gino007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Γεια σας και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας ακούστε πως έχει η ιστορία, κάθομαι με την κοπελα μου στο σαλονι και την παιρνει καποιος με αποκρυψη, μετα την παιρνει τηλεφωνο την κοπελα μου ενα γνωστο της προσωπο και ισχυριζεται οτι η κοπελα μου πηρε τηλεφωνο ενω ειμασταν ολη μερα μαζι και δεν εκανε τιποτα τετοιο, ζητησα το ιστορικο κλησεων απο την vodafone, αλλα εκεινος λεει οτι δεν μας πιστευει γιατι εχει ρωτησει λεει και γινεται να τροποποιηθει το ιστορικο, ξερετε αν ισχυει αυτο; και αν οχι πως θα του αποδειξουμε οτι δεν εγινε καμια κληση απο μας;; Σας παρακαλω μια βοηθεια γιατι ισχυριζεται οτι η κοπελα μου ειπε πραγματα τα οποια ειναι αδιανοητα
Death_In_Paradise Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Ζητήστε ιστορικό κλήσεων και άμα δεν σε πιστευουν, πρόβλημα δικό τους 1
tz_aristotelis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Και τι εγινε που τον πηρε η κοπελα τηλεφωνο? Χεστηκες. Η εξ παραδρομης... Κατι δεν μας λες....
gino007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Αυτος λεει οτι πηρε καπου τηλεφωνο και ειπε καποια πραγματα η κοπελα μου το κινητο της φαινεται στο ιστορικο κλησεων εκεινης της συσκευης αλλα δεν μας δειχνει αν εισερχομενη η εξερχομενη και αυτο που του λεμε εμεις ειναι οτι μπορει να πηρε εκεινη η συσκευη την κοπελα μου να μην το αφησε να χτυπησει και να φαινειτα μονο σε εκεινη την συσκευη.. Το θεμα μας ειναι το ιστορικο κλησεων μπορει να τροποποιηθει; γιατι αν οχι δεν χρειαζεται να μας μπλεκουν και φτανουν να λενε οτι φτασαμαε στο σημειο να το τροποποιησουμε. ειναι λιγο μπερδεμενο το ξερω και μεις για να καταλαβουμε τι εγινε ειχαμε φαει σκαλωμα
WireFire Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 1. Προς ts, σε λαθος section το εβαλες το θεμα 2. Προς υπολοιπους, οποιος καταλαβε να μας εξηγησει και εμας 9 3
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, gino007 είπε Γεια σας και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας ακούστε πως έχει η ιστορία, κάθομαι με την κοπελα μου στο σαλονι και την παιρνει καποιος με αποκρυψη, μετα την παιρνει τηλεφωνο την κοπελα μου ενα γνωστο της προσωπο και ισχυριζεται οτι η κοπελα μου πηρε τηλεφωνο ενω ειμασταν ολη μερα μαζι και δεν εκανε τιποτα τετοιο, ζητησα το ιστορικο κλησεων απο την vodafone, αλλα εκεινος λεει οτι δεν μας πιστευει γιατι εχει ρωτησει λεει και γινεται να τροποποιηθει το ιστορικο, ξερετε αν ισχυει αυτο; και αν οχι πως θα του αποδειξουμε οτι δεν εγινε καμια κληση απο μας;; Σας παρακαλω μια βοηθεια γιατι ισχυριζεται οτι η κοπελα μου ειπε πραγματα τα οποια ειναι αδιανοητα Grow up.όλοι σας.Εσύ ,η κοπέλα σου και ο άλλος. 2 1
Tronis20 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Γινεται τροποποιηση των κλησεων αν αυτο σε ενδιαφερει. Απλα δεν γινεται να το κανεις εσυ πρεπει να το κανει καποιος μεσα απο την εταιρια κινητης σ
St3liosGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Ειχακαταλαβειτιεγινεαλλακπουτοεχασαμετατοξανβρηκααλλαπαλιδενκαταλαβεινωτιποταισωςμελιγηβοηθειακαταλαβουμεολοιτιγινεταικαικαποιαστιγμημπορεσουμεναβοηθησουμεαλλαπλιαποτηναρχη!!! 1 1
skiabox Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Grow up.όλοι σας.Εσύ ,η κοπέλα σου και ο άλλος. Εχεις δίκιο εκτός από την περίπτωση η κοπέλα του να είναι αυτή που χορεύει στο βίντεο. Τότε θα ζηλεύαμε όλοι. 1
john_shadow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από john_shadow 2 4
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Αν έχει να κάνει με μήνυση , πας σε δικηγόρο , στο κάτω κάτω αν υπάρχει πιο σοβαρό θέμα , βγάλε ασφαλιστικά μέτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις