stazzy1978 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χτύπησα και ένα docking station 36,79€ από Κίνα να έρχεται... Ελπίζω να σηκώνει 4Κ ανάλυση όπως λέει και να μην έρθουν μαζί με το laptop!!! Έχει ψάξει κανείς πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καρτα wifi ? Από 5 σε 6; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από stazzy1978 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, stazzy1978 είπε Χτύπησα και ένα docking station 36,79€ από Κίνα να έρχεται... Ελπίζω να σηκώνει 4Κ ανάλυση όπως λέει και να μην έρθουν μαζί με το laptop!!! Έχει ψάξει κανείς πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καρτα wifi ? Από 5 σε 6; Με 1 θύρα type C, 1 hdmi και 2 usb δεν νομίζω ότι χρειάζεται και περισσότερες (σύμφωνα με την δική μου χρήση) Εγώ αγόρασα ένα hdd case docking station με 17€ για την αξιοποίηση τριών σκληρών δίσκων που είχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giuseppe Busso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Πάντως από 8/11 που τελείωναν οι προπαραγγελίες, βλέπω πήγαν μέχρι 12/11. Μήπως δεν είχαν αρκετές λόγω της κατάστασης που προέκυψε; Μήπως αργήσουν οι παραδόσεις; Μίλησε κάποιος με κατάστημα; δηλαδή τα κεντρικά βασικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, Giuseppe Busso είπε Πάντως από 8/11 που τελείωναν οι προπαραγγελίες, βλέπω πήγαν μέχρι 12/11. Μήπως δεν είχαν αρκετές λόγω της κατάστασης που προέκυψε; Μήπως αργήσουν οι παραδόσεις; Μίλησε κάποιος με κατάστημα; δηλαδή τα κεντρικά βασικά Το είχαν βάλει εδω και τουλάχιστον 5-6 ημέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Με 1 θύρα type C, 1 hdmi και 2 usb δεν νομίζω ότι χρειάζεται και περισσότερες (σύμφωνα με την δική μου χρήση) Εγώ αγόρασα ένα hdd case docking station με 17€ για την αξιοποίηση τριών σκληρών δίσκων που είχα... Έχουμε και λέμε: 1) USB A - Mouse 2) USB A - Keyboard 3) USB A - HDD / USB stick 3) USB C - Κινητό 4) USB C - PD στο κινητό / laptop 5) HDMI - Monitor 6) Gigabit LAN 7) Ακουστικά Και όλα αυτά ωραία και νοικοκυρεμένα ! Φοβάμαι να παρω τηλ Κωτσο να ρωτήσω για να μην ξενερώσω. Το κινητό πάντως μου το έστειλε ήδη. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από stazzy1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε Έχουμε και λέμε: 1) USB A - Mouse 2) USB A - Keyboard 3) USB A - HDD / USB stick 3) USB C - Κινητό 4) USB C - PD στο κινητό / laptop 5) HDMI - Monitor 6) Gigabit LAN 7) Ακουστικά Και όλα αυτά ωραία και νοικοκυρεμένα ! Φοβάμαι να παρω τηλ Κωτσο να ρωτήσω για να μην ξενερώσω. Το κινητό πάντως μου το έστειλε ήδη. Απο Πλαίσιο καμία κίνηση... Πάντως ποντίκι, πληκτρολόγιο και ακουστικά τα έχω όλα με Bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis225 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Στο public πάντως εμφανίζεται ως άμεσα διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimanko Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Εγώ το πήρα από τα media markt και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι έχει παραδοθεί στην acs. Οπότε μάλλον αύριο παίζει να το παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Με πήραν τηλ από Πλαίσιο. Θα φύγει από τις αποθήκες τους 13/11 γιατί μέχρι και 12 συνεχίζει η προ παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giuseppe Busso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μίλησα με Κωτσόβολο από όπου και το πήρα. Αύριο ίσως μπουν στην αποθήκη τους και θα σταλούν στο κατάστημα από όπου και θα με ενημερώσουν για την αποστολή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis225 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Giuseppe Busso είπε Μίλησα με Κωτσόβολο από όπου και το πήρα. Αύριο ίσως μπουν στην αποθήκη τους και θα σταλούν στο κατάστημα από όπου και θα με ενημερώσουν για την αποστολή. Φίλε σε ποιόν αριθμό πήρες τηλέφωνο? γιατί σε μένα δεν απαντάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά εγώ που δεν καίγομαι για το κινητό τι λέτε να περιμένω , να το πάρω μόνο του ; Τι διαφορά στην τιμή λέτε να έχει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, seloner είπε Παιδιά εγώ που δεν καίγομαι για το κινητό τι λέτε να περιμένω , να το πάρω μόνο του ; Τι διαφορά στην τιμή λέτε να έχει ; Όπως έδειξε και η ιστορία με τα 13, D14, D15, σε 5-6-7-8 μήνες (ίσως και περισσότερο) η τιμή του θα πέσει περίπου 200-250 ευρώ κάτω) Αν δεν βιάζεσαι καθόλου περίμενε… κάποια στιγμή η αγορά θα ομαλοποιηθεί από τις παρενέργειες του covid (φτάσαμε σήμερα να ξεστοκάρουν i3 8ης γενιάς στα 650 ευρώ)… Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giuseppe Busso Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, makis225 είπε Φίλε σε ποιόν αριθμό πήρες τηλέφωνο? γιατί σε μένα δεν απαντάνε. Το κεντρικό. Θέλει υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seloner Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Όπως έδειξε και η ιστορία με τα 13, D14, D15, σε 5-6-7-8 μήνες (ίσως και περισσότερο) η τιμή του θα πέσει περίπου 200-250 ευρώ κάτω) Αν δεν βιάζεσαι καθόλου περίμενε… κάποια στιγμή η αγορά θα ομαλοποιηθεί από τις παρενέργειες του covid και φτάσαμε σήμερα να ξεστοκάρουν i3 8ης γενιάς στα 650 ευρώ… Δεν θέλω να περιμένω τόσο με σε αυτόν τον μήνα έλεγα για αγορά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα