mastoras007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα έχω το redmi note 8 και για κάποιο λόγο η ένταση στο ακουστικό της κλήσης είναι πάρα πολύ χαμηλά έχω ψάξει ρυθμησεις δεν βρίσκω τίποτα.. Έχει κάποιος κάποια λύση?
SeNNinhA Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 46 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα έχω το redmi note 8 και για κάποιο λόγο η ένταση στο ακουστικό της κλήσης είναι πάρα πολύ χαμηλά έχω ψάξει ρυθμησεις δεν βρίσκω τίποτα.. Έχει κάποιος κάποια λύση? Δεν θα σου αρέσει. Το ίδιο πρόβλημα είχα στο iPhone και ήταν το τσιπακι του ήχου. Όχι μια φθηνή επισκευή. Σε κάποια στιγμή τα έπαιξε εντελώς και ούτε η ανοιχτη ακρόαση λειτουργούσε. Έμεινε να χρησιμοποιείται μόνο με Bluetooth. Μακάρι να είναι κάτι άλλο.
koutsis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Καλησπέρα έχω το redmi note 8 και για κάποιο λόγο η ένταση στο ακουστικό της κλήσης είναι πάρα πολύ χαμηλά έχω ψάξει ρυθμησεις δεν βρίσκω τίποτα.. Έχει κάποιος κάποια λύση? Δοκίμασες να το καθαρίσεις με λίγο οινόπνευμα;
mastoras007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 21 λεπτά πριν, koutsis είπε Δοκίμασες να το καθαρίσεις με λίγο οινόπνευμα; Όχι θα το κάνω τώρα. Μπα τίποτα. Θα το κάνω ένα φορμάτ
mastoras007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δεν ηταν πρόβλημα εφαρμογής, το εκανα επαναφορά τα διεγραψα ολα παλι τα ίδια. Πάω για αλλαγη κινητού
mastoras007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Στις 31/10/2020 στις 9:33 ΠΜ, tasvar είπε Δοκίμασες να βάλεις Χώρα Ελβετία; Γιατί??
tasvar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ως γνωστόν, υπάρχει οδηγία για χώρες της Ευρωπαικής Ενωσης για τη μέγιστη ένταση των συσκευών μας. Αλλάζοντας σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης μερικές φορές παρακάμπτει αυτόν τον περιορισμό. https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/MEMO_09_418 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2020 από tasvar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα