Προς το περιεχόμενο

Huawei Matebook 14 2020 ryzen 5

bobbyray21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, Giuseppe Busso είπε

20201215-191211.jpg

Ναι το ίδιο φαίνεται και σε εμένα… αλλά μόνο στην φωτογραφία του κινητού… στα δικά μου μάτια δεν έχει καμία σχέση αυτό που βλέπω ζωντανά με αυτό που δείχνει η φωτογραφία…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα ένα κόλλημα του laptop, που χρειάστηκε hard reset. Ωραία πράγματα

Description
A problem with your hardware caused Windows to stop working correctly.

Problem signature
Problem Event Name:    LiveKernelEvent
Code:    193
Parameter 1:    810
Parameter 2:    ffffce027afc2000
Parameter 3:    ffffce027455a040
Parameter 4:    4d4
OS version:    10_0_19041
Service Pack:    0_0
Product:    768_1
OS Version:    10.0.19041.2.0.0.768.101
Locale ID:    3072

Καί τις 2 φορές που κόλλησε το λάπτοπ κουνιόταν κανονικά ο κέρσορας του ποντικιού, αλλά όλα τα άλλα ήταν κολλημένα. Επίσης καί στις 2 φορές, λίγο πρίν κολλήσει το λάπτοπ, τα ανεμιστήρια ακούγονταν κάπως πιό έντονα.

Επεξ/σία από panther_512

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, panther_512 είπε

Ακόμα ένα κόλλημα του laptop, που χρειάστηκε hard reset. Ωραία πράγματα

Description
A problem with your hardware caused Windows to stop working correctly.

Problem signature
Problem Event Name:    LiveKernelEvent
Code:    193
Parameter 1:    810
Parameter 2:    ffffce027afc2000
Parameter 3:    ffffce027455a040
Parameter 4:    4d4
OS version:    10_0_19041
Service Pack:    0_0
Product:    768_1
OS Version:    10.0.19041.2.0.0.768.101
Locale ID:    3072

Καί τις 2 φορές που κόλλησε το λάπτοπ κουνιόταν κανονικά ο κέρσορας του ποντικιού, αλλά όλα τα άλλα ήταν κολλημένα. Επίσης καί στις 2 φορές, λίγο πρίν κολλήσει το λάπτοπ, τα ανεμιστήρια ακούγονταν κάπως πιό έντονα.

Έχεις τσεκάρει τους drivers όλων των συσκευών;

Έχεις αλλάξει κάποιον driver από τους προτεινόμενους της huawei;

Μήπως ήρθε η ώρα του πρώτου format / για ένα recovery, μήπως δεν έχει κάτσει κάτι καλά;

Επεξ/σία από stazzy1978

Το λάπτοπ έχει μόνο το Office 2019 επάνω του. 

Από ότι βλέπω με λίγο ψάξιμο στο Google, έχει μάλλον να κάνει με Chromium based browsers και πολλά tabs ανοιχτά, σε συνδυασμό με το hardware.

Και τίς 2 φορές που έφαγα κόλλημα, ο edge είχε ανοιχτές καμιά 15αρια καρτέλες.

Στις 17/12/2020 στις 9:06 ΠΜ, panther_512 είπε

Το λάπτοπ έχει μόνο το Office 2019 επάνω του. 

Από ότι βλέπω με λίγο ψάξιμο στο Google, έχει μάλλον να κάνει με Chromium based browsers και πολλά tabs ανοιχτά, σε συνδυασμό με το hardware.

Και τίς 2 φορές που έφαγα κόλλημα, ο edge είχε ανοιχτές καμιά 15αρια καρτέλες.

Edge δουλεύω και εγώ πλέον με πολλά tabs ανοιχτά αλλά δεν μου έχει βγάλει τίποτα ευτυχώς. 

Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες, του έχω κάνει το στήσιμο, ολα κομπλέ, δεν του έχω πιει το αίμα βέβαια, αλλά του έχω εγκαταστήσει αρκετά πράγματα, και για επεξεργασία φωτογραφίας.. Πολύ όμορφο μπορώ να πω και πολύ ήσυχο! 

Επίσης δυστυχώς επιβεβαιώνω κι εγώ backlight bleed.. Μόνο πάνω αριστερά βασικά σε μένα είναι εμφανές. Στις άλλες γωνίες είναι πάρα πολύ λίγο, σχεδόν δεν το παρατηρείς.

Η ερώτηση που έχω είναι αν αυτό μπορεί να το λάβουν υπ όψιν σαν πρόβλημα ώστε να κάνω επιστροφή και να μου δώσουν κάποιο άλλο.. Βέβαια ξέρω ότι το επόμενο δεν μου δίνει κάποιος εγγύηση ότι θα έχει λιγότερο bleeding η και καθόλου! 

30 λεπτά πριν, Apollo77 είπε

Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες, του έχω κάνει το στήσιμο, ολα κομπλέ, δεν του έχω πιει το αίμα βέβαια, αλλά του έχω εγκαταστήσει αρκετά πράγματα, και για επεξεργασία φωτογραφίας.. Πολύ όμορφο μπορώ να πω και πολύ ήσυχο! 

Επίσης δυστυχώς επιβεβαιώνω κι εγώ backlight bleed.. Μόνο πάνω αριστερά βασικά σε μένα είναι εμφανές. Στις άλλες γωνίες είναι πάρα πολύ λίγο, σχεδόν δεν το παρατηρείς.

Η ερώτηση που έχω είναι αν αυτό μπορεί να το λάβουν υπ όψιν σαν πρόβλημα ώστε να κάνω επιστροφή και να μου δώσουν κάποιο άλλο.. Βέβαια ξέρω ότι το επόμενο δεν μου δίνει κάποιος εγγύηση ότι θα έχει λιγότερο bleeding η και καθόλου! 

Δυστυχώς σε ips οθόνες δεν το γλιτώνεις…. Εγώ προσωπικά προτείνω να απολαύσεις το μηχάνημα και μην βάζεις τέτοιες σκοτούρες.

Αυτο σκεφτηκα κι εγώ, κι επειδη δεν ξερω αν το επομενο θα ειναι χειρότερο, θα κατσω να το απολαυσω!

Επισης ενα ακομη μικρο θεμα.. Για οσους εχουν huawei κινητό βασικα αφορα, δεν μπορω να το συνδέσω με τιποτα. Μεσω nfc και pc manager κτλ.. Εχω το mate 10 pro με android 10 πανω του, αν καποιος εχει huawei και το εχει συνδεσει, καθε συμβουλη δεκτη!

3 ώρες πριν, Apollo77 είπε

Αυτο σκεφτηκα κι εγώ, κι επειδη δεν ξερω αν το επομενο θα ειναι χειρότερο, θα κατσω να το απολαυσω!

Επισης ενα ακομη μικρο θεμα.. Για οσους εχουν huawei κινητό βασικα αφορα, δεν μπορω να το συνδέσω με τιποτα. Μεσω nfc και pc manager κτλ.. Εχω το mate 10 pro με android 10 πανω του, αν καποιος εχει huawei και το εχει συνδεσει, καθε συμβουλη δεκτη!

Περίεργο. το τηλέφωνο σου το υποστηρίζει.

1. Μήπως δεν είχες ενεργοποιήσει το wifi;;;
  2. Μήπως έχεις βάλει αντιβιοτικό με πρόσθετο firewall και κόβει την σύνδεση;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο δεύτερο που είπες είχες απόλυτο δίκιο, δεν θα μου πήγαινε το μυαλό! Σ ευχαριστώ! 

Έχω Bitdefender total security, και με το που έκοψα το firewall μπήκε κανονικά.. 

Επίσης υπάρχει κάποιο σχετικά καλό site να κάνω ένα καλιμπραρισμα την οθόνη ώστε να είναι όσο το δυνατόν χρωματικά πιο ακριβής και πιο κοντά στην πραγματικότητα; 

Ασχολούμαι και με την φωτογραφία τελείως ερασιτεχνικά βασικά.. 

Επεξ/σία από Apollo77

Nα κάνω ένα update για το κόλλημα που τρώει το λάπτοπ:

Είχα βρεί από το Google κάποιες αναφορές ότι το κόλλημα οφείλεται σε Chromium based browsers (Edge, Chrome). Οπότε για λίγες ημέρες το γύρισα σε Firefox.

Τελικά δεν έχει σχέση με τον browser. Με ανοιχτό μόνο το Firefox, εχθές το λαπτοπ πάλι κόλλησε. Βασικά δουλεύει ο κέρσορας του ποντικιού, μπορείς να πατήσεις κάποιες καρτέλες που ήταν ήδη ανοιχτές, αλλά όλες οι πληροφορίες είναι παγωμένες.

Τέλος πάντων, έκανα factory reset και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panther_512 είπε

Nα κάνω ένα update για το κόλλημα που τρώει το λάπτοπ:

Είχα βρεί από το Google κάποιες αναφορές ότι το κόλλημα οφείλεται σε Chromium based browsers (Edge, Chrome). Οπότε για λίγες ημέρες το γύρισα σε Firefox.

Τελικά δεν έχει σχέση με τον browser. Με ανοιχτό μόνο το Firefox, εχθές το λαπτοπ πάλι κόλλησε. Βασικά δουλεύει ο κέρσορας του ποντικιού, μπορείς να πατήσεις κάποιες καρτέλες που ήταν ήδη ανοιχτές, αλλά όλες οι πληροφορίες είναι παγωμένες.

Τέλος πάντων, έκανα factory reset και βλέπουμε.

Εγώ είμαι με firefox από την πρώτη ημέρα. Ευτυχώς (να μην το ματιάσω) δεν αντιμετώπισα μέχρι σήμερα κάποιο θέμα…

Με το D15 είχα συνέχεια τέτοια κολλήματα… ακόμα και με καθαρή εγκατάσταση των win, ακόμα και χωρίς να έχω προλάβει να βάλω κανέναν οδηγό…

10 ώρες πριν, Apollo77 είπε

Στο δεύτερο που είπες είχες απόλυτο δίκιο, δεν θα μου πήγαινε το μυαλό! Σ ευχαριστώ! 

Έχω Bitdefender total security, και με το που έκοψα το firewall μπήκε κανονικά.. 

Ασε… όταν είχα το D15 με το ίδιο αντιβιοτικό, είχα το ίδιο θέμα… μετα το συνειδητοποίησα ότι από την εγκατάσταση του και μετά αρχίσαν τα θέματα…

Οπότε άφησα μόνο το firewall  των  win10. Εξάλλου δεν χρειάζεσαι και κάτι περισσότερο.

Τώρα στο 14, έβαλα Kaspersky internet security (πολύ καλύτερο)

Επεξ/σία από andreas1gr

55 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εγώ είμαι με firefox από την πρώτη ημέρα. Ευτυχώς (να μην το ματιάσω) δεν αντιμετώπισα μέχρι σήμερα κάποιο θέμα…

Με το D15 είχα συνέχεια τέτοια κολλήματα… ακόμα και με καθαρή εγκατάσταση των win, ακόμα και χωρίς να έχω προλάβει να βάλω κανέναν οδηγό…

Δεν είναι ενθαρρυντικό αυτό.

Και εγώ περίπου ίδια περίπτωση είμαι, διότι στο λάπτοπ είχα περασμένα ελάχιστα πράγματα. Ευελπιστώ με το reset να επιλύθηκε το πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασε από aliexpress!!

Dual Band Wireless M.2 Wifi6 Intel AX200 2974Mbps Bluetooth 5.1 802.11ax MU-MIMO NGFF Laptop WiFi Card AX200NGW Windows 10

EUR € 14,91

Order time: 13:01 Nov. 14 2020

Ελπίζω να κάνει! χαχα

Άντε να βρω κατσαβίδι τώρα! 

EDIT:

Σημείωση για τον εαυτό μου! :) Πριν κάνω οτιδήποτε να θυμηθώ να μετρήσω επιδόσεις πριν και μετά!

bb29ef9e1c93957893444c8dfcca5716.jpg

wifi6.jpg

Επεξ/σία από stazzy1978
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...