GlyfadaTech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 από που μπορώ να αγοράσω κλειδί Windows 10 για χρήση σε εταιρία τα γνωστά κλειδαδικα δεν ξερω αν βγάζουν τιμολόγιο και εάν αυτό περνάει στην ελλαδα + θα χρειαστώ και πακέτο office Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Plaisio.gr ειναι μια επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΜΗΝ αγοράσεις από κλειδάδικο γιατί μπορεί να χρειαστεί αλλαγή μητρικής-φορματ και τα κλειδάδικα των 10-15ευρώ είναι ΜΟΝΟ για μία εγκατάσταση. Ακόμα περιμένω και εγώ και άλλα άτομα μια επίσημη τοποθέτηση από το insomnia στο γιατί στα advertorial που προμοτάρει goodoffer24 και άλλα sites παρόμοιου τύπου ΔΕΝ αναγράφεται ούτε στα ψιλά γράμματα τα περί μοναδικής ενεργοποίησης και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου. Δεν έχω αυταπάτες όταν κανονικά μια άδεια κοστίζει 70-80-100ευρώ και βγήκε πρόμο με 10-15ευρώ ΑΛΛΑ με τη διαφορά ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να γίνεται σωστή ενημέρωση https://www.insomnia.gr/forums/topic/749566-windows-10-goodoffer24-και-insomnia/ ΣΗΜΕΙΩΣΗ οτι στο τελευταίο advertorial από keysworlds υπάρχει αυτή η σημείωση Αναφορά σε κείμενο Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από greekfragma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GlyfadaTech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε ΜΗΝ αγοράσεις από κλειδάδικο γιατί μπορεί να χρειαστεί αλλαγή μητρικής-φορματ και τα κλειδάδικα των 10-15ευρώ είναι ΜΟΝΟ για μία εγκατάσταση. Ακόμα περιμένω και εγώ και άλλα άτομα μια επίσημη τοποθέτηση από το insomnia στο γιατί στα advertorial που προμοτάρει goodoffer24 και άλλα sites παρόμοιου τύπου ΔΕΝ αναγράφεται ούτε στα ψιλά γράμματα τα περί μοναδικής ενεργοποίησης και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου. Δεν έχω αυταπάτες όταν κανονικά μια άδεια κοστίζει 70-80-100ευρώ και βγήκε πρόμο με 10-15ευρώ ΑΛΛΑ με τη διαφορά ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να γίνεται σωστή ενημέρωση https://www.insomnia.gr/forums/topic/749566-windows-10-goodoffer24-και-insomnia/ ΣΗΜΕΙΩΣΗ οτι στο τελευταίο advertorial από keysworlds υπάρχει αυτή η σημείωση η μια φορα χρήσης δεν με πειράζει γιατί εχω τρόπο να τα περασω παλι κανονικα και με αλλαγη mobo αλλα το προβλημα μου ειναι τι δικαιολογειται και τι οχι σε πιθανο ελεγχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, GlyfadaTech είπε η μια φορα χρήσης δεν με πειράζει γιατί εχω τρόπο να τα περασω παλι κανονικα και με αλλαγη mobo αλλα το προβλημα μου ειναι τι δικαιολογειται και τι οχι σε πιθανο ελεγχο αν ήταν για κάνα σπίτι θα σου έλεγα οκ...επειδή όμως μιλάμε για εταιρία το να πληρώσει 1 φορά σωστά τον εξοπλισμό που της αποφέρει χρήματα και να υπάρχει κανονικά και το τιμολόγιο αγοράς....καταλαβαίνεις το νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, GlyfadaTech είπε το προβλημα μου ειναι τι δικαιολογειται και τι οχι σε πιθανο ελεγχο Δε σε καλύπτει φίλε. Θέλεις τιμολόγιο στα στοιχεία της εταιρείας και κάτι τέτοιο δε σου προσφέρουν τα... "κλειδαράδικα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GlyfadaTech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, micos000 είπε Δε σε καλύπτει φίλε. Θέλεις τιμολόγιο στα στοιχεία της εταιρείας και κάτι τέτοιο δε σου προσφέρουν τα... "κλειδαράδικα". το instantgaming παλιοτερα εβγαζα τιμολογιο ! τωρα δεν ξερω αν βγαζει ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δε βλέπω στο instant να έχει windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Αν θέλεις και windows 10 και office, δοκίμασε Microsoft365. Ξεκινάνε απο 8.40€ ανα χρήστη ανα μήνα (χωρίς ΦΠΑ). Έχεις δωρεάν exchange online, δωρεάν χρήση Teams, διαχείριση συσκευών, security εργαλεία, compliance reports κτλ κτλ. Και δεν χρειάζεται να δώσεις μπροστά τίποτα, ξεκινάς με windows 10 (enterprise) και office αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GlyfadaTech Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, micos000 είπε Δε βλέπω στο instant να έχει windows. παλιοτερα ειχε και windows και office Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 22 ώρες πριν, GlyfadaTech είπε από που μπορώ να αγοράσω κλειδί Windows 10 για χρήση σε εταιρία τα γνωστά κλειδαδικα δεν ξερω αν βγάζουν τιμολόγιο και εάν αυτό περνάει στην ελλαδα + θα χρειαστώ και πακέτο office Windows Office Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmakr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Πως γινεται και ενεργοποιούνται μια μονο φορα; Εγω έχω αγοράσει απο ελληνικο μαγαζι στο best price με 30-40 ευρω λετε να εχω θεμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2020 Οι ΟΕΜ εκδόσεις των λειτουργικών ενεργοποιούνται παραπάνω από μια φορά αλλά μόνο στο ίδιο hardware με το οποίο "δέθηκε" η άδεια χρήσης. ΟΙ RETAIL εκδόσεις ενεργοποιούνται και σε διαφορετικό hardware αλλά είναι ενεργή η άδεια μόνο σε ένα μηχάνημα την κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα