zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Όταν κάνει κάποιος σύνδεση με Cosmote 2Play το χρεώνεται το router? Ποιά ήτανε η χρέωση που έχει κάποιος που χρησιμοποιεί το SpeedPortEntry2i; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Εγω θυμάμαι μου το είχανε δώσει δωρεάν. Απλά αν φύγεις η αν αλλάξεις εξοπλισμό, το επιστρέφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Τον εξοπλισμο τον δινει η Cosmote ως χρησιδανειο. Δηλαδη δε σε χρεωνει για οσο εχεις τις υπηρεσιες της, αν ομως διακοψεις και δεν τον επιστρεψεις μεσα σε 10 εργασιμες ημερες θα σε χρεωσουν. Περισσοτερες λεπτομερειες εδω: https://help.cosmote.gr/system/templates/selfservice/gnosisgr/Files2/Termatikos_exoplismos_xrhsidaneio.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Αν δεν διακόψω αλλά απλά κλείσει το συμβόλαιο, πχ στο τέλος της διετίας, έχω τότε κάποια υποχρέωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο εξοπλισμος δεν σου ανηκει και ας εχεις κλεισει πχ 2ετια. Αν συνεχισεις την υπηρεσια χρησιμοποιεις τον ιδιο εξοπλισμο. Αν θες να φυγεις, οφειλεις να τον επιστρεψεις στο διαστημα που οριζεται σε ενα καταστημα Cosmote ή Γερμανος και δεν εχεις καμια αλλη υποχρεωση. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από asmilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτά τα router που επιστρέφονται, τί τα κάνει η εταιρία μετά; Ποιά είναι η τύχη τους; Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, zoranb είπε τί τα κάνει η εταιρία μετά; Ποιά είναι η τύχη τους; Γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zoranb είπε Αυτά τα router που επιστρέφονται, τί τα κάνει η εταιρία μετά; Ποιά είναι η τύχη τους; Και εγώ την ίδια απορία είχα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 4 hours ago, Aurumnus said: Και εγώ την ίδια απορία είχα. επαναχρησιμοποιηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Επαναχρησιμοποίηση σε νέους πελάτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 3 minutes ago, zoranb said: Επαναχρησιμοποίηση σε νέους πελάτες; σε πολλους παροχους ναι.δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου φερουν καινουριο εφοσον το εχεις με χρησιδανειο ειτε παλιός πελατης ειτε νεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 15 ώρες πριν, zoranb είπε Αυτά τα router που επιστρέφονται, τί τα κάνει η εταιρία μετά; Ποιά είναι η τύχη τους; Αυτά που είναι σε άριστη κατάσταση, αφού καθαριστούν, τα δίνουν σε άλλον πελάτη. Αυτά που είναι σε οποιαδήποτε κατάσταση κάτω του "καλή" πηγαίνουν σε αποθήκες. 9 ώρες πριν, zoranb είπε Επαναχρησιμοποίηση σε νέους πελάτες; Φυσικά. Χρησιδανεισμός είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, καπου ειχα διαβασει οτι στο εξωτερικο αγοραζουν και το πλαστικο μερος των προιοντων, και απλα μεταφερουν την πλακετα σε νεο "κελυφος" - "κουτι", ετσι ωστε να μην ταλαιπωρουνται με ζημιες/καθαριοτητες και να ανακυκλωνουν τα παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, l337 είπε Αυτά που είναι σε οποιαδήποτε κατάσταση κάτω του "καλή" πηγαίνουν σε αποθήκες. Στις αποθήκες για ανακύκλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις