darkwolf8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε για τωρα τιποτα δες τιποτα black friday για RX 5600xt μηπως πεσει στα 200€ διαφορετικα 1660s Εχω την 5600χτ και με εντυπωσιασε!Στα 1080p δεν μασαει πουθενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 https://mobile.twitter.com/XboxWire/status/1321497858940395520 τι εγινε το rdna2 του ps5?🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Ωραια τους πετσοκοψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε Εχω την 5600χτ και με εντυπωσιασε!Στα 1080p δεν μασαει πουθενα. Αυτα περιμένω και εγω, 27 Nov μπας και δουμε τιποτα απο amazon, 5700ΧΤ μακάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, darkwolf8 είπε Εχω την 5600χτ και με εντυπωσιασε!Στα 1080p δεν μασαει πουθενα. Στα 1440p ζορίζεται δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μια χαρά για αυτούς που μπορούν να τα διαθέσουν, μετά από χρόνια πήγα και εγώ σε amd και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ελπίζω και εύχομαι μετά το σημερινό, αυτοί που πουλάνε στις αγγελίες κάτι 3080/3090 με τιμές στον Θεό λόγω έλλειψης να τις βάλουν στο pc τους, και ντροπή για αυτό που κάνουν. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkwolf8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Στα 1440p ζορίζεται δηλαδή; Δεν την δοκιμασα αλλα σε πολλα παιχνιδια δεν θα εχει θεμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverMachine Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Axelq είπε Το πιο σημαντικό δεν αναφέρατε: 999$ - 6900 XT 1,499$ - RTX 3090 Ακριβως!!! Ασε που θα πεσουν οι τιμες κ στις προηγουμενες κ προβλεπεται παρτυ.... Αλλα ακομα κ αν μου επεφτε ενα τουβλο στο κεφαλι στο δρομο για το ψιλικατζιδικο, κ μου κατεβαινε η φαεινη ιδεα να δωσω τετραψηφιο νουμερο ευρω για καρτα γραφικων, αυτη την φορα θα ειχα μια επιλογη παραπανω.... Τοσα χρονια στα γκουλαγκ της πρασινης, η πρεπει να εισαι "καθεστωτικος" κ να ξεβρακωνεσαι καθε διχρονο για καινουργια καρτα, η πας εξορια στα ταρταρα της παλαιας τεχνολογιας κ του "υποχρεωτικα 1080" !!!! Η a) το παιρνεις αποφαση οτι σε καβαλανε καποιοι που φορανε πετσινα κ πινουν σαμπανια στην υγεια του κοροιδου, που τα εσκασε μην αντεχοντας αλλο τα 60Ηz στις 27 ιντζες, η b) κρατας την περηφανεια σου, το παιζεις σκληρος κ competitive με 240fps σε αναλυσεις internet_cafe_2001 κ παιρνεις "τα αποφαγια" του προηγουμενου gamer, που το φχαριστηθηκε καθως της εσκιζε πρωτος την χαρτοταινια στην αντιστατικη σακκουλα οταν την επαιρνε καινουργια απ το μαγαζι..... Τωρα ομως γυρισε ο τροχος κ θα.... γελασει κ ο φτωχος...... Ο πικραμενος του "δυστυχως αλλη μια χρονια με το παλιο μονιτορ" τωρα θα παρει ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (με κεφαλαια λογω σεβασμου προς το πορτοφολι του που επιστρεφεται στην εταιρια που τον εδειξε), κ με οτι χρηματα περισσεψουν (γιατι ΝΑΙ !!! αγοραζοντας cpu/gpu AMD σιγουρα καποια χρηματα θα μεινουν στην τσεπη!!!) θα παρει καινουργιο μονιτορ 2Κ-freesync !!!! Στην χειροτερη, ακομα κ αν δεν παρω καινουργιο μονιτορ, θα παω να παρω μια αραπινα, θα κολησω μια φωτο του βλακα του πετσινου στον τοιχο κ καθε φορα που θα ξοδευω τα λεφτα που μου περισσεψαν σε αυτην, θα τον κοιταω κ θα φωναζω "τωρα γ@m@w ΕΓΩ !!!". Για ολα αυτα τα ωραια με τις κοπελιες απο Κατω Πατησια, τις περιεργες φωτο, τα τουβλα γυρω απ τα ψιλικατζηδικα (+τις ατελειωτες ωρες ομορφιας στην οθονη που θα ερθουν), κ εκ μερους ολων των φτωχων gamers που δεν εχουν να παρουν αυτο που ονειρευονται ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ AMD . Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από SilverMachine 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 33 λεπτά πριν, george kesoglu είπε δεν με ενδιαφερει εαν ειναι 1080p η 1440 η 4Κ μιλάω καθαρα για τιμες οι πιο παλιοι θα θυμουνται οτι οι high end GPU εκαναν γυρω στα 500-600€ Αυτό δεν έχει λογική που λες. Θεώρησε σαν να είναι η 3070 το τοπ μοντέλα και η nvidia έβγαλε μοντέλα πάνω από αυτό. Εσένα σε νοιάζει αν με 500-600 ευρώ μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια αναλογικά το ιδιο καλά όπως θα έπαιζες τότε. Και από τι ξέρω με 500-600 ευρώ που είπες, είσαι σούπερ κομπλε ακόμη και για 4κ. Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν; Και για να στο δώσω λίγο καλύτερα. Είναι σαν να εβγαζε η toyota (τυχαία το λέω), συνέχεια κανονικά αυτοκίνητα και το κορυφαίο μοντέλο έκανε 30.000. Και κάποια χρόνια πάει και βγάζει super car με 300.000. Τι θα πεις μετά; Ότι κάποτε έπαιρνα το κορυφαίο μοντέλο με 30.000 και τώρα θέλω 300.000; 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagi0tisgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 ειναι ιδέα μου ή το βίντεο λέει shadowlands στις 10/11!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnieGr88 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά εφόσον και οι δυο κονσόλες τις έχουν επιλέξει νομίζω θα είναι τοπ τιμή/ποιότητα/απόδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apogeexl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 χαχαχα το κερασάκι στη τούρτα ειναι το +13% με Ζen 3.έχει να πέσει γέλιο.....🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Αυτό δεν έχει λογική που λες. Θεώρησε σαν να είναι η 3070 το τοπ μοντέλα και η nvidia έβγαλε μοντέλα πάνω από αυτό. Εσένα σε νοιάζει αν με 500-600 ευρώ μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια αναλογικά το ιδιο καλά όπως θα έπαιζες τότε. Και από τι ξέρω με 500-600 ευρώ που είπες, είσαι σούπερ κομπλε ακόμη και για 4κ. Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν; το προβλημα ειναι οτι με αυτην την λογικη που λες, ειναι οτι κατεβασες δυο βαθμιδες κατω, 3090-3080-3070 και με αυτην την λογικη και παλια εαν κατεβαζες δυο βαθμιδες της τότε καρτες θα μπορουσες να παιξεις αξιοπρεπεστατα τα games της τοτε εποχης αλλα η καρτα δεν θα ειχε 500-600€ που ειχαν οι τοτε high end, αλλα θα ειχε 300€ οποτε πρεπει να πηγαίνουμε αναλογικα . και εαν θες παραδειγμα με αυτοκινητα ειναι οτι η toyota corola full extra το 2001 ειχε 25000€ και toyota corola full extra το 2020 πρεπει να εχει πάλι 25000€ ανεξάρτητα εαν οι κινητηρες εχουν εξελεχθει και βγαζουν διπλασια ιπποδύναμη και το Land Cruiser ειχε και εχει γυρω στα 60000€ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Cell_7 είπε Χωρίς τεχνολογία αντίστοιχη της DLSS 2.0 είναι dead on arrival. https://www.techquila.co.in/does-amd-radeon-rx-6000-need-dlss-alternative/ Γιατί άραγε; Αναφορά σε κείμενο So, why does AMD need DLSS-like feature on their RDNA 2 based RX 6000 series of graphics cards? Well, the simple answer is because ray tracing is computationally expensive and can tank performance in games. Α, ναι μωρέ. Ξεχάσαμε ότι πήγαμε σε νέα γενιά κονσολών και το απλούστερο RT εφέ θα κάνει τα NAVI να μοιάζουν με RTX 2060. υ.γ.: Κάτι θα ετοιμάσουν. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα και πόσο καλά. 1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε Σταμάτα κι εσύ... Αφου η nvidia εχει ray tracing που ολοι οι devs τρέχουν να βάλουν σε ο,τι παιχνίδι υπάρχει εδω και 2 χρόνια! Χαμός γίνεται!🙂 Νταξει το Mantle API δεν το φτάνει. Βιβλίο ολόκληρο θες για να χωρέσεις τα games που βγήκαν για δαύτο και τα "παιδιά" του(DX12, Vulkan) τα δύο πρώτα χρόνια. Και από επιδόσεις...γ@μώ τις μειώσεις είχες σε nvidia και σε amd απλά δεν διασυρόσουν από τις nvidia με το async και τα άλλα κόλπα. Ούτε το Tress FX με τις τρίχες φυσικά. Η αλήθεια να λέγεται πάντως. Είναι fail το RTX αν δεν μπει σε ό,τι indie game ή μίζερο AAA από τα χιλιάδες που βγαίνουν κάθε μέρα. Ποιος πάιζει καλά AAA games σήμερα; Ποιος ασχολείται με Anthem, Control, Avengers, Death stranding, Bannerlord, Mortal Shell, Cyberpunk, WD Legion, Fortnite, F1 2020, Mechwarrior, COD και άλλα που υποστηρίχθηκαν ή θα υποστηριχθούν σύντομα μέσα σε λίγους μήνες από την κυκλοφορία του DLSS 2.0 το καλοκαίρι; Κανένας. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Νεες κάρτες γραφικών με τιμή περίπου 300-350 ευρώ ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα