tommybertsen Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, johnmayson είπε Αστο το paypal στο cdkeys Βρε φίλε μου, 3 χρόνια με paypal αγοράζω από το cdkeys, τι να αφήσω; Σιγά μην χτίσω το αφορολόγητό μου με αγορές από το cdkeys Αφού θες να παιδεύεσαι ως guest (και να χάνεις και τα CDkoins), be my...guest Σου εξήγησα, πως ότι και να βάλεις ως τηλέφωνο, αν δεν έχει κάποιο τηλεφωνικό κωδικό επιβεβαίωσης (που δεν έχει) ,δεν έχεις θέμα. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από tommybertsen 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lost_Horizon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Διαφορετικές τιμές για το ίδιο παιχνίδι (Total War: Attila - Steam vs skroutz, public κ.α. sites) Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω το Total War: Attila και βλέπω οτι ενώ στο Steam το έχει 45 ευρώ, στο public, ή σε καταστήματα από skroutz κάνει 15 ευρώ. Σε άλλα site όπως στο instant-gaming έχει 6.5 ευρώ, στο eneba λέει 7.50 ευρω κλπ. Τι διαφορά έχουν όλα αυτά μεταξύ τους? Αν είναι το ίδιο ακριβώς, γιατί να δώσω 45 ευρώ στο steam και να πάρω κάτι που μπορώ να το πάρω με 7-8 ευρώ? Αφου δεν περιλαμβάνει κανένα DLC. Μπορώ να αγοράσω άφοβα αυτά τα φθηνά ή πρέπει να δώσω το 45αρι στο steam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lost_Horizon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Άρα μπορώ άφοβα από eneba? Μιλάμε 7 ευρώ αντί για 45 στο steam. Τεράστια διαφορά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, Lost_Horizon είπε Άρα μπορώ άφοβα από eneba? Μιλάμε 7 ευρώ αντί για 45 στο steam. Τεράστια διαφορά. Πάρτο άφοβα. Όσες φορές έχω αγοράσει από εκεί δεν είχα θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Καλημέρα..Δέχτηκα 2 μηνύματα από το G2a..Είχα αγοράσει παλιότερα..Από ότι κατάλαβα έγινε προσπάθεια αγοράς?Από το PayPal μου ήρθε ειδοποίηση στην εφαρμογή πως εμπόδισε χρήστη να μπει στην σελίδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, giannisag17 είπε Καλημέρα..Δέχτηκα 2 μηνύματα από το G2a..Είχα αγοράσει παλιότερα..Από ότι κατάλαβα έγινε προσπάθεια αγοράς?Από το PayPal μου ήρθε ειδοποίηση στην εφαρμογή πως εμπόδισε χρήστη να μπει στην σελίδα.. Κανε delete τον λογαριασμο σου απο το g2p. Ειναι το χειροτερο Keyshop για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Τον διέγραψα άλλαξα και κωδικό στο PayPal απενεργοποίησα και τις αγορές online στην κάρτα μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rembrant Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, επειδή το HRK game έχει πρόβλημα gateway και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω συναλλαγή μέσω πιστωτικής, έχετε εμπειρία από κάποιο άλλο αξιόπιστο site για κλειδί Office 2019 pro plus; ευχαριστώ -Update: τελικά έπαιξε με Paypal. Επόμενο βήμα η ενεργοποίηση του κλειδιού. ευχαριστώ. -Update2: άψογη διαδικασία με download του img (link έδωσε η HRKgame με το redeem του κλειδιού) και άμεση ενεργοποίηση. Κόστησε για online ενεργοποίηση 16,50€). Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Rembrant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Για κάποιο λόγο το STAR WARS: Squadrons Origin CD Key στα κλειδάδικα έχει μόνο 0.30 ευρώ. Εγώ το τσίμπησα πάντως. https://gg.deals/game/star-wars-squadrons/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Brandtobrand είπε Για κάποιο λόγο το STAR WARS: Squadrons Origin CD Key στα κλειδάδικα έχει μόνο 0.30 ευρώ. Εγώ το τσίμπησα πάντως. https://gg.deals/game/star-wars-squadrons/ Ειναι free στο amazon prime, για αυτο, μαλιστα πρεπει να γινει συντομα activate το key. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Brandtobrand είπε Για κάποιο λόγο το STAR WARS: Squadrons Origin CD Key στα κλειδάδικα έχει μόνο 0.30 ευρώ. Εγώ το τσίμπησα πάντως. https://gg.deals/game/star-wars-squadrons/ Από που το πήρες; Στο Kinguin μου βγάζει και 0,36€ payment fee. --edit-- Νταξ το πήρα 0,60€ κλάιν. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από p4n0s86 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiridonakis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Ερώτηση δεν έχω αγοράσει ποτέ μου παιχνίδι για υπολογιστή μιας και δεν έιχα εδώ και χρόνια...εαν αγοράσω nba2k22 από steam η eneba θα μπορούσα να το παίξω σε 2 διαφορετικά pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Spiridonakis είπε Ερώτηση δεν έχω αγοράσει ποτέ μου παιχνίδι για υπολογιστή μιας και δεν έιχα εδώ και χρόνια...εαν αγοράσω nba2k22 από steam η eneba θα μπορούσα να το παίξω σε 2 διαφορετικά pc? Ναι, σε όσους υπολογιστές θες αλλά όχι ταυτόχρονα online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiridonakis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Οπότε το αγοράζω και παίζω offline και σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές... Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα