Προς το περιεχόμενο

Realme X3 Super Zoom (12GB/256GB) @ Amazon ES 337.38€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Antretng είπε

389 μου το βγάζει χωρις να έχουν μπει μεταφορικά και τελικοί φόροι.

Επειδή κοιτάζεις το 12+256gb

Επεξ/σία από velissarios1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Antretng είπε

389 μου το βγάζει χωρις να έχουν μπει μεταφορικά και τελικοί φόροι.

Δεν ισχύει πλέον η τιμή της προσφοράς. 

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου μπήκα 5 λεπτά αφού ανέβασες το θέμα και πάλι δεν ίσχυε. Και δεν νομίζω να το είδε και κανένας άλλος. Υποθέτω ότι από λάθος ανέβασες την τιμή του 6/125.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Savvas765 είπε

Φίλε μου μπήκα 5 λεπτά αφού ανέβασες το θέμα και πάλι δεν ίσχυε. Και δεν νομίζω να το είδε και κανένας άλλος. Υποθέτω ότι από λάθος ανέβασες την τιμή του 6/125.

Κανένα λάθος.

https://www.mydealz.de/deals/realme-6i-1284gb-smartphone-helio-g80-5000mah-akku-nfc-google-pay-48mp-kamera-triple-slot-1675650

Μετά από λίγο που ανέβασα το θέμα είχε εξαντληθεί το άσπρο, αλλά ήταν ακόμη διαθέσιμο το μπλε, στην ίδια τιμή. Ίσως δεν άλλαξες το χρώμα; 

Επεξ/σία από neosstoforum
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Savvas765 είπε

Ίσχυε κανονικά στο μπλε η τιμή, το έβαλα και καλάθι πήγα μέχρι τέλος για να δώ μεταφορικά. Απλά έληξε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Savvas765 είπε

H τιμή ίσχυε , το αγόρασα για φίλο ;) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...