louis_13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic αλλα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτον το αποχυμωτή..Φαινεται ενδιαφέρον καθώς απλα το τοποθετείς και κανει μονος του την δουλειά... βέβαια στο google οσο και αν έψαξα δεν το βρήκα αλλου εκτος απο το ebay.. είμαι πολυ καινουργιος στο ebay και βλέποντας σαν αρχική τιμή τα 118euro λεω αξίζει αλλά μετά προσθέτοντας to shipping και το import charges ανεβαίνει στα 190ε...υπάρχει κατι που μπορώ να κάνω για να πέσει η τιμή η αν εχετε κάποια αλλη οποιαδήποτε λύση καλοδεχούμενη...(στο amazon αν και δεν εχω παραγγείλει ποτέ μου εμφανίζει οτι δεν στέλνει Ελλάδα..) Ευχαριστώ https://www.ebay.com/itm/Vinci-Hands-Free-Electric-Citrus-Juicer-1-Button-Easy-Press-Lemon-Lime-Oran/313147320134?epid=15030347372&hash=item48e908e746:g:dr0AAOSw4tBfDb0s
slk200gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Ολόιδιος με το δικό μου στη λειτουργία Απλά ο δικός μου δεν είναι τόσο κουμούτσα και δεν έχει καπάκι τώρα ποια είναι η διαφορά φίλε μου Δηλαδή όταν λες ότι δεν κάνεις τίποτα τα 3-4 δευτερόλεπτα στη μία περίπτωση δεν ακουμπάς στον αποχυμωτή σου και στην άλλη περίπτωση πατάς το πορτοκαλί όπως το κάνω εγώ Αυτές είναι οι διαφορές Αν αυτές είναι διάφορες ή αν αυτές τις θεωρίες διαφορές οκ αλλα επειδη τον χρησιμοποιώ πολύ και πολλά χρόνια δεν βλεπω κατι συνταρακτικό
louis_13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 ε ναι εντάξει βασικά για δώρο θέλω να τον κάνω σε άτομο που κάνει καθημερινά.. απλά το τοποθετείς, νομίζω είναι λίγο κάπως πιο άνετο ειδικά αν θες να κάνεις ποσότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα