music_lover Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Το Game Pass αυτη την στιγμή εχει 15.000.000 χρήστες. Αν βάλουμε ενα μεσο ορο 12 ευρω το μηνα (δεν εχουν ολοι ultimate). Αυτο σημαινει 180.000.000 τον μηνα. Δηλαδη 2,1 δις τον χρονο. Mονο το Uncharted κοστισε στη Sony 100.000.000 και με πωλησεις κοντα στα 4.000.000 (statista) με μεσο ορο 50 ευρω το τεμαχιο ειναι 196.000.000. Και τελος. Μεχρι να βγει το επομενο exclusive ολους αυτους τους ενδιαμεσους μηνες η MS θα συνεχιζει να τσεπωνει 180 το μηνα. Και με την συνεχομενη αυξηση των χρηστων μην σε εκπληξει αν το καλοκαιρι του 21 δουμε το game pass με 25-30 μυρια. Ναι πληρωνει τους developers. Αλλα εχει και δεκαδες συμφωνιες οπου τα games μπαινουν στο game pass με ανταμοιβη την προωθηση. Οπότε ναι η MS σε βαθος χρονου θα ειναι κερδισμενη με διαφορα. Φυσικα και η τιμή θα αυξηθεί. Αλλά και 30 ευρω να φτασει και παλι συμφερει. 30 ευρω σημαινει 360 ευρω το μηνα. 23 exclusive της MS με μια τιμη 50 ευρω το καθενα για να τα αγορασεις θες 1150. Για να μην αναφερω τα 3rd party που μπαινουν. Δεν παιζουμε ολοι day one τα games και λιωνουμε. Εγω επαιξα στο Game Pass ολα τα Metro πχ με 15 ευρω. Για αγορα ηθελα τουλαχιστον 70! Δεν χρειάζεται να τα αποχωριστεις. Ο σωστος gamer οφειλει να τα παιξει και αυτα. Εγω πχ εκανα preorder το Series X. Σε αυτη την γενιά ειμαι MS. Σε κανα 1-1,5 χρονο, να πεσει η τιμή του PS5 να βγουνε και μερικα exclusives θα παρω ενα να παιξω και εκεινα Ναι απλά δεν σου ανήκει τίποτα, αυτό είναι το θέμα. Έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα. Και όσα δεν προλάβεις να παίξεις, θα πρέπει στο τέλος να τα πληρώσεις.
argimeg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Έχει ανέβει πολύ η MS και αυτό είναι πολύ καλό για όλους εμάς. Αφήστε τους fanboyσμους και οι μεν και οι δεν και δείτε την ουσία. 1
fotisdra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 9 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Πιστευω οτι console wars υπάρχει μονο για τους μετοχους και τα 12χρονα που ο "μπαμπάς μου είναι καλυτερος απο τον μπαμπα σου". Οι υπολοιποι απλα αγοράζουμε αυτο που κρινουμε οτι μας συμφερει. Το 2000 αγορασα αγόρασα το PS2. Το λάτρεψα. Αλλά αυτα που εκανε η SONY με το PS3 με εκαναν να πάρω XBOX 360. Οσο και αν το λάτρεψα, οι βλακειες της MS με οδηγησαν στο PS4 το 2013. Οπως η , κατα την γνωμη μου, πολυ ανωτερη προταση της MS θα με οδηγησει το 2020 στο XBOX. Δεν εχω κανενα θεμα το 2027 να παω σε PS6. Εμενα με ενδιαφερει, οπως και τους περισσοτερους, να παιζω τα παιχνιδια που μου αρεσουν, με τον πιο φθηνο και ευκολο τροπο. Τώρα αν το κουτι γράφει Sony, Microsoft ή τα Video Games του Βαγγέλα, μου ειναι αδιάφορο. Την ίδια πορεία έχουμε ακολουθήσει μόνο που εγώ είχα και το ps1 πιο πριν καθώς και psp από φορητα . Δεν τρωγεσαι να δεις και νιντυ κάποια στιγμή?
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, xavier είπε @WolvesInTheThroneRoom το διαβασες το σχολιο του malia πιο πανω?70 ευρω για 3 χρονια gamepass ultimate εδωσε..ασε ποσοι λογαριασμοι ειναι ολοκαινουριοι και διπλοι για να εκμεταλλευτουν την προσφορα με 1 ευρω...H sony εχει 50εκ συνδρομητες που ουσιαστικα της πληρωνουν συνδρομη χωρις να τους παρεχει τιποτα...Αν το περιεχομενο του gamepass σε ενδιαφερει δεν υπαρχει κανενας που να αμφισβητει ποσο value ειναι... Αυτά ειναι μαγαλανιές που η MS επιτηδες τις επιτρεπει. Σαν το τυρακι για να γλυκαθεις και να σε βαλει στην φακα. 3 ώρες πριν, music_lover είπε Ναι απλά δεν σου ανήκει τίποτα, αυτό είναι το θέμα. Έρχονται και φεύγουν ανά διαστήματα. Και όσα δεν προλάβεις να παίξεις, θα πρέπει στο τέλος να τα πληρώσεις. Προσωπικά δεν με απασχολει να μου ανηκει. Κατεβαζω το X single player game. Θα το παιξω 1 φορα για την ιστορια. Αν μ΄αρεσει πολυ θα το παιξω αλλη μια για τα extras και τα achievements. Αλλά μέχρι εκει. Οπως δεν βλεπω 200 φορές την ιδια ταινια, ετσι και δεν παιζω 200 φορές τα ιδια games. Βεβαια ειναι προσωπική αποψη και μπορώ να καταλάβω αν σε αυτο διαφωνεις. Οσο για το δευτερο, Τα περισσοτερα games μενουν στο Game Pass απο 6 μήνες και πανω. Θεωρώ πως αν μεσα σε 6 μήνες δεν το εχεις ακουμπησει, δεν σε απασχολει αν θα φυγει. Ετσι κι αλλιως η MS σε ενημερώνει πριν φυγει το game και σου δινει επιλογή να το αγοράσεις με έως και 80% εκπτωση ανα περιπτωσεις 1 ώρα πριν, fotisdra είπε Την ίδια πορεία έχουμε ακολουθήσει μόνο που εγώ είχα και το ps1 πιο πριν καθώς και psp από φορητα . Δεν τρωγεσαι να δεις και νιντυ κάποια στιγμή? Nintendo τα είχα ολα μεχρι και το Wii U. Σκέφτηκα να παρω Switch αλλά ήμουν σιγουρος πως θα βγαλει πιο ισχυρο καθως παραειναι αδυναμο. Οπότε περιμενω αυτο
music_lover Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Αυτά ειναι μαγαλανιές που η MS επιτηδες τις επιτρεπει. Σαν το τυρακι για να γλυκαθεις και να σε βαλει στην φακα. Προσωπικά δεν με απασχολει να μου ανηκει. Κατεβαζω το X single player game. Θα το παιξω 1 φορα για την ιστορια. Αν μ΄αρεσει πολυ θα το παιξω αλλη μια για τα extras και τα achievements. Αλλά μέχρι εκει. Οπως δεν βλεπω 200 φορές την ιδια ταινια, ετσι και δεν παιζω 200 φορές τα ιδια games. Βεβαια ειναι προσωπική αποψη και μπορώ να καταλάβω αν σε αυτο διαφωνεις. Οσο για το δευτερο, Τα περισσοτερα games μενουν στο Game Pass απο 6 μήνες και πανω. Θεωρώ πως αν μεσα σε 6 μήνες δεν το εχεις ακουμπησει, δεν σε απασχολει αν θα φυγει. Ετσι κι αλλιως η MS σε ενημερώνει πριν φυγει το game και σου δινει επιλογή να το αγοράσεις με έως και 80% εκπτωση ανα περιπτωσεις Nintendo τα είχα ολα μεχρι και το Wii U. Σκέφτηκα να παρω Switch αλλά ήμουν σιγουρος πως θα βγαλει πιο ισχυρο καθως παραειναι αδυναμο. Οπότε περιμενω αυτο Άρα από ότι κατάλαβα δεν είσαι και πολύ φίλος του bc, αφού δεν σε ενδιαφέρει να ξαναπαίξεις παιχνίδια που έχεις ήδη τελειώσει, το ίδιο κάνω και εγώ με ελάχιστες εξαιρέσεις.
GREG79 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτοχος PlayStation 2-3-4-4pro Θα το πω όσο πιο απλά μπορώ XBOX SERIES X +GAMEPASS =ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ και σου έρχεται η χρονιά όσο θα επερνες ΕΝΑ game Sony 19 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Eχω πεί οτι δεν θελω να ασχολούμαι με fanboys αλλά δεν πειραζει. Ρεπό έχω, 1 πάει, να βγω βολτα δεν μπορω. Ας τα πάρουμε ενα ενα. 1. Το XBOX One X πούλησε καλύτερα απο το PS4 Pro. Αν δηλαδή η γενιά ξεκινουσε στα μισά, η MS θα την κερδιζε. Eχασε γιατι πολύ απλά το πρώτο μισό της γενιάς ήταν ανυπαρκτη. 2. Έχετε πάθει πραγματικά ψύχωση με τα exclusives. Η Nintendo πουλάει την με διαφορα πιο αδύναμη κονσολα, κυριως για τα games της και τετοια ψυχωση οι fans της δεν εχουν. 120.000.000 μύρια κονσολες PS4 εχουν πουληθεί. Το πλέον επιτυχημένο σε πωλήσεις exclusive ειναι το Uncharted 4 με περίπου 16 μύρια. WOW. 16 μυρια απο τους 120 μυρια επαιξαν το Uncharted 4. Συγκλονιστικο. 5-6 μυρια πούλησε το Gears 5 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ GAME PASS ΔΩΡΕΑΝ! 3. Αλλά ας μείνουμε στα exclusives αφου ειναι τοσο σημαντικά που δεν υπαρχει κατι αλλο. Θεωρητικά τα PS5/Series θα ειναι στην αγορά πόσο; 5 χρονια; 7; Ας πουμε 5. Τι εχει να βγαλει η Sony; GoW, Uncharted, LoU, GT, Horizon και 6-7 ακομα με αυξοντα αριθμο. Ειναι κακα παιχνιδια; Προφανως οχι. Το αντιθετο. Ειναι παιχνιδαρες που καθε gamer πρεπει να παιξει. Αλλά ειναι 15-20 first party games με το ιδιο στυλ (3rd person, action, ψευδο cover shooter ή open word) και διαρκεια 15-30 ωρες (οκ εκτος απο τα 2-3 open world). Ωραια μεν αλλα οχι κατι που δεν εχουμε ξαναδει. 15-20 first party με κοστος 80 ευρω το καθενα σε βαθος 5ετιας. Τι σου δινει το XBOX; 23 studios, καποια απο τα οποια εχουν 2-3 ομαδες αναπτυξης. Οπότε τα first party exclusives του XBOX μπορει να ειναι απο 30 μέχρι και 46, χωρίς να υπολογίζουμε τις επικειμενες αγορές studio της MS. Τι games ειναι αυτα; Ολων των κατηγοριων. Action, shooter, immersion sims, simulation, RTS, racing, sports, RPG, open world, multiplayer, fighting. 4. Ας πάμε τώρα στα σημαντικά. Ολα τα υπολοιπα δηλαδή πλην exclusives. Το XBOX, στην ιδια τιμή με το PS5, δινει το Game Pass με 100+ games και με ολα τα μελλοντικά games της MS, exclusive σε αυτο απο την πρώτη μερα. Για να παιξεις τα 20 games της Sony day one, θελεις €1600. Για να παιξεις τα τουλαχιστον 30 MS exclusive συν αλλα 100 games θελεις €15. Αλλά ΟΚ δεν σου αρεσει το Game Pass και θελεις να τα εχεις στην συλλογή σου. Δεκτο. Γι αυτο και η MS επιτρεπει redeeming keys απο διαφορα sites ωστε να μπορεις να τα αγοραζεις σε πολυ χαμηλοτερες τιμες. Ασε που οταν ενα game φευγει απο το game pass η MS σου δινει επιλογη να το αγορασεις σε πολυ χαμηλη τιμη. Τι αλλο δινει η MS; Δινει την ισχυροτερη κονσολα. Ναι δεν ειναι 15 φορες ισχυροτερη αλλα ειναι. Οπότε ολα τα 3rd party θα παιζουν καλυτερα στο Series. Δινει επισης μια κονσολα στα €300 που μπορεις να παιζεις τα παντα 1440p. 5. Backwards compatibility. Καποιοι εχετε παρεξηγήσει το γιατι ειναι σημαντικο. Πετατε μια βλακεία τυπου "ποιος θελει να παιξει παιχνιδια που παιξαμε πριν 15 χρονια" και νομιζατε ειπατε κατι cool. Να σας πω λοιπον ενα παραδειγμα που ισχυει για τους περισσοτερους. Δεν περναμε ολη μας την ημερα μπροστα στην τηλεοραση. Εχουμε δουλειες, σπουδες, οικογενειες, κοπελες, αλλα ενδιαφεροντα, υποχρεώσεις κτλ. Προσωπικά μάλιστα στο τελος της προηγουμενης γενιας και στο πρωτο μισο της τωρινης δεν ειχα κονσολα. Αυτό σημαινει πως οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν χασει δεκαδες ποιοτικά games ειτε επειδη δεν ειχαν κονσολα ειτε επειδη δεν ειχαν χρονο ή χρηματα. Kαι το xbox μας δινει την ευκαιρια να τα παιξουμε τώρα. Αλλά με 60fps, αλλα με HDR, αλλα και με τα 2. Και ολα αυτα χωρίς καμμια εξτρα εργασια απο τους developers. Bonus. Controller. Το βαζω σαν bonus αυτο καθώς ειναι υποκειμενικο. Το controller του XBOX ειναι με διαφορα το καλύτερο controller ever. Εχει τα sticks στις σωστες θεσεις για τους αντιχειρες και γενικά ειναι ανωτερο σε ολα. TL:DR. Περισσότερα exclusives σε βαθος χρονου. Καλύτερο στα 3rd party, μικροτερο, πιο αθορυβο, backwards compatibility, φθηνοτερα games. Είμαι σιγουρος οτι θα κερδισει την γενιά; ΟΧΙ. Αλλά με τα τωρινα δεδομενα (δεν ξερω το μελλον), αν δεν εισαι fanboy δεν υπαρχει κανενας λογος να προτιμησεις το PS5 απο το XBOX Edit. Α καλα. Ξεχασα EA Play, XCloud και λογικα ολο και κατι ακομα ξεχναω. Εσυ φιλε μου παρε PS5 Respect είσαι άλλο level!!!!! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από GREG79 1
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, music_lover είπε Άρα από ότι κατάλαβα δεν είσαι και πολύ φίλος του bc, αφού δεν σε ενδιαφέρει να ξαναπαίξεις παιχνίδια που έχεις ήδη τελειώσει, το ίδιο κάνω και εγώ με ελάχιστες εξαιρέσεις. Eίμαι fan του BC για παιχνιδια που για οποιοδήποτε λογο δεν κατάφερα να παιξω. 1
angelfacekiller Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Fanboys fanboys everywhere... Αναμένω το Android Cloud gaming να ενεργοποιηθεί για Ελλάδα (ούτε το PS now παίζει Ελλάδα ακόμα) και τότε θα ρωτήσω εδώ μέσα μερικούς αν καταλαβαίνουν τις λέξεις integration και SaaS. Θα παραθέσω μερικά πράγματα που έχει κάνει η MS για να μειώσει την ψαλίδα ( δεν ξέρω αν υπάρχει πλέον) : Ημουν σε βάφτιση και με ρώτησε ένας ξάδερφος αν έχω δει ένα παιχνίδι. Άνοιξα κινητό, το επέλεξα και το έβαλα να κατεβαίνει ώστε να το βρω στο σπίτι έτοιμο να του πω την γνώμη μου.. Το ξέρετε ότι μπορώ πλέον να ξαναπαίξω Age Of Empires στο laptop, μόνο και μόνο επειδή ανανέωσα μία ετήσια Live Gold με CDKeys και με ένα ευρω την έκανα 13μηνη Pass Ultimate? Όπως είπα σε άλλο ποστ, δεν περιμένει εμάς τους ψιλικατζήδες η MS αλλά τα παιδάκια με την κάρτα του μπαμπά που αγοράζουν κιβώτια και add-ons DLC για να μην χάνουν από τους συμμαθητές τους. Αυτό το Play Anywhere είναι απλά φοβερό. Keyboard & Mouse gaming σε όλο και περισσότερους τίτλους (Gears 5 included) Όσοι από εσάς λοιπόν μιλάτε σαν μέτοχοι, σας συμβουλεύω να πουλήσετε γιατί δεν θέλει πολύ η Sony να γίνει SEGA (ή ΝΟΚΙΑ ή Kodak). Στα κινητά και στις φωτογραφικές είναι ήδη πάτος από βασίλισσα ενώ στα συστήματα ήχου τρώει φάπες από εταιρίες που φτιάχτηκαν χτες. Θέλετε να κάνει καμιά πλάκα η MS να βάλει Office με Outlook/exchange support στο ΧΒΟΧ One/S/X/SeriesS/SeriesX? Την άλλη μέρα το PS5 θα έχει 30€ και θα πετάμε τα tower στους μπλε κάδους. Για να μην παρεξηγούμαι, δεν αδικώ κάποιον (μη fanboy) που έχει μία συλλογή από παιχνίδια στην SONY και έχει βολευτεί. Switching cost λέγεται και είναι σημαντικό. Αλλά μην κλείνουμε τα μάτια σε αυτό που έρχεται και όχι, δεν είναι χαζούληδες αυτοί που έχουν XBOX και οι PSακηδες ανήψια του Einstein. Η SONY έχει ευθύνη απέναντι στους πελάτες της και για τα λεφτά του PS5 έπρεπε να δώσει για αρχή τουλάχιστον ένα πλήρες BC και καλύτερο integration με τις υπόλοιπες συσκευές και υπηρεσίες του χρήστη, όπως η MS. Οι καιροί αλλάζουν και ακόμα και οι θεοί ματώνουν... P.S. Είχα PS2, πήρα κατά τύχη το XBOX 360 το 2006 και αφού ταξίδεψε μαζί μου σε 3 ηπείρους, κάηκε το 2019(!) και πήρα το One S... Respect στον π...τη που το σχεδίασε... Στις 27/10/2020 στις 9:22 ΜΜ, basilis_k6 είπε με 73 ευρω ομως δεν γινετε να βγαινει η Ms. κάποια στιγμή θα έρθει ο λογαριασμος. ισως συντομα αν πουλησει μπόλικα κομματια s/x. Και αυτός ο CFO της ρε παιδί μου όμως... πως έκανε τέτοιο λάθος; Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2020 από angelfacekiller 1
vangel161 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Στις 27/10/2020 στις 9:22 ΜΜ, basilis_k6 είπε με 73 ευρω ομως δεν γινετε να βγαινει η Ms. κάποια στιγμή θα έρθει ο λογαριασμος. ισως συντομα αν πουλησει μπόλικα κομματια s/x. Ναι έχεις δίκιο. Ο φίλος προφανώς εχει τιγκάρει με την προσφορά του 1 ευρώ. Αυτήν τη στιγμή το Game Pass Ultimate κοστίζει 110 ευρώ το χρόνο. Παντως να ξέρεις αξίζει με τα χίλια
tsibosp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Στις 27/10/2020 στις 8:43 ΜΜ, malias4 είπε Σε αντιθεση με εμενα που πανηγυριζω γιατι με 73ε εχω game pass ultimate για 3 χρονια, οσα δηλαδη θα δωσεις εσυ για να αγορασεις το spiderman dlc που σου πασαρει η sony για next gen !!! Eγω ομως με αυτα τα 73ε θα εχω ολα τα exclusives της ms day one μια 100αρια 3rd party κ απο 10 νοεμβριου ολα τα παιχνιδια της ea μιας κ το ea play μπαινει στο game pass . A ξεχασα κ το on line μεσα σε αυτα τα ποταπα 73 ευρουλακια . Το μονο που υπερεχει η sony ειναι 6-7 exclusives που βγαινουν ενα ανα 5αετια αλλα κ αυτο σε 1-2 χρονια maximum το ξεχναμε με τα 23 studio που εχει πλεον η ms κ την αγορα της zenimax-bethesda !! Ζητω η σονυ κ το πλειστεσιο μπραβο τους φαγαμε παλικαρια μου 😂😄 το ξερεις οτι εχει και η SONY ιδια υπηρεσια (PS NOW) με καμμια 300αρια παραπανω τιτλους απο την MS συνολικα , τα περισσοτερα PS3 games που αξιζει να ασχοληθεις αν δεν τα εχεις παιξει τοτε που επρεπε, με streaming σε κονσολες-pc που δουλευει αρκετα καλα, σε αρκετα φτηνοτερη τιμη απο το game pass ε;
privateer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 13 minutes ago, tsibosp said: το ξερεις οτι εχει και η SONY ιδια υπηρεσια (PS NOW) με καμμια 300αρια παραπανω τιτλους απο την MS συνολικα , τα περισσοτερα PS3 games που αξιζει να ασχοληθεις αν δεν τα εχεις παιξει τοτε που επρεπε, με streaming σε κονσολες-pc που δουλευει αρκετα καλα, σε αρκετα φτηνοτερη τιμη απο το game pass ε; εδω ουτε η ιδια η σονυ δεν ξερει οτι εχει θες να ξερει και ο απλος κοσμος 🤣 1
tsibosp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, privateer είπε εδω ουτε η ιδια η σονυ δεν ξερει οτι εχει θες να ξερει και ο απλος κοσμος 🤣 χαχα δεν εχεις και αδικο σε αυτο , βεβαια δεν υποστηριζεται ακομα επισημα και στη χωρα μας απο την αλλη (μπορεις να το εχεις με ενα λογαριασμο αγγλικο και τρεχει χωρις κανενα θεμα). Παντως επειδη δεν το βλεπω να πολυ λεγεται, προκειται για πολυ καλη υπηρεσια και προς το παρον καλυτερη σε value απο το game pass (προφανως θα αλλαξει αυτο συντομα με την προσθηκη των επερχομενων συνεργασιων, EA, Bethesda κτλ.). Εχει πολυ περισσοτερους τιτλους, ολα τα exclusive της SONY, οτι αξιζει να ασχοληθεις απο PS3 με 60 ευρω το χρονο δλδ 6 ευρω το μηνα για την 12μηνη συνδρομη οταν το gamepass εχει 10.00. Εχει και τις αδυναμιες του βεβαια προφανως αλλα σαν υπηρεσια ΣΗΜΕΡΑ ειναι αρκετα καλυτερο απο gamepass. Για να μην κανω τον πονηρο ουτε γω το ηξερα καθως δεν εχω ασχοληθει ποτε και φετος λεω να βαλω gamepass για το pc και ειδα λιγο και το αντιπαλο στρατοπεδο και ηταν μια πολυ καλη εκπληξη.
privateer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 2 minutes ago, tsibosp said: χαχα δεν εχεις και αδικο σε αυτο , βεβαια δεν υποστηριζεται ακομα επισημα και στη χωρα μας απο την αλλη (μπορεις να το εχεις με ενα λογαριασμο αγγλικο και τρεχει χωρις κανενα θεμα). Παντως επειδη δεν το βλεπω να πολυ λεγεται, προκειται για πολυ καλη υπηρεσια και προς το παρον καλυτερη σε value απο το game pass (προφανως θα αλλαξει αυτο συντομα με την προσθηκη των επερχομενων συνεργασιων, EA, Bethesda κτλ.). Εχει πολυ περισσοτερους τιτλους, ολα τα exclusive της SONY, οτι αξιζει να ασχοληθεις απο PS3 με 60 ευρω το χρονο δλδ 6 ευρω το μηνα για την 12μηνη συνδρομη οταν το gamepass εχει 10.00. Εχει και τις αδυναμιες του βεβαια προφανως αλλα σαν υπηρεσια ΣΗΜΕΡΑ ειναι αρκετα καλυτερο απο gamepass. Για να μην κανω τον πονηρο ουτε γω το ηξερα καθως δεν εχω ασχοληθει ποτε και φετος λεω να βαλω gamepass για το pc και ειδα λιγο και το αντιπαλο στρατοπεδο και ηταν μια πολυ καλη εκπληξη. περα απο το γεγονος οτι δεν υποστηριζεται στην ελλαδα το οποιο ειναι τεραστιο μειον πως ειναι καλυτερη υπηρεσια απο το gamepass. Μια απλη streaming υπηρεσια ειναι. Το gamepass ειναι πολλα περισσοτερα με το xcloud που ειναι αντιστοιχο με psnow να είναι μέσα στην τιμή. δεν ειναι τυχαιο οτι κανενας δεν ασχολειται με psnow. αν ηταν τοσο καλο οσο θεωρεις θα μιλαγε ο κοσμος για αυτο. Δεν το κανει ομως.
tsibosp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, privateer είπε περα απο το γεγονος οτι δεν υποστηριζεται στην ελλαδα το οποιο ειναι τεραστιο μειον πως ειναι καλυτερη υπηρεσια απο το gamepass. Μια απλη streaming υπηρεσια ειναι. Το gamepass ειναι πολλα περισσοτερα με το xcloud που ειναι αντιστοιχο με psnow να είναι μέσα στην τιμή. δεν ειναι τυχαιο οτι κανενας δεν ασχολειται με psnow. αν ηταν τοσο καλο οσο θεωρεις θα μιλαγε ο κοσμος για αυτο. Δεν το κανει ομως. μα δεν θα μπορουσε να ειναι κατι αλλο απο streaming υπηρεσια (ειδικα στο pc), στο ps4 και στο ps5 θα σε αφηνει να κατεβαζεις και καποιους τιτλους και να τους παιζεις απο το μηχανημα οπου φυσικα συμβαινει να ειναι συμβατοι με το μηχανημα.Η υποστηριξη θα ερθει εχουν πει συντομα καθως και το streaming σε 1080p (για την ωρα εχει μονο 720p). Το gamepass εχει και αυτο αρκετα θετικα και καποια αρνητικα αλλα γενικα ειναι και αυτο πολυ καλη επιλογη. Δεν νομιζω οτι δεν ασχολειται κανεις με το PSNOW , μολις προχτες κοιτουσα review και ολα τα gaming media outlets το προτεινουν και μερικα μαλιστα για την (τρεχουσα περιοδο ) εναντι του gamepass. Αυτα βεβαια τα θεωρω λιγο υπερβολικα καθως εχουν περισσοτερες διαφορες παρα ομοιοτητες οπως λες και εσυ και εξαρταται απο τον καθε καταναλωτη τι θελει να παρει απο καθε υπηρεσια. Εγω προσωπικα θα βαλω gamepass for PC καθως απο κονσολες θα προτιμησω το PS5 για το σαλονι μου. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2020 από tsibosp 1
Herald Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Στις 27/10/2020 στις 7:53 ΜΜ, selin323 είπε Δεν ιδρώνει το αυτί της sony , ειχατε την πιο δυνατη κονσολα και τι εγινε??? φαμφαρες ,Χωρις αποκλειστικοτητες δεν πας πουθενα, και μην ακουω για το game pass αν ηταν τοσο καλο που δεν ειναι με τιτλους AAA μετρημενα στα δαχτυλα θα ειχε ισoπεδωσει την sony . Πάντως xbox και ps4 έχουν τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών, περίπου 2000. Το ότι τα παιχνίδια του xbox βγαίνουν και σε PC και άρα δεν είναι exclusive σε τι ακριβώς επηρεάζει τον κάτοχο του xbox ας πούμε? Αυτός με το ps4 δεν τα έχει καθόλου τα εν λόγω παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα