΑ! Έχει απλοποιηθεί τόσο που μπορεί να το χειριστεί άνετα και αρχάριος user ενώ το GUI υπέστη ολοκληρωτικό lifting προς το καλύτερο

Φυσικά συνεχίζει να παραμένει ελαφρύτερο απ'τα περισσότερα (και εμπορικά πιο επιτυχημένα) πακέτα

Για εμένα έπιασε κορυφή και την δεδομένη περίοδο, τουλάχιστον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (συμπεραλαμβανομένου και του F-Secure που είναι σαφώς βαρύτερο)

ΣΠΕΥΣΑΤΕ...

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν είμαι αντιπρόσωπος του εν λόγω software :lol: , απλά έχοντας φάει στη μάπα ένα κάρο μ@λ@κίες, για 1η φορά δηλώνω ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος.

• Super Moderators
Δημοσ.

auto einai to Personal 5 etsi? Personal Pro 5 omws pote 8a vgei? 8a vgei? exete akousei tpt?a3izei na perimenoun gia to Pro? ti diafores 8a exei to Pro apo to aplo? poios ftaiei gia thn trypa tou ozontos?(opa to 3eskisa :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...