pseudonimo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Έχω χαθεί με την αναζήτηση στο net για το εν λόγω θέμα. Πολύ τεχνική συζήτηση...... Θέλω να συνδέσω την συσκευή μου (yealink 56h) στην γραμμή και απαιτεί (μέσω web interface) το username, password και τον SIP server για να εδραιώσει την σύνδεση. Στο τεχνικό της WIND δεν ασχολούνται (ή και δεν καταλαβαίνουν, τουλάχιστον στο πρωτοβάθμιο). Έχω VDSL50 και η WIND δεν μου έχει δώσει κωδικούς τηλεφωνίας (ούτε τον κωδικό του internet ξέρω) και χωρίς αυτά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η παραπάνω συσκευή. Μπορώ βέβαια να επιλέξω voip πάροχο τηλεφωνίας (π.χ. Yuboto ή Modulus) οι οποίοι σου δίνουν άμεσα τους κωδικούς αλλά με την επιλογή και παρόχου internet το κόστος ανέρχεται περίπου στα ίδια με την WIND και δεν νομίζω ότι αξίζει ο κόπος. Τελικά η ενεργοποίηση της voip τηλεφωνίας της WIND είναι δύσκολη υπόθεση. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει, για τα παραπάνω ζητούμενα (username, password, SIP server); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Η wind δεν δίνει τα στοιχεία του SIP, ούτε έχει βρεθεί κάποιος τρόπος να τα εξάγουμε από του router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Εδω εισαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, NikosKallithea said: Εδω εισαι Τι σχέση έχει το H300S με την Wind; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Τι σχέση έχει το H300S με την Wind; Ελα ντε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Γραψτε λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα