Vaiosss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, stivaks72 είπε Σκότωσε τη μαντάμ Σουσού μέσα σου. Δεν την ξέρω την κυρία. Που έχει τα γραφεία της; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DmC10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε https://m.gsmarena.com/xiaomi_poco_x3_nfc-10415.php https://www.skroutz.gr/s/24678558/Xiaomi-Poco-X3-NFC-128GB-Shadow-Gray.html https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-732g-vs-qualcomm-snapdragon-690 Στα 188€ που ήταν σε προσφορά απο μεγάλη γνωστή αλυσίδα, άξιζε κυρίως λόγω τιμής αλλά και εγγύησης. Καλα η σειρά poco τις έχει ξεφτυλισει όλες απο το F2 μέχρι κ το Χ3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, DmC10 είπε O 690 ειναι καλυτερος απο τον 732G, έχει και υποστήριξη για UFS 3.0. Ποιό είναι το poco που λές και πόσο έχει? Στα ποσα θα παιξει το One plus και στα ποσα παιζει το ποκο....ο 690 ειναι λιγο πανω σε επιδοσεις αλλα στις τιμες αστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbar128 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Vaiosss είπε Κακώς η OnePlus μπήκε σε αυτή την κατηγορία. Εκτός του ότι με τις τιμές αυτές δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εκεί έξω τις μετριότητες που προτιμάει να αγοράζει η πλέμπα στην Ελλάδα του 2020, δεν έχει και κάποιο νόημα να βγάζει 2 mid-range μοντέλα όταν οι υπόλοιποι βγάζουν 20 την εβδομάδα. Γιατί τέτοιος χαρακτηρισμός? Πολλοί αναγκαστηκά παίρνουν φτηνά κινητά κατηγορίας redmi λόγο οικονομικών δυσκολίων. Λες να έχουμε όρεξη να βασανιζόμαστε με το λογισμικό της τσαομι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, nikosbar128 είπε Γιατί τέτοιος χαρακτηρισμός? Πολλοί αναγκαστηκά παίρνουν φτηνά κινητά κατηγορίας redmi λόγο οικονομικών δυσκολίων. Λες να έχουμε όρεξη να βασανιζόμαστε με το λογισμικό της τσαομι? Πάρτε Motorola τότε αν δεν έχετε όρεξη να βασανίζεστε. Πάρτε Nokia η Samsung. TCL και Realme τώρα που έρχεται κι αυτή στα μέρη μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbar128 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Πάρτε Motorola τότε αν δεν έχετε όρεξη να βασανίζεστε. Πάρτε Nokia η Samsung. TCL και Realme τώρα που έρχεται κι αυτή στα μέρη μας. Tcl & Realme τις βαζω στην ιδια κατηγορια με xiaomi. Επίσης θεωρώ άσχημο το ui της realme, αν και σίγουρα έχει αρχίσει να ανεβαίνει στν Ελλάδα που είναι καλό για εμάς. Tcl δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Η Samsung στην low - mid range κατηγορια (έχοντας υπάρξει χρήστης ενος galaxy a70, πουλήθηκε μετα απο 1 εβδομαδα) θεωρώ είναι τραγική σαν υλοποίηση αλλα σίγουρα το λογισμικό της είναι ανώτερο. H nokia είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει, να μην αναφέρω τα προβλήματα με τις charging port στην σειρα .1. Η motorola θεωρώ οτι είναι η πιο ισοροπημένη προσωπικά και την σκέφτομαι σοβαρά για επόμενο κινητό αλλά με ξινίζει η πολιτική της με τις ενημερώσεις συν οτι δεν έχει κινητά με πραγματικά καλή κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Πάρτε Motorola τότε αν δεν έχετε όρεξη να βασανίζεστε. Πάρτε Nokia η Samsung. TCL και Realme τώρα που έρχεται κι αυτή στα μέρη μας. Motorola Nokia αισχος, samsung στα φθηνά είναι για τα πανηγύρια, realme είναι η μόνη που μπορεί να χτυπήσει την xiaomi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis219 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Αυτο που η κυρια καμερα εχει 8 φορες μεγαλυτερη αναλυση απο τον υπερευρυγωνιο και 32 φορες μεγαλυτερη απο τους μακρο ποτε δε θα το καταλαβω. Θα προτιμουσα χιλιες φορες να ειχαν ολες αναλυση 12 mpxl ωστε να εχουν πανω κατω παρομοια ποιοτητα χρωματα και κλπ. Τωρα με τον μακρο θα βγαζεις φωτο σα να εχεις κινητο του 2008 ενω με τον κυριο σαν κινητο του 2019 αντε του 2020. Εντελως αχρειαστοι για μενα οι 2 mpxl οχι μονο στα one plus αλλα σε οποιοδηποτε κινητο του τελευταιου χρονου. Και οσο για τον υπερευρυγωνιο μην πετατε απλα ενα 8αρι για να τα δωσετε ολα στον κυριο για να λετε οτι εχετε 64 mpxl αισθητηρα. Λες και θα δεις μεγαλες διαφορες σε 64 με εναν 48 αισθητηρα πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, nikosbar128 είπε Tcl & Realme τις βαζω στην ιδια κατηγορια με xiaomi. Επίσης θεωρώ άσχημο το ui της realme, αν και σίγουρα έχει αρχίσει να ανεβαίνει στν Ελλάδα που είναι καλό για εμάς. Tcl δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Η Samsung στην low - mid range κατηγορια (έχοντας υπάρξει χρήστης ενος galaxy a70, πουλήθηκε μετα απο 1 εβδομαδα) θεωρώ είναι τραγική σαν υλοποίηση αλλα σίγουρα το λογισμικό της είναι ανώτερο. H nokia είναι ακριβή για αυτά που προσφέρει, να μην αναφέρω τα προβλήματα με τις charging port στην σειρα .1. Η motorola θεωρώ οτι είναι η πιο ισοροπημένη προσωπικά και την σκέφτομαι σοβαρά για επόμενο κινητό αλλά με ξινίζει η πολιτική της με τις ενημερώσεις συν οτι δεν έχει κινητά με πραγματικά καλή κάμερα. Οπότε μπορείτε κάλλιστα να πάρετε ένα Τσαομί και να βασανίζεστε. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από Vaiosss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, chios είπε Motorola Nokia αισχος, samsung στα φθηνά είναι για τα πανηγύρια, realme είναι η μόνη που μπορεί να χτυπήσει την xiaomi. Η Moto κατά καιρούς βγάζει πολύ καλές συσκευές στην μεσαία κατηγορία. Σαν το G5 5G. Η Nokia κι εμένα δε μου λέει πολλά, αλλά στις αναβαθμίσεις σύμφωνα με το counterpoint, πηγαίνει πολύ καλά σε όλες τις κατηγορίες. Δεν συζητάω καν για όποιον μπορεί να βρει και Pixel 4a σε λίγο πιο ακριβές επιλογές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosbar128 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, Vaiosss είπε Οπότε μπορείτε κάλλιστα να πάρετε ένα Τσαομί και να βασανίζεστε. Νομίζεις οτι έχουμε και πολλές επιλογές? Εγω πχ που θέλω καλή κάμερα, είμαι ουσιαστικά παγιδευμένος με το mi note 10 της τσαομι. 7 ώρες πριν, Vaiosss είπε Η Moto κατά καιρούς βγάζει πολύ καλές συσκευές στην μεσαία κατηγορία. Σαν το G5 5G. Η Nokia κι εμένα δε μου λέει πολλά, αλλά στις αναβαθμίσεις σύμφωνα με το counterpoint, πηγαίνει πολύ καλά σε όλες τις κατηγορίες. Δεν συζητάω καν για όποιον μπορεί να βρει και Pixel 4a σε λίγο πιο ακριβές επιλογές. Εγω προσωπικά την Μοτο την έχω σε υψηλή εκτίμηση. Ένα Motorola Moto X (2nd gen) που έχω ακόμα στο ντουλάπι, μου κράτησε 5 ολόκληρα χρόνια. Μόνο η μπαταρία τα έχει φτήσει και δεν βρίσκω άλλη να τν αλλάξω, αλλίως θα λειτουργούσε ακόμα! Βέβαια αυτό ήταν όταν την είχε η Google την Μότο, τώρα που την έχει η Lenovo δεν ξέρω ποσο ποιοτικές είναι οι συσκευές της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, nikosbar128 είπε Νομίζεις οτι έχουμε και πολλές επιλογές? Εγω πχ που θέλω καλή κάμερα, είμαι ουσιαστικά παγιδευμένος με το mi note 10 της τσαομι. Εγω προσωπικά την Μοτο την έχω σε υψηλή εκτίμηση. Ένα Motorola Moto X (2nd gen) που έχω ακόμα στο ντουλάπι, μου κράτησε 5 ολόκληρα χρόνια. Μόνο η μπαταρία τα έχει φτήσει και δεν βρίσκω άλλη να τν αλλάξω, αλλίως θα λειτουργούσε ακόμα! Βέβαια αυτό ήταν όταν την είχε η Google την Μότο, τώρα που την έχει η Lenovo δεν ξέρω ποσο ποιοτικές είναι οι συσκευές της Καλή κάμερα σε mid range, μονο Pixel 4a. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 41 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Καλή κάμερα σε mid range, μονο Pixel 4a. καμία σχέση, καλό το 4α, αλλά το mi note 10 είναι κλάσης καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, chios είπε καμία σχέση, καλό το 4α, αλλά το mi note 10 είναι κλάσης καλύτερο. Σε κάμερα; Πλάκα μας κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Σε κάμερα; Πλάκα μας κάνεις; Λες να κάνω πλάκα, βασικά στο μόνο που είναι καλό τι 4α είναι το λογισμικό σε όλα τα άλλα το γλενταει . Την κάμερα το note 10 δεν την αγγίζει καν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα