Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Θέλω έναν φορτιστή που να μπαίνει στην πρίζα για να φορτίζω τα aipods pro.

Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση;

Ευχαριστώ.

Αυτό εδώ το adaptor, τουλάχιστον με κάτι usb πάνω που το έχω συνέχεια, δεν τα φορτίζει. (θέλουν κατευθείαν πάνω στο laptop)

https://www.skroutz.gr/s/19870445/Apple-Digital-AV-Multiport-USB-C-male-HDMI-USB-A-USB-C-female-MUF82ZM-A.html

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.

Τελικά ο αντάπτορας δεν φορτίζει την θήκη ακόμα και όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο συνδεδεμένο πάνω του.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/10/2020 στις 10:48 ΜΜ, bahamut_zero είπε

Γιατι δεν συνδεεια την θηκη με το καλωδιο που ειχε μαζι, κ αυτο με το τουβλακι του τηλεφωνου σου;

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Εγώ απλά χρειάζομαι αυτή τη στιγμή κάποιον αξιόπιστο usb-c wall charger για να συνδέσω εκεί την θήκη των airpods pro (με αυτά μέσα ή χωρίς).

Δυστυχώς οι 4 θύρες που έχει το macbook pro 16 δεν μου φθάνουν.

Στη μία έχει το ethernet, στην άλλη τροφοδοσία, στην 3η συνδέεται εξωτερική οθόνη και στην 4η έχω τον αντάπτορα που γράφω πιο πάνω για να συνδέω ένα κινητό για android development.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, skiabox είπε

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Εγώ απλά χρειάζομαι αυτή τη στιγμή κάποιον αξιόπιστο usb-c wall charger για να συνδέσω εκεί την θήκη των airpods pro (με αυτά μέσα ή χωρίς).

Δυστυχώς οι 4 θύρες που έχει το macbook pro 16 δεν μου φθάνουν.

Στη μία έχει το ethernet, στην άλλη τροφοδοσία, στην 3η συνδέεται εξωτερική οθόνη και στην 4η έχω τον αντάπτορα που γράφω πιο πάνω για να συνδέω ένα κινητό για android development.

κατι σε anker usb c

https://www.anker.com/products/108/203/wall-chargers

Επεξ/σία από bahamut_zero

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...