Τέρης Α. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Τι έγινε βρε παιδιά; Μισή ώρα μετά το πρώτο post πήγε πιο ακριβά κι απ' το SKROUTZ; Κάτι μου μυρίζεται εδώ! 1
thodoris5321 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τι έγινε βρε παιδιά; Μισή ώρα μετά το πρώτο post πήγε πιο ακριβά κι απ' το SKROUTZ; Κάτι μου μυρίζεται εδώ! Άλλαξε 3ο πωλητή, τώρα το πουλάει το AskAdam.
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Έχει και έναν άλλο, CYZONE το λένε ( η μάνα του το ξέρει; ) και τη δίνει στα 140ε.
Federacion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Τελικά μας δουλεύουν; Είναι απίστευτη η τιμή αν είναι αλήθεια.
Οράτιος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Μην περιμένετε να δείτε την οθόνη ποτέ από το χαλασμένο αντίγραφο στυλ αμαζον παμπλικ.... Το μυνημα που θα λάβουν οι πιθανοί αγοραστές, είναι κλασσικό... (λάθος καταχώρηση, προμηθευτής, εκτεταμένη αναζήτηση κτλ..). 2
DownUNDERground Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Κατ' αρχάς και τώρα που δείχνει διαθεσιμότητα, αν δοκιμάσετε να κάνετε παραγγελία δεν την προχωράει. 5-10 προσφορές που έχουν μπει εδώ από Public Marketplace, απ 'όσο θυμάμαι καμμία δεν έχει εκτελεστεί.
Billator Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, tempes είπε Προσπαθησα να παρω 2 τεμαχια και δεν με αφηνει , δεν εχει επιλογη αντικαταβολης ή καταθεση σε τραπεζα , μονο αγορα με πιστωτική - χρεωστικη Btw η πληρωμή με πιστωτική - χρεωστική σου προσφέρει ασφάλεια συναλλαγής όχι η αντικαταβολή ή η κατάθεση σε τράπεζα. Ειδικά αν ένα κατάστημα στείλει με σκοπό να σε κοροϊδέψει τα λεφτά σου ξέχνα τα αν πληρώσεις με κατάθεση ή αντικαταβολή. 9 ώρες πριν, manosfp είπε Ποντάρω στο λάθος. Δε θα την πλήρωνα,αντικαταβολή αν είχε ευχαρίστως... Δεν υπάρχει αντικαταβολή στα προϊόντα του Marketplace του Public ούτε θα υπάρξει ποτέ. Σε όλα τα θέματα του Public - Marketplace όλοι αυτό επαναλαμβάνετε 15 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Κατ' αρχάς και τώρα που δείχνει διαθεσιμότητα, αν δοκιμάσετε να κάνετε παραγγελία δεν την προχωράει. 5-10 προσφορές που έχουν μπει εδώ από Public Marketplace, απ 'όσο θυμάμαι καμμία δεν έχει εκτελεστεί. To καλό με το Marketplace είναι ότι γίνεται απλά δέσμευση και όχι χρέωση του ποσού μέχρι την στιγμή επιβεβαίωσης της παραγγελίας από τον πωλητή. Οπότε σε περίπτωση λάθους τιμής δεν αποδέχονται την παραγγελία και σε 1-2 μέρες επιστρέφουν τα λεφτά πίσω. Επίσης τα λεφτά το Public τα δεσμεύει για 21 μέρες στον πωλητή (εκτός κ ο αγοραστής επιβεβαιώσει ότι παρέλαβε το προϊόν μέσα από το account του) οπότε αν γίνει μ@λακία απλά μπαίνει στην μέση το Public για το refund.
manosfp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Έχω κουραστεί πια να μου κρατάει τα λεφτά ο κάθε κωτσος (40 μέρες έκανε να μου γυρισει 300€ που δε μου περισσευαν).
zx1234r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, manosfp είπε Έχω κουραστεί πια να μου κρατάει τα λεφτά ο κάθε κωτσος (40 μέρες έκανε να μου γυρισει 300€ που δε μου περισσευαν). Έλα ντε. Και έστω να δοκιμάσεις την τύχη σου κάνοντας παραγγελία τη συγκεκριμένη, παίρνεις το ρίσκο να σου δεσμευτούν 129€ δύο μέρες πριν το τέλος του μήνα?
DownUNDERground Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, zx1234r είπε Έλα ντε. Και έστω να δοκιμάσεις την τύχη σου κάνοντας παραγγελία τη συγκεκριμένη, παίρνεις το ρίσκο να σου δεσμευτούν 129€ δύο μέρες πριν το τέλος του μήνα? Αντικαταβολή όπου είναι δυνατόν παιδιά. 1
zx1234r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, DownUNDERground είπε Αντικαταβολή όπου είναι δυνατόν παιδιά. Δυστυχώς δεν έχει 1
spyrage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπά, μπ[ούρδες, δεν παει πουθενα...:( Το καλάθι σου περιέχει προϊόντα του Public Marketplace, το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράζεις επιπλέον προϊόντα από συνεργαζόμενα καταστήματα απευθείας μέσω του Public.gr. Κάθε επιλεγμένο κατάστημα καθορίζει την τιμή, τα μεταφορικά και την πολιτική επιστροφών του και στη συνέχεια τιμολογεί και αποστέλλει το προϊόν κατευθείαν στο σπίτι ή στο γραφείο σου. Η συναλλαγή διεκπεραιώνεται στο Public.gr με τη μέγιστη ασφάλεια και εμπιστοσύνη που αυτό παρέχει. Η παραγγελία σου δε μπορεί να ολοκληρωθεί λόγω αλλαγής της διαθεσιμότητας ή/και αποθέματος κάποιων προϊόντων. Παρακαλούμε όπως αφαιρέσεις από το καλάθι το/α προϊον/τα που επισημαίνονται παρακάτω. : 8783833 στα 139 υπαρχει παντως αλλα με 20ε μεταφορικα Aoc C32g1 από CYZONE 13927€ Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2020 από spyrage
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, spyrage είπε με 20ε μεταφορικα Ποιος ξέρει από που έρχονται..
polaki Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Μάγκες μην ασχολείστε με Public Marketplace. Το λέω εγώ που λόγω δουλειάς (website admin) έχω ανεβάσει 3 καταστήματα στο άθλιο marketplace τους, μάλιστα το πρώτο δεν έχει ανανεώσει τα προϊόντα που feedαρε 2 χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμα.. Από τότε έχουν αλλάξει 4 κολλεξιόν εντομεταξύ. Μέχρι το Public να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το marketplace του (δηλαδή ποτέ), ΜΑΚΡΙΑ. 2 2
DownUNDERground Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Αμ κι αυτό καταγγελία δε θέλει; Για άσκοπη ταλαιπωρία. Φαντάσου πόσος κόσμος χάνει το χρόνο του χωρίς λόγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις