baudolino Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Κάτοχος 3Τ συμπλήρωσε τρία απροβληματιστα χρόνια φέτος τον Αύγουστο σγορασμενο από Κίνα γύρω στα 355€. Θεωρώ ότι έχει χαθεί η φιλοσοφία των δύο κινητών τον χρόνο όπως προανέφεραν κάποιοι φίλοι. Προσωπικά θα θελα να ξαναπάω σε One+ ξανά αλλά θα κινηθώ σε κάποιο vfm μεταξύ 200-€250€ όλα έχουν να κάνουν με την χρήση κ τις ανάγκες μας. Επιφυλάσσομαι όμως για το ποσο (κάποιο πιθανόν Xiaomi) θα αντέξει στον χρόνο αντίστοιχα όπως το τρέχων 3Τ που το μόνο που υστερεί προσωπική άποψη είναι στο θέμα των καμερών πλέον. Καλές αγορές σε όλους μας!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Πολύ ακριβά τα βρίσκω, κατά τα άλλα αξιόλογα φαίνονται και επιτέλους θύρα ακουστικών και sd . Το μόνο φάουλ τον Ν10 η μικρή μπαταρία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, stivaks72 είπε Αυτό το μοντελάκι με τον 690 δεν το λες και άσχημο. Αν παίξει κάνα 250ευρο δεν το λες και χάλια. Μην ξεχνάμε και το oxygenOS και την υποστήριξη. Άντε να το δούμε. Όταν παίζει το ποκο με τον 732G όχι! 14 ώρες πριν, stivaks72 είπε Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε Δηλαδή θα προτιμούσες OxygenOS κι ας έχει τόσο κατώτερα χαρακτηριστικά; Ούτε Full HD οθόνη. Σε αυτά τα χρήματα πας στο Note 9 Pro χωρίς δεύτερη σκέψη. Ή στο Poco X3 με λίγα παραπάνω (μιλώντας για Ελλάδα/Amazon). Δώσε μου λίγο χρόνο να κάνω ένα hard reset στο redmi note 7 του πατέρα μου γιατί όταν κάνει κλήση σταματάει να τον ακούει ο συνομιλητής του μετά από 20 sec και θα σου απαντήσω μετά. Οπότε ναι... Προτιμάω υποδεέστερο hardware αλλά σταθερό και γρήγορο λογισμικό, παρά αυτή την κωμωδία. Εξάλλου στα 200 ευρώ δεν νομίζω ο χρήστης να κάνει κάτι παραπάνω από κλήσεις, social media και καμία φωτο. Και μη μου πεις για φλασάρισμα ROM και λοιπά γιατί μιλάμε για out of the box εμπειρία. ΥΓ Πωπω μιλάω σαν aapl fanboy Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από Questioner 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neosstoforum Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 53 λεπτά πριν, Questioner είπε Δώσε μου λίγο χρόνο να κάνω ένα hard reset στο redmi note 7 του πατέρα μου γιατί όταν κάνει κλήση σταματάει να τον ακούει ο συνομιλητής του μετά από 20 sec και θα σου απαντήσω μετά. Οπότε ναι... Προτιμάω υποδεέστερο hardware αλλά σταθερό και γρήγορο λογισμικό, παρά αυτή την κωμωδία. Εξάλλου στα 200 ευρώ δεν νομίζω ο χρήστης να κάνει κάτι παραπάνω από κλήσεις, social media και καμία φωτο. Και μη μου πεις για φλασάρισμα ROM και λοιπά γιατί μιλάμε για out of the box εμπειρία. ΥΓ Πωπω μιλάω σαν aapl fanboy Να μιλήσω κι εγώ σαν Xiaomi fanboy (που δεν είμαι 😛). Είχα το Redmi Note 4X επί δυόμιση χρόνια και δεν έπαθε τίποτα σε αυτό το διάστημα, εκτός από την μπαταρία που είχε χάσει την απόδοση της αλλά είναι λογικό μετά από τόσο καιρό. Βέβαια τώρα που έχω το Mi A3 συμφωνώ ότι το καθαρό Android είναι καλύτερο του MIUI, αλλά αυτό κατά τη γνώμη δεν σημαίνει ότι και το δεύτερο είναι για "πέταμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 52 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Να μιλήσω κι εγώ σαν Xiaomi fanboy (που δεν είμαι 😛). Είχα το Redmi Note 4X επί δυόμιση χρόνια και δεν έπαθε τίποτα σε αυτό το διάστημα, εκτός από την μπαταρία που είχε χάσει την απόδοση της αλλά είναι λογικό μετά από τόσο καιρό. Βέβαια τώρα που έχω το Mi A3 συμφωνώ ότι το καθαρό Android είναι καλύτερο του MIUI, αλλά αυτό κατά τη γνώμη δεν σημαίνει ότι και το δεύτερο είναι για "πέταμα". Δυστυχώς έχω 2 άσχημες εμπειρίες με redmi note 3 και redmi note 7. Για κάποια περίοδο είχα και το MI 6 το οποίο στις πρώτες ημέρες έβγαλε σοβαρό πρόβλημα με το ηχείο και το επέστρεψα πίσω και ξαναπήρα 1+. Το είχα πάρει πολύ ζεστά το θέμα με την Xiaomi (το αποδεικνύουν και παλιά μου ποστ εδώ μέσα) αλλά τελικά δεν είναι τόσο vfm όσο τελικά δείχνει. Πρέπει να κάνει αλματώδη βήματα όσον αφορά το software για να ανταγωνιστεί ακριβότερα μεν, ποιοτικότερα δε, μοντέλα του ανταγωνισμού. Όσον αφορά την 1+, την παρακολουθώ από day one και έχω να πω τα καλύτερα. Σίγουρα η ταυτότητα της δεν είναι πλέον η ίδια μιας και το value for money έχει χαθεί, αλλά ξέρεις ότι οι συσκευές συνδυάζουν σταθερότητα και ταχύτητα. Πραγματικά εργαλεία χωρίς πολλά πολλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DmC10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Όταν παίζει το ποκο με τον 732G όχι! O 690 ειναι καλυτερος απο τον 732G, έχει και υποστήριξη για UFS 3.0. Ποιό είναι το poco που λές και πόσο έχει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Snap 460 4/64 - - - > 200€ Snap 690 6/128 - - - > 360€ Κλαιω από την τεράστια αναμενόμενη εμπορική επιτυχία! Μέτα λέτε γιατί τους παίρνει τα λεφτά η Xiaomi... Θα προτίμησω μάλιστα και Huawei χωρίς Google. Έλεος με την τιμολογηση Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, ziaba είπε είμαστε στο insomnia και μιλάμε μόνο για αγορές από Ελλάδα? τότε πάω πάσο Στο άρθρο παρατίθενται τιμές Ελλάδας. Μην τις συγκρίνεις με του Banggood. Στην Ελλάδα η OP φοράει ένα 50€ καπέλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelioz78 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) μπραβο της που βγαζει και πιο οικονομικες συσκευες . να μπορει ενας χρηστης που εχει μεχρι 200 ευρω να δωσει , να αγορασει μια συσκευη με σωστη , αξιοπιστη και λειτουργικη υλοποιηση αντροιντ . να μην αναγκαζεται δηλαδη να καταφυγει σε σκουπιδοmiui . να μπορει δηλαδη με 200 ευρω να εχει μια συσκευη που δουλευει χωρις να πρεπει να περασεις απο φροντιστηριο για να καταφερεις να εχεις ειδοποιησεις η να πρεπει να βρεις που ειναι κρυμμενη η πιο απλη ρυθμιση Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από stelioz78 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziaba Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 43 λεπτά πριν, MikeKata είπε Στο άρθρο παρατίθενται τιμές Ελλάδας. Μην τις συγκρίνεις με του Banggood. Στην Ελλάδα η OP φοράει ένα 50€ καπέλο. Οκ παιδιά μην βαράτε πάρτε το με 200€ από τον ΟΤΕ ή Γερμανό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, DmC10 είπε O 690 ειναι καλυτερος απο τον 732G, έχει και υποστήριξη για UFS 3.0. Ποιό είναι το poco που λές και πόσο έχει? https://m.gsmarena.com/xiaomi_poco_x3_nfc-10415.php https://www.skroutz.gr/s/24678558/Xiaomi-Poco-X3-NFC-128GB-Shadow-Gray.html https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-732g-vs-qualcomm-snapdragon-690 Στα 188€ που ήταν σε προσφορά απο μεγάλη γνωστή αλυσίδα, άξιζε κυρίως λόγω τιμής αλλά και εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Snap 460 4/64 - - - > 200€ Snap 690 6/128 - - - > 360€ Κλαιω από την τεράστια αναμενόμενη εμπορική επιτυχία! Μέτα λέτε γιατί τους παίρνει τα λεφτά η Xiaomi... Θα προτίμησω μάλιστα και Huawei χωρίς Google. Έλεος με την τιμολογηση Μην περιμένεις από αυτήν την εταιρεία καλή τιμολόγηση, είναι για κλάματα, γι'αυτό είναι εκεί που είναι στις πωλήσεις, 120€ 250€ βαριά έπρεπε να έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κακώς η OnePlus μπήκε σε αυτή την κατηγορία. Εκτός του ότι με τις τιμές αυτές δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εκεί έξω τις μετριότητες που προτιμάει να αγοράζει η πλέμπα στην Ελλάδα του 2020, δεν έχει και κάποιο νόημα να βγάζει 2 mid-range μοντέλα όταν οι υπόλοιποι βγάζουν 20 την εβδομάδα. Θα συμφωνήσω με άλλους συνφορουμίτες, ότι έπρεπε να παραμείνει στο τελευταίο μοντέλο των τεσσάρων το πολύ συσκευών ανά εξάμηνο. Δηλαδή το απλό και το Pro μοντέλο, την απλή T σειρά και T Pro έξι μήνες μετά. Φυσικά γεγονός είναι ότι οι ναυαρχίδες όλων των εταιρειών δεν πουλάνε τα αναμενόμενα (εκτός από την Apple ίσως) και προσπαθούν να παίξουν και σε άλλες αλάνες. 20 ώρες πριν, majnun είπε Υποστήριξη μη τη θεωρήσεις καθόλου δεδομένη. Το OnePlus X που είναι ότι πιο κοντινό στη σειρά nord το έφαγε η μαρμάγκα. Το πιο βασικό είναι ότι δεν υπάρχει αποδεδειγμένη πορεία εφόσον τώρα κυκλοφόρησαν. Στα 350€ πιο λογικό νομίζω να πας για pixel 4a Το OnePlus X όπως και το OnePlus 2 μερικούς μήνες πριν, δεν είχαν πάρει πολλά updates. Ήταν μια περίοδος που η εταιρεία εκτός ότι έκανε τα πρώτα της βήματα, έκανε προφανώς και κάποια λάθη, τα οποία διόρθωσε πανηγυρικά την επόμενη χρονιά με την σειρά 3/3Τ. Φυσικά κι αυτά δεν νομίζω ότι θα πάνε πολύ μακριά σε αυτό το κομμάτι μιας και μιλάμε για χαμηλή και μεσαία κατηγορία. Αν πάρουν δύο Android updates ομως, θα είναι μεγάλη υπόθεση, όταν τα mid-range των άλλων εταιρειών παίρνουν 1 Android και παπαλα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2020 από Vaiosss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivaks72 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Εκτός του ότι με τις τιμές αυτές δεν μπορεί να ανταγωνιστεί εκεί έξω τις μετριότητες που προτιμάει να αγοράζει η πλέμπα στην Ελλάδα του 2020 Σκότωσε τη μαντάμ Σουσού μέσα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα