Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρά το ότι ο ΕΝΦΙΑ έχει πληρωθεί, έλαβα ένα email που ονομάζεται ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΦΟΡΟΥ Ν.4223/2013 και αναφέρει πως μου κοινοποιούν, κατά τις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 4174/2013, την Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου... απλή υπενθύμιση είναι ή πρόκειται για κάτι παραπάνω;

Δημοσ.

Την υπενθύμιση την πήραν όσοι έχουν εξοφλήσει όλο το ποσό είτε πληρώνουν με δόσεις οπότε μην το δίνεις σημασία.

Δημοσ.

Στέλνουν μπας και το ξέχασες ή μπας και το ξαναπληρωσεις. 

Εγώ θα το βάλω στην πιστωτική με δόσεις 

Δημοσ.

Επειδή ήρθε και σε εμένα,
το ίδιο σύστημα που μου έστειλε το email
στις e-κοινοποιήσεις μου έχει την επιβεβαίωση εξόφλησης της ίδιας οφειλής προ μηνός.

Οπότε στέλνουν χωρίς να φιλτράρουν τί και πώς.

Δημοσ.

Θα μας τρελάνουν... είμαστε που είμαστε με τα του Covid έρχονται κ όπως νάναι αυτές οι ενημερώσεις 😐

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελώς ανόητοι οι άνθρωποι ..Κι εγώ αρχικά έπαθα ένα σοκ επειδή είχα εξοφλήσει τον ΕΝΦΙΑ ...και μάλιστα την έστειλαν σήμερα, ημέρα αργίας στο δημόσιο, κάποιοι φαντάζομαι θα πληρωθούν μια χαρά υπερωρίες.Είναι απλώς η -κατόπιν εορτής- κοινοποίηση της πράξης βάσει της οποίας προσδιορίζεται το ποσό του ΕΝΦΙΑ που σου αναλογεί...μπαίνεις στην ΑΑΔΕ και την εκτυπώνεις να την έχεις στο αρχείο σου.

Επεξ/σία από lizp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα μου έχει τύχει και το άλλο. Ενώ υποβάλλω τις φορολογικές μας δηλώσεις και πριν λήξει η πρώτη δόση έρχεται ένα τέτοιο email σε εμένα και στην μητέρα μου, αφού ρε παίδες δεν έχει καταστεί καν ληξιπροθεσμο, τζάμπα η ενέργεια και τα bytes! 

Edit: Τώρα μπήκα και κοίταξα το email μου. Και σε εμας ήρθανε. Της μητέρας μου στα κανονικά email και το δικό μου στα ανεπιθύμητα.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Από το taxisnet μπορεί να πληρώσεις τον ενφια με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ?

Αν επαρκεί το πιστωτικό σου όριο ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...