dimlevi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα σκεφτομαι τελευταια μιας και ηρθα προσφατα Λονδινο να κανω εγγραφη στο Open University με φοιτητικο δανειο. Εχει καποιος εμπειρια απο το συγκεκριμενο πανεπιστήμιο να μου πει πληροφοριες και γνωμη σχετικα με το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 ειναι το πανεπιστημιο της 2ης ευκαιριας για οσους δεν μπόρεσαν στην ζωη τους να σπουδάσουν, κατι σαν το νυχτερινο λυκειο στην Ελλαδα αναβαθμισμενο σε ΑΕΙ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Τσέκαρε λίγο το ΕΑΠ θα σου βγει 99% φθηνότερο και θα έχεις πτυχιάρα. Just a thought.
dimlevi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, JohnGTA είπε Τσέκαρε λίγο το ΕΑΠ θα σου βγει 99% φθηνότερο και θα έχεις πτυχιάρα. Just a thought. Στο εαπ ειμαι τωρα πρωτη χρονια αλλα θελω να μεταφερθω στο Open βρηκα μια αλλη ειδικότητα που με ενδιαφερει και θελω να προσπαθησω να μπω με φοιτητικό δανειο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, dimlevi είπε Στο εαπ ειμαι τωρα πρωτη χρονια αλλα θελω να μεταφερθω στο Open βρηκα μια αλλη ειδικότητα που με ενδιαφερει και θελω να προσπαθησω να μπω με φοιτητικό δανειο. Μαζί σου τότε, απλά σκέψου αν όντως αξίζει να μπεις 20κ+ μέσα για το αντικείμενο. Γενικά είμαι κατά των φοιτητικών δανείων, αν θες το συζητάμε μέσω πμ γιατί βγαίνει οφφτοπικ.
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 https://www.facebook.com/anita.ratheb/posts/10157828364978806 Για ρίξε μια ματιά.Μπορεί να είναι κάτι που να σε βοηθήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα