maxout Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας.. πριν μερικες ημερες αγορασα το internet biddefender internet security 2020.. Το προβλημα που εχω ειναι το εξεις. θελω να αναφερω οτι εχω κανει φορματ στον υπολογιστη μου και αυτην την στιγμη εχω τα windows 10 με τα τελευταια updates του οκτωμβριου 2020./. στα windows 10 δεν εχω εγκατασταστησει αλλα προγραματα// στο https://central.bitdefender.com/dashboard παω να κανω σετup το internet biddefender internet security 2020 και οταν το κανω και αφου τελειωσει στο καπακι τα windows 10 μου εμφανιζουν σε μια μπλε οθονη ενα μηνημα windows are saying that run into a problem and must to restart the system again αφου κανει restart το συστημα παλι μου εμφανιζει το ιδιο μυνημα αλλα οταν κανω uninstall το ιnternet biddefender internet security 2020 δεν μου εμφανιζει αυτο το μυνημα.. οποτε που οφειλέτε αυτο το προβλημα; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από maxout
micos000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μίλα με το support του bit αλλά κακώς βιάστηκες να το αγοράσεις. Όλα τα antivirus δίνουν συνήθως έναν μήνα δωρεάν, οπότε θα μπορούσες να το δοκιμάσεις πρώτα και αν σε ικανοποιήσει τότε το αγοράζεις και το ενεργοποιείς.
htaccess Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Αν αναφέρεσαι σε εκδόση 190Χ των windows 10, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την ενημέρωση KB4574727 και μην την εγκαταστήσεις ξανά, ώσπου να ενημερώσουν το bitdefender.
maxout Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, htaccess είπε Αν αναφέρεσαι σε εκδόση 190Χ των windows 10, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την ενημέρωση KB4574727 και μην την εγκαταστήσεις ξανά, ώσπου να ενημερώσουν το bitdefender. την συγκεκριμενη ενημέρωση KB4574727 δεν υπαρχει καν φιλε μου.. εχω την εκδοση 19042.572 στα windows 10 Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2020 από maxout
htaccess Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, maxout είπε την συγκεκριμενη ενημέρωση KB4574727 δεν υπαρχει καν φιλε μου.. Έχουν θέματα συμβατότητας τους τελευταίους μήνες windows 10 - bitdefender, σε ενημέρωση των windows σπάει το bitdefender, ενημερώνουν τo bitdefeder "σπάει" το windows update, η τελευταία ασυμβατότητα οφειλόταν στην KB4574727. Απ` ότι "καταλαβαίνω" έχεις ανοίξει και σχετικό θέμα στο community.bitdefender.com , αν δεν σου απαντήσουν τις επόμενες μέρες, ή δεν λυθεί το πρόβλημα με κάποιο update από πλευρά τους, γνώμη μου.... θα πρέπει να κοιτάξεις για refund. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2020 από htaccess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα