bananasplit Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα παιδιά.Ξαφνικά προχθές το chrome άλλαξε γραμματοσειρά στην αναζήτηση. Όταν όμως κάνω την αναζήτηση από private mode,εμφανίζει την κανονική. Καμιά ιδέα τι πηγαίνει τόσο λάθος;;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, bananasplit είπε Καλημέρα παιδιά.Ξαφνικά προχθές το chrome άλλαξε γραμματοσειρά στην αναζήτηση. Όταν όμως κάνω την αναζήτηση από private mode,εμφανίζει την κανονική. Καμιά ιδέα τι πηγαίνει τόσο λάθος;; καθαρισε cookies
bananasplit Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 τίποτα..είχα καθαρίσει και καθάρισα ξανά..
spectaculator Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Ξετσέκαρε το "Use hardware acceleration when available" στο Chrome>Settings>Hardware Acceleration.
bananasplit Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 καλημέρα!δε βρίσκω τέτοια επιλογή..ίσως έχει καταργηθεί από το Android..εν τω μεταξύ,κάνω sign out και σύνδεση με άλλο λογαριασμό και δουλεύει κανονικά.μόλις μπω με τον δικό μου βγάζει την αθλιότητα..να κάνουν κανένα testing σε μερικούς;παίζει;;
FiLw Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δύσκολο το τελευταίο θεωρώ... Καμία ρύθμιση θα είναι. Αυτό είναι για font συστήματος μήπως και link Μετά στο settings accessibility μηπως ειναι τιποτα πειραγμένο και τώρα κοιτάω αν υπάρχει ρύθμιση στο λογαριασμό για να βγαζει επιλεγμένο font δεν βρηκα κατι αλλο 😕 αν τυχον το λυσεις μοιρασου το για να μεινει σαν "γνωση" Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από FiLw 1
bananasplit Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 μακάρι να το λύσω και εννοείται θα το μοιραστώ..πάντως μου κάνει εντύπωση.στην ίδια συσκευή κάνω σύνδεση με το email της γυναίκας μου και βγάζει την κανονική γραμματοσειρά.κάνω με το δικό μου και βγάζει την άλλη..καθάρισα cache,cookies τα πάντα..θα το ψάξω κι άλλο..
kinhthra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Στις 27/10/2020 στις 12:06 ΜΜ, bananasplit είπε μακάρι να το λύσω και εννοείται θα το μοιραστώ..πάντως μου κάνει εντύπωση.στην ίδια συσκευή κάνω σύνδεση με το email της γυναίκας μου και βγάζει την κανονική γραμματοσειρά.κάνω με το δικό μου και βγάζει την άλλη..καθάρισα cache,cookies τα πάντα..θα το ψάξω κι άλλο.. Μπες με το δικό σου λογαριασμό κι επιλέξτε προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα