GREGORYMO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 48 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν επαρκεί το πιστωτικό σου όριο ναι. Θα το ξαναδοκιμάσω. Το είχα προσπαθήσει με τον φόρο εισοδήματος και δεν με άφηνε, χωρίς να αναφέρει τον λόγο. ΥΓ. Δεν υπήρχε θέμα με το όριο.
Joshua21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Θα το ξαναδοκιμάσω. Το είχα προσπαθήσει με τον φόρο εισοδήματος και δεν με άφηνε, χωρίς να αναφέρει τον λόγο. ΥΓ. Δεν υπήρχε θέμα με το όριο. Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις το λόγο, μια χαρά μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου και να μάθεις.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις το λόγο, μια χαρά μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου και να μάθεις. Μια στιγμή !!!!!!!! Από το taxisnet, έχω γράψει !!!!! 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις το λόγο, μια χαρά μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας σου και να μάθεις. Πήρα τηλέφωνο, αλλά δεν βρήκα άκρη.
Joshua21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Μια στιγμή !!!!!!!! Από το taxisnet, έχω γράψει !!!!! Από το taxisnet με την πιστωτική σου έχεις γράψει, και την πιστωτική σου την έχει εκδόσει η τράπεζα σου, right? Μόνο η τράπεζα σου μπορεί να σε ενημερώσει για το λόγο που απέρριψε την πληρωμή.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Από το taxisnet με την πιστωτική σου έχεις γράψει, και την πιστωτική σου την έχει εκδόσει η τράπεζα σου, right? Μόνο η τράπεζα σου μπορεί να σε ενημερώσει για το λόγο που απέρριψε την πληρωμή. Ωραία, θα προσπαθήσω ξανά στην δόση του Νοεμβριου και θα δω.
tsioulak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μερικές τρώει "κοκομπλοκο" το σύστημα για απ'ευθείας πληρωμή με κάρτα.
Mr_Terror Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Και εγω με πιστωτικη της πειραιως δεν μπορεσα.Μολις δοκιμασα με χρεωστικη ολοκληρωθηκε η πληρωμη.Πηρα την τραπεζα να ρωτησω δεν ηξεραν να μου πουν.
GREGORYMO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 44 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Και εγω με πιστωτικη της πειραιως δεν μπορεσα.Μολις δοκιμασα με χρεωστικη ολοκληρωθηκε η πληρωμη.Πηρα την τραπεζα να ρωτησω δεν ηξεραν να μου πουν. ΑΚΡΙΒΩΣ, το ίδιο !!!!
thodoris1985 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 @GREGORYMO (και όχι μόνο). Καμία πιστωτική δε μου έχει περάσει, μόνο χρεωστικές. Το ίδιο έχει αναφερθεί και σε γειτονικό forum
GREGORYMO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε @GREGORYMO (και όχι μόνο). Καμία πιστωτική δε μου έχει περάσει, μόνο χρεωστικές. Το ίδιο έχει αναφερθεί και σε γειτονικό forum Το εγώ, εκεί είχα καταλήξει !!!!!
Dvs Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο γοογλης ξερει καλυτερα αν το εχεις πληρωσει και το στελνει σπαμ απευθειας :) Απο το gsis με πιστωτικη ουτε σε μενα περασε. Καντε το με χρεωση καρτας μεσα απο το ebanking της τραπεζας, θα περασει μια χαρα Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από Dvs 1
l337 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, lizp είπε ..και μάλιστα την έστειλαν σήμερα, ημέρα αργίας στο δημόσιο, κάποιοι φαντάζομαι θα πληρωθούν μια χαρά υπερωρίες... Λάθος φαντάζεσαι, τα μηνύματα φεύγουν αυτοματοποιημένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα