Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, angelfacekiller είπε

Πολύ ωραίο, εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής κτλ αλλά αρκετά τσιμπημένο στην τιμή για την δική μου τσέπη :)

Θα πήγαινα
σε κανένα Flydigi Wee 2T, Saitake 7007x ή κανένα IPEGA :)

s-l1600.jpg

Επεξ/σία από sweetemily
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

5. Backwards compatibility. Καποιοι εχετε παρεξηγήσει το γιατι ειναι σημαντικο. Πετατε μια βλακεία τυπου "ποιος θελει να παιξει παιχνιδια που παιξαμε πριν 15 χρονια" και νομιζατε ειπατε κατι cool. Να σας πω λοιπον ενα παραδειγμα που ισχυει για τους περισσοτερους. Δεν περναμε ολη μας την ημερα μπροστα στην τηλεοραση. Εχουμε δουλειες, σπουδες, οικογενειες, κοπελες, αλλα ενδιαφεροντα, υποχρεώσεις κτλ. Προσωπικά μάλιστα στο τελος της προηγουμενης γενιας και στο πρωτο μισο της τωρινης δεν ειχα κονσολα. Αυτό σημαινει πως οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν χασει δεκαδες ποιοτικά games ειτε επειδη δεν ειχαν κονσολα ειτε επειδη δεν ειχαν χρονο ή χρηματα. Kαι το xbox μας δινει την ευκαιρια να τα παιξουμε τώρα. Αλλά με 60fps, αλλα με HDR, αλλα και με τα 2. Και ολα αυτα χωρίς καμμια εξτρα εργασια απο τους developers. 

Πολύ σωστά όλα αυτά που αναφέρεις, εγώ να προσθέσω και κάτι ακόμη στο θέμα backwards compatibility. Με την δυνατότητα αυτή η microsoft δείχνει ότι με σέβεται ως καταναλωτή. Έχω δώσει κάποια χρήματα, έχω αγοράσει 10-15 παιχνίδια και είμαι ικανοποιημένος που θα μπορώ να τα έχω διαθέσιμα και στην νέα κονσόλα μου και όχι απλά στο ράφι (ξύλινο ή ψηφιακό).

• Like 4
Δημοσ.

Και εγω μαλλον για το XBOX SERIES S στα 300 ευρω θα παω αυτην την φορα, μετα απο πολλα χρονια Playstation.

(απο την αρχη κολλησα με την κονσολα της Sony)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xenos.p είπε

Αν και δεν θα τελειώσουν ποτέ τα console wars η αλήθεια πιστεύω ότι βρίσκεται κάπου στη μέση.. 

Μερικά disclaimers.. δεν θεωρώ τον εαυτό μου fanboy και πιστεύω ότι το να μιλάς σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο για οποιαδήποτε εταιρία, είναι τουλάχιστον παιδικό (εξαιρούνται οι περιπτώσεις τρολαρισματος). Σε αυτήν την γενιά ξεκίνησα με PS4 slim (2 κονσόλες γιατί η πρώτη χάλασε-παίζει κι αυτό ρόλο στα 120εκ.) και πήρα και ένα switch λίγο αργότερα.. ήθελα τον τελευταίο 1,5 χρόνο να πάρω ένα one x αλλά κρατήθηκα περιμένοντας τις καινούργιες κονσόλες, γι αυτό και έκανα από την πρώτη στιγμή προπαραγγελία το series x.. Σε αυτό βοήθησε βέβαια και η ευρύτερη εικόνα των δυο εταιριών όπου η Microsoft δείχνει να ξέρει που βαδίζει σ αυτή τη γενιά, ενώ η Sony ακόμα το ψάχνει..

Η αλήθεια λοιπόν όπως προείπα πιστεύω ότι βρίσκεται κάπου στη μέση.. 

Ναι τα exclusives είναι σημαντικά και πουλάνε κονσόλες! Αν δεν είχα παίξει bloodborne η death stranding η the last of us θα ήμουν φτωχότερος gamer, όπως ισχύει πιστεύω και με τα halo, gears, Forza, κτλ με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί και σκοπεύω να το κάνω..

Απο την άλλη το Xbox είναι η πιο συμφέρουσα λύση.. είναι η πιο δυνατή κονσόλα, πλέον δείχνει ότι θα αποκτήσει αξιόλογα exclusives (βλ. Hellblade 2, the medium, κτλ.), μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια από κλειδαδικα sites σε καλύτερες τιμές, έχει σωστό backwards compatibility για μας που δεν είχαμε στις προηγούμενες γενιές Xbox και τέλος έχει το gamepass όπου με μια συνδρομή (και με το κλασικό κόλπο αρχίζεις με 2-3 χρόνια κάτω από 100€) παίζεις online, παίζεις όλα τα exclusives (και από παλαιότερες γενιές, πάλι για μας που δεν είχαμε προηγούμενης γενιάς Xbox) παίζεις και ένα σωρό αλλά AAA και indies καθώς και ότι υπάρχει στο ea access.. α σου δίνει και κάτι σκουπίδια με το gold κάθε μήνα στην ίδια συνδρομή.

Τώρα ειδικά στην Ελλάδα που οι περισσότεροι γονείς τα λένε όλα PlayStation, μην περιμένεις να αλλάξει η πλειοψηφία καταναλωτικές συνήθειες.. οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι το gamepass ενώ θεωρούν value for money τα 2 παιχνίδια που δίνει κάθε μήνα το ps plus και έχουν να παίζουν τα παιδιά τους χωρίς έξτρα έξοδα, ενώ από όσους ξέρουν τι είναι το gamepass οι μισοί είναι κολλημένοι στο brand loyalty και το αντιμετωπίζουν σαν χούλιγκαν οπαδοί.. «γιατί σπάτε αυτή τη κονσόλα?» «Γιατί έχει Microsoft πινακίδες».. 

Ας σταματήσουμε λοιπόν να τσακωνόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και ας δούμε λίγο τα θετικά και των δυο.. το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος που ασχολείται με το gaming είναι να πάρει και τις 2..

Πιστευω οτι console wars υπάρχει μονο για τους μετοχους και τα 12χρονα που ο "μπαμπάς μου είναι καλυτερος απο τον μπαμπα σου". Οι υπολοιποι απλα αγοράζουμε αυτο που κρινουμε οτι μας συμφερει. Το 2000 αγορασα αγόρασα το PS2. Το λάτρεψα. Αλλά αυτα που εκανε η SONY με το PS3 με εκαναν να πάρω XBOX 360. Οσο και αν το λάτρεψα, οι βλακειες της MS με οδηγησαν στο PS4 το 2013. Οπως η , κατα την γνωμη μου, πολυ ανωτερη προταση της MS θα με οδηγησει το 2020 στο XBOX. Δεν εχω κανενα θεμα το 2027 να παω σε PS6. Εμενα με ενδιαφερει, οπως και τους περισσοτερους, να παιζω τα παιχνιδια που μου αρεσουν, με τον πιο φθηνο και ευκολο τροπο. Τώρα αν το κουτι γράφει Sony, Microsoft ή τα Video Games του Βαγγέλα, μου ειναι αδιάφορο.

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Edel είπε

Ήμουν έτοιμος να πέσω, να αλλάξω στρατόπεδο μετά από 20 χρόνια. Το ποστ αυτό με αποτέλειωσε. Series x

Είσαι ευκολόπιστος 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, malias4 είπε

Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι η ms προτιμαει να πουλησει 4 μηνες game pass παρα μια κονσολα xbox? Kαι πανηγυριζετε μερικοι χωρις να ξερετε γιατι χαχαχα ρε σεις απο τις κονσολες η sony k η ms τα πρωτα ενα δυο χρονια μπαινουν κ μεσα κ μετα αντε να βγαζουν κανενα 50ε ανα κονσολα κερδος, και λεει ο αλλος 110 εκκατομυρια  κονσολες η σονυ χαχαχ σμπουτσα της της ms ρε αφου κ οσα παιχνιδια παιζουν στο pc παλι η ms τα παιρνει τα γιουρο, σκεψου αν εκανε τα exclusives της μονο για xbox ποσσες παραπανω κονσολες θα πουλουσε...Ακομa κ ο server που παιζεις κοινε πληβιε της ms ειναι ο azure κ πληρωνει ενοικιο η sony!! Οποτε εκτος κ αν εχεις μετοχες δεν βλεπω αλλο λογο να πανηγυριζεις..

Σε αντιθεση με εμενα που πανηγυριζω γιατι με 73ε εχω game pass ultimate για 3 χρονια, οσα δηλαδη θα δωσεις εσυ για να αγορασεις το spiderman dlc που σου πασαρει η sony για next gen !!!

Eγω ομως με αυτα τα 73ε θα εχω ολα τα exclusives της ms day one μια 100αρια 3rd party κ απο 10 νοεμβριου ολα τα παιχνιδια της ea μιας κ το ea play μπαινει στο game pass . A ξεχασα κ το on line  μεσα σε αυτα τα ποταπα 73 ευρουλακια .

Το μονο που υπερεχει η sony  ειναι 6-7 exclusives που βγαινουν ενα ανα 5αετια αλλα κ αυτο σε 1-2 χρονια maximum το ξεχναμε με τα 23 studio που εχει πλεον η ms κ την αγορα της zenimax-bethesda !!

Ζητω η σονυ κ το πλειστεσιο μπραβο τους φαγαμε παλικαρια μου 😂😄

δηλαδη η ms προτιμαει  χρηστες  που να της δινουν 73 ευρω για 3 χρονια  το οποιο θα μοιραστει με ενα καρο publishers (που δε της χαριζουν τα παιχνιδια που βαζει στο gamepass + να χρηματοδοτησει τα 23 στουντιο της)και να μην της ξαναδωσουν φραγκο? large η MS🙄

ωραιο και γρηγορο το ui του xbox

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Είσαι ευκολόπιστος 😝

Ρε συ, το χα γράψει και παλαιότερα σε ένα άλλο θρεντ, έχω δώσει 40 για kh3, αλλα τόσα περίπου για το dragon quest 11, και κάνα δυο ακόμα παιχνίδια, και τα βλέπω όλα μέσα στο pass να τα χει η Microsoft. Είναι τεράστια η διαφορά. Οκ, έπαιξα last of us 2 και uncharted 4, αλλα ειλικρινά δε ξέρω αν αξίζει τόση διαφορά κόστους 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, xavier είπε

δηλαδη η ms προτιμαει  χρηστες  που να της δινουν 73 ευρω για 3 χρονια  το οποιο θα μοιραστει με ενα καρο publishers (που δε της χαριζουν τα παιχνιδια που βαζει στο gamepass + να χρηματοδοτησει τα 23 στουντιο της)και να μην της ξαναδωσουν φραγκο? large η MS🙄

Είναι προφανές και απόλυτα λογικό ότι κάποια στιγμή θα έρθουν αυξήσεις στην τιμή του gamepass. Όπως ακριβώς γίνεται σε κάθε συνδρομητική υπηρεσία πχ βλέπε netflix, που όσο μεγάλωνε τόσο περισσότερο αυξήθηκε και η τιμή του. Αλλά άσε μερικούς να ονειρεύονται ότι θα το αγοράζουν μια ζωή για ψίχουλα.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Edel είπε

Ρε συ, το χα γράψει και παλαιότερα σε ένα άλλο θρεντ, έχω δώσει 40 για kh3, αλλα τόσα περίπου για το dragon quest 11, και κάνα δυο ακόμα παιχνίδια, και τα βλέπω όλα μέσα στο pass να τα χει η Microsoft. Είναι τεράστια η διαφορά. Οκ, έπαιξα last of us 2 και uncharted 4, αλλα ειλικρινά δε ξέρω αν αξίζει τόση διαφορά κόστους 

το dragon quest xi δεν εχει καν κυκλοφορησει για το xbox, νομιζω το βγαζουν σε κανα διμηνο...Θα περιμενες δλδ 3 χρονια για να παιξεις το παιχνιδι που θέλεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Edel είπε

Εννοείται ότι αγοράζουμε ότι μας συμφέρει και μας βολεύει και φυσικά κάνεις την σωστή επιλογή εφόσον τα games που παίζεις είναι μέσα στο gamepass, δεν το συζητάμε αυτό, αστειευόμενος το είπα. Εγώ δυστυχώς για την τσέπη μου αρέσκομαι στα 3rd person single player story driven games που έχει άφθονα από αυτά η Sony. Έχω και το gamepass για άλλη χρήση φυσικά.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xavier είπε

το dragon quest xi δεν εχει καν κυκλοφορησει για το xbox, νομιζω το βγαζουν σε κανα διμηνο...Θα περιμενες δλδ 3 χρονια για να παιξεις το παιχνιδι που θέλεις?

Στη καραντίνα το έπαιξα. Άρα τι το έπαιζα Απρίλιο, τι Δεκέμβριο που θα βγει, μάλλον δεν έχει μεγάλη διαφορά 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Eχω πεί οτι δεν θελω να ασχολούμαι με fanboys αλλά δεν πειραζει. Ρεπό έχω, 1 πάει, να βγω βολτα δεν μπορω. Ας τα πάρουμε ενα ενα.

1. Το XBOX One X πούλησε καλύτερα απο το PS4 Pro. Αν δηλαδή η γενιά ξεκινουσε στα μισά, η MS θα την κερδιζε. Eχασε γιατι πολύ απλά το πρώτο μισό της γενιάς ήταν ανυπαρκτη.

2. Έχετε πάθει πραγματικά ψύχωση με τα exclusives. Η Nintendo πουλάει την με διαφορα πιο αδύναμη κονσολα, κυριως για τα games της και τετοια ψυχωση οι fans της δεν εχουν. 120.000.000 μύρια κονσολες PS4 εχουν πουληθεί. Το πλέον επιτυχημένο σε πωλήσεις exclusive ειναι το Uncharted 4 με περίπου 16 μύρια. WOW. 16 μυρια απο τους 120 μυρια επαιξαν το Uncharted 4. Συγκλονιστικο. 5-6 μυρια πούλησε το Gears 5 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ GAME PASS ΔΩΡΕΑΝ!

3. Αλλά ας μείνουμε στα exclusives αφου ειναι τοσο σημαντικά που δεν υπαρχει κατι αλλο. Θεωρητικά τα PS5/Series θα ειναι στην αγορά πόσο; 5 χρονια; 7; Ας πουμε 5. Τι εχει να βγαλει η Sony; GoW, Uncharted, LoU, GT, Horizon και 6-7 ακομα με αυξοντα αριθμο. Ειναι κακα παιχνιδια; Προφανως οχι. Το αντιθετο. Ειναι παιχνιδαρες που καθε gamer πρεπει να παιξει. Αλλά ειναι 15-20 first party games με το ιδιο στυλ (3rd person, action, ψευδο cover shooter ή open word) και διαρκεια 15-30 ωρες (οκ εκτος απο τα 2-3 open world). Ωραια μεν αλλα οχι κατι που δεν εχουμε ξαναδει. 15-20 first party με κοστος 80 ευρω το καθενα σε βαθος 5ετιας. Τι σου δινει το XBOX; 23 studios, καποια απο τα οποια εχουν 2-3 ομαδες αναπτυξης. Οπότε τα first party exclusives του XBOX μπορει να ειναι απο 30 μέχρι και 46, χωρίς να υπολογίζουμε τις επικειμενες αγορές studio της MS. Τι games ειναι αυτα; Ολων των κατηγοριων. Action, shooter, immersion sims, simulation, RTS, racing, sports, RPG, open world, multiplayer, fighting. 

4. Ας πάμε τώρα στα σημαντικά. Ολα τα υπολοιπα δηλαδή πλην exclusives. Το XBOX, στην ιδια τιμή με το PS5, δινει το Game Pass με 100+ games και με ολα τα μελλοντικά games της MS, exclusive σε αυτο απο την πρώτη μερα. Για να παιξεις τα 20 games της Sony day one, θελεις €1600. Για να παιξεις τα τουλαχιστον 30 MS exclusive συν αλλα 100 games θελεις €15. 

Αλλά ΟΚ δεν σου αρεσει το Game Pass και θελεις να τα εχεις στην συλλογή σου. Δεκτο. Γι αυτο και η MS επιτρεπει redeeming keys απο διαφορα sites ωστε να μπορεις να τα αγοραζεις σε πολυ χαμηλοτερες τιμες. Ασε που οταν ενα game φευγει απο το game pass η MS σου δινει επιλογη να το αγορασεις σε πολυ χαμηλη τιμη.

Τι αλλο δινει η MS; Δινει την ισχυροτερη κονσολα. Ναι δεν ειναι 15 φορες ισχυροτερη αλλα ειναι. Οπότε ολα τα 3rd party θα παιζουν καλυτερα στο Series. Δινει επισης μια κονσολα στα €300 που μπορεις να παιζεις τα παντα 1440p. 

5. Backwards compatibility. Καποιοι εχετε παρεξηγήσει το γιατι ειναι σημαντικο. Πετατε μια βλακεία τυπου "ποιος θελει να παιξει παιχνιδια που παιξαμε πριν 15 χρονια" και νομιζατε ειπατε κατι cool. Να σας πω λοιπον ενα παραδειγμα που ισχυει για τους περισσοτερους. Δεν περναμε ολη μας την ημερα μπροστα στην τηλεοραση. Εχουμε δουλειες, σπουδες, οικογενειες, κοπελες, αλλα ενδιαφεροντα, υποχρεώσεις κτλ. Προσωπικά μάλιστα στο τελος της προηγουμενης γενιας και στο πρωτο μισο της τωρινης δεν ειχα κονσολα. Αυτό σημαινει πως οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν χασει δεκαδες ποιοτικά games ειτε επειδη δεν ειχαν κονσολα ειτε επειδη δεν ειχαν χρονο ή χρηματα. Kαι το xbox μας δινει την ευκαιρια να τα παιξουμε τώρα. Αλλά με 60fps, αλλα με HDR, αλλα και με τα 2. Και ολα αυτα χωρίς καμμια εξτρα εργασια απο τους developers. 

Bonus. Controller. Το βαζω σαν bonus αυτο καθώς ειναι υποκειμενικο. Το controller του XBOX ειναι με διαφορα το καλύτερο controller ever. Εχει τα sticks στις σωστες θεσεις για τους αντιχειρες και γενικά ειναι ανωτερο σε ολα.

TL:DR. Περισσότερα exclusives σε βαθος χρονου. Καλύτερο στα 3rd party, μικροτερο, πιο αθορυβο, backwards compatibility, φθηνοτερα games. Είμαι σιγουρος οτι θα κερδισει την γενιά; ΟΧΙ. Αλλά με τα τωρινα δεδομενα (δεν ξερω το μελλον), αν δεν εισαι fanboy δεν υπαρχει κανενας λογος να προτιμησεις το PS5 απο το XBOX

Edit. Α καλα. Ξεχασα EA Play, XCloud και λογικα ολο και κατι ακομα ξεχναω. Εσυ φιλε μου παρε PS5 

πραγματικα ειναι αυτο που ηθελα για να με σπρωξει στην ms που ηδη ετεινα για να λεμε την αληθεια
βεβαια δε ξερω πως θα αποχωριστω spiderman, god of war , ratchet and clank, με τα οποια μεγαλωσα 
η πιο δυσκολη γενια να επιλεξεις

Δημοσ.

οπως τη βρισκει, οτι το βολευει και το συμφερει το καθενα... απλα για να μη περνανε στο ντουκου χαζομαρες, τη τελευταια 3τια που κυκλοφορουν παραλλήλα οι 2 αναβαθμισμενες κονσολες το ps4 εχει πανω απο 40εκ πωλησεις οταν το xbox ειναι κοντα στα 15εκ.

ολα τα αλλα  που λεει ο @WolvesInTheThroneRoom  οπως ειπα ειναι θεμα προσωπικου γουστου

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, xavier είπε

Το Game Pass αυτη την στιγμή εχει 15.000.000 χρήστες. Αν βάλουμε ενα μεσο ορο 12 ευρω το μηνα (δεν εχουν ολοι ultimate). Αυτο σημαινει 180.000.000 τον μηνα. Δηλαδη 2,1 δις τον χρονο. Mονο το Uncharted κοστισε στη Sony 100.000.000 και με πωλησεις κοντα στα 4.000.000 (statista) με μεσο ορο 50 ευρω το τεμαχιο ειναι 196.000.000. Και τελος. Μεχρι να βγει το επομενο exclusive ολους αυτους τους ενδιαμεσους μηνες η MS θα συνεχιζει να τσεπωνει 180 το μηνα. Και με την συνεχομενη αυξηση των χρηστων μην σε εκπληξει αν το καλοκαιρι του 21 δουμε το game pass με 25-30 μυρια. Ναι πληρωνει τους developers. Αλλα εχει και δεκαδες συμφωνιες οπου τα games μπαινουν στο game pass με ανταμοιβη την προωθηση. Οπότε ναι η MS σε βαθος χρονου θα ειναι κερδισμενη με διαφορα.

2 ώρες πριν, music_lover είπε

Είναι προφανές και απόλυτα λογικό ότι κάποια στιγμή θα έρθουν αυξήσεις στην τιμή του gamepass. Όπως ακριβώς γίνεται σε κάθε συνδρομητική υπηρεσία πχ βλέπε netflix, που όσο μεγάλωνε τόσο περισσότερο αυξήθηκε και η τιμή του. Αλλά άσε μερικούς να ονειρεύονται ότι θα το αγοράζουν μια ζωή για ψίχουλα.

Φυσικα και η τιμή θα αυξηθεί. Αλλά και 30 ευρω να φτασει και παλι συμφερει. 30 ευρω σημαινει 360 ευρω το μηνα. 23 exclusive της MS με μια τιμη 50 ευρω το καθενα για να τα αγορασεις θες 1150. Για να μην αναφερω τα 3rd party που μπαινουν. Δεν παιζουμε ολοι day one τα games και λιωνουμε. Εγω επαιξα στο Game Pass ολα τα Metro πχ με 15 ευρω. Για αγορα ηθελα τουλαχιστον 70!

1 ώρα πριν, DiKa96 είπε

πραγματικα ειναι αυτο που ηθελα για να με σπρωξει στην ms που ηδη ετεινα για να λεμε την αληθεια
βεβαια δε ξερω πως θα αποχωριστω spiderman, god of war , ratchet and clank, με τα οποια μεγαλωσα 
η πιο δυσκολη γενια να επιλεξεις

Δεν χρειάζεται να τα αποχωριστεις. Ο σωστος gamer οφειλει να τα παιξει και αυτα. Εγω πχ εκανα preorder το Series X. Σε αυτη την γενιά ειμαι MS. Σε κανα 1-1,5 χρονο, να πεσει η τιμή του PS5 να βγουνε και μερικα exclusives θα παρω ενα να παιξω και εκεινα

• Like 1
Δημοσ.

@WolvesInTheThroneRoom το διαβασες το σχολιο του malia πιο πανω?70 ευρω για 3 χρονια gamepass ultimate εδωσε..ασε ποσοι λογαριασμοι ειναι ολοκαινουριοι και διπλοι για να εκμεταλλευτουν την προσφορα με 1 ευρω...H sony εχει 50εκ συνδρομητες που ουσιαστικα της πληρωνουν συνδρομη χωρις να τους παρεχει τιποτα...Αν το περιεχομενο του gamepass σε ενδιαφερει δεν υπαρχει κανενας που να αμφισβητει ποσο value ειναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...