Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Η 58αρα λεει τιποτα η θα πονανε τα ματια μας,αν ειναι να μην την ευχαριστηθω αστο καλυτερα

θα πονανε τα ματια σου εαν κατσεις στους 20 ποντους μακρυα με τερμα φωτεινοτητα. 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με δίλημμα πήρα και εγώ την 43 για να αντικαταστήσω μια παλιά 40 που είχα για το υπνοδωμάτιο

Επεξ/σία από kakos84
Δημοσ.

Πω όπως την ρύθμισα έπαιξε ελληνικά κανάλια και μου ρθε ενα 1080i στη μάπα κ ξενερωσα. Έβαλα έπειτα το PERU 4K από το YouTube και GG 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Πω όπως την ρύθμισα έπαιξε ελληνικά κανάλια και μου ρθε ενα 1080i στη μάπα κ ξενερωσα. Έβαλα έπειτα το PERU 4K από το YouTube και GG 

interlaced παιζουν τα ελληνικα σε μερικες περιοχες.

Ειναι θεμα Digea οχι τηλεορασης.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, xoldboyx είπε

interlaced παιζουν τα ελληνικα σε μερικες περιοχες.

Ειναι θεμα Digea οχι τηλεορασης.

Παντού interlaced παίζουν, στην Αθήνα είναι 1080i.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Παντού interlaced παίζουν, στην Αθήνα είναι 1080i.

υπαρχει και 540/720p σε μερικες περιοχες, αυτο εννοω. 

my bad, δεν το εθεσα σωστα

• Moderators
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

Το 720p να πουμε οτι ειναι σαφως πολυ χειροτερο απο το 1080i και 20 χρονια πισω.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το 720p να πουμε οτι ειναι σαφως πολυ χειροτερο απο το 1080i και 20 χρονια πισω.

not really. Ιδιο bandwidth τρωνε πανω κατω. Ο interlacer και το upscaling απο κει και περα ειναι θεμα κατασκευαστη .

(εαν δηλαδη μιλαμε για 4Κ αναλυσεις, η το ενα η το αλλο δε θα δεις τερααααααστιες διαφορες) 

σορι για το οφτοπικ

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xoldboyx είπε

not really. Ιδιο bandwidth τρωνε πανω κατω. Ο interlacer και το upscaling απο κει και περα ειναι θεμα κατασκευαστη .

(εαν δηλαδη μιλαμε για 4Κ αναλυσεις, η το ενα η το αλλο δε θα δεις τερααααααστιες διαφορες) 

σορι για το οφτοπικ

Διαφωνω καθετα σε ολα. Τεραστια ειναι η διαφορα και το BW ειναι θεμα συμπιεσης και μονο. Η πληροφορια που μεταφερει το 1080i ειναι πολλαπλασια αυτης του 720p, δεν υπαρχει συγκριση.

Το θεμα ειναι οτι μαλλον εχει κακο (ή καθολου ; )  upscaler η τιβι αν λαβουμε υποψιν οσα λεει ο Επτανησιωτης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xoldboyx είπε

576i έχω δει, για 720p δηλώνω άγνοια.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να επιβεβαιωσει κάποιος κάτοχος ότι φοραει VA panel?

Στο Netflix εμφανίζεται η επιλογή Dolby Vision? 

Τέλος, ξέρουμε αν υποστηρίζει eARC?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...