ICE-T Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Τοσο πολυ πρώτη φορά αργούνε συνήθως λέει pending αλλά max 10 20 λεπτά να κάνουν να το στείλουν. Ελπίζω να είναι το πρώτο και τελευταίο που λαμβάνεις τόσο αργά. Αν υπάρχει θέμα με email τις τελευταίες μέρες θα το φτιάξουν. δεν ηταν καινουργιο παιχνιδι, το Assasin Creed Odyssey ηταν που δεν δικκαιολογει τοσο αργοπορια εκτος αν εχουν ανθρωπους που επεξεργαζονται τις αποστολες και εχουν πεσει περικοπες προσωπικου . Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosvet Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Εκανα μια αγορά από το igvault στα 30 ευρώ. Ενώ έχω πάρει αρκετές φορές και πλήρωσα με προπληρωμενη δεν είχα πρόβλημα τώρα μου ζήτησε payment verification γιατί (?) πληρωσα με gpay δεν είχε επιλογή πληρωμής με καρτα. Έστειλα ένα φοιτητικό πάσο και περιμένω να γίνει η πιστοποίηση.Μιλησα και στο chat χθες και ειπαν ότι θα το ελέγξουν σε 24 ώρες. Τώρα λένε έχουν πολλές παραγγελίες και να περιμένω.Τελοςπαντων θελω να ρωτήσω να περιμένω να ζητησω refund ή τα χασα τα λεφτά;. Ευχαριστώ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από giorgosvet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Ιουνίου Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου Αυτή η συζήτηση έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και έχει εξαντληθεί. Το νήμα έχει συγκεκριμένο πλαίσιο (περιγράφεται στο αρχικό post του νήματος) που περικλείει τη διευκρίνιση ότι αυτά τα καταστήματα υπάγονται σε γκρίζα ζώνη αγοράς, και την προειδοποιήση ότι ο καθένας αγοράζει με δικό του ρίσκο. Και, ας προσθέσω, κατά τη δική του συνείδηση. Οι "προσφορές" των καταστημάτων αυτών δεν είναι δεκτές στο pinned νήμα των προσφορών για PC Games. Ανεξάρτητα από τι "παροτρύνουν" οι developers / publishers, και του κατά πόσο συμφωνούμε / διαφωνούμε / συμπασχουμε κλπ: Δεν θα γίνει εδώ άλλη συζήτηση περι πειρατείας ή σύγκρισης πειρατείας με αγοράς από "cd key" stores Τα μηνύματα θα περιοριστούν στο πλαίσιο λειτουργίας του νήματος Παρακαλώ για επιστροφή on-topic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Να ρωτησω λιγο κατι, πηγα να αγορασω απο Instant gaming, και ενω διαφημιζε μια τιμη, στο checkout Μου εσκασε και ενα 24% ΦΠΑ. Νομιζα οτι θα περιλαμβανοταν στη τιμη που λεει στην αρχικη σελιδα. Τεσπα αυτο απο οτι καταλαβαινω δεν αποφευγετε. Μπορουμε να δηλωσουμε μια αλλη χωρα με μικροτερο φπα η τρωμε ενα 24αρι στο κεφαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 38 λεπτά πριν, therock είπε Να ρωτησω λιγο κατι, πηγα να αγορασω απο Instant gaming, και ενω διαφημιζε μια τιμη, στο checkout Μου εσκασε και ενα 24% ΦΠΑ. Νομιζα οτι θα περιλαμβανοταν στη τιμη που λεει στην αρχικη σελιδα. Τεσπα αυτο απο οτι καταλαβαινω δεν αποφευγετε. Μπορουμε να δηλωσουμε μια αλλη χωρα με μικροτερο φπα η τρωμε ενα 24αρι στο κεφαλι Δηλωνεις ΕΛΒΕΤΙΑ εεε σορρυ Αλβανια ηθελα να πω και δεν εχεις ΦΠΑ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 50 minutes ago, vaggos88 said: Δηλωνεις ΕΛΒΕΤΙΑ εεε σορρυ Αλβανια ηθελα να πω και δεν εχεις ΦΠΑ. Δεν ξέρω αν τρολλαρεις η αν όντως είναι έτσι να το ξέρω για μελλοντικα. Εν τέλη το βρήκα cdkeys και το πήρα από κει. Αν και χαλαστηκα και από κει γιατί έδινε έναν εκπτωτικο κωδικό τον οποίο έβαλα και μόλις πλήρωσα μου ακύρωσε την πληρωμή. Και μετά πήγα να την ξανακάνω και δεν έπαιρνε τον κωδικό και τελικά το πλήρωσα όσο έλεγαν αρχικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 7 ώρες πριν, therock είπε Δεν ξέρω αν τρολλαρεις η αν όντως είναι έτσι να το ξέρω για μελλοντικα. Εν τέλη το βρήκα cdkeys και το πήρα από κει. Αν και χαλαστηκα και από κει γιατί έδινε έναν εκπτωτικο κωδικό τον οποίο έβαλα και μόλις πλήρωσα μου ακύρωσε την πληρωμή. Και μετά πήγα να την ξανακάνω και δεν έπαιρνε τον κωδικό και τελικά το πλήρωσα όσο έλεγαν αρχικά... Οχι δεν τρολαρο. Αλβανια 0%φπα. Ειχα παρει προσφατα απο το ιδιο κλειδαδικο το the last of us. Οσο για το αστειο Ελβετια - Αλβανια εχει να κανει με το ποδοσφαιρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου Οκ μάν μου ευχαριστώ να το ξέρω για το επόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Είχα προ ετών θέμα (2017 για την ακρίβεια) με το HRK με άκυρο κλειδί και τις φωτογραφίες που ζητούσαν (οι οποίες πρακτικά δεν αποδείκνυαν τίποτε, αν ήμουν κακόβουλος), δεν ασχολήθηκα ξανά για καιρό και χτες, επειδή είχε μαζευτεί credit από κάτι τροχούς του allkeyshop και είπα να μην το έχω να κάθεται, πήγα να αγοράσω κάτι. Κλειδί, έλεγε, το κλειδί αποδείχτηκε πως ήταν πρόσκληση για κάποιο site όπου έπρεπε να μπω με τα στοιχεία πρόσβασης στο Steam, και να περιμένω κάποια ώρα να μου κάνει αίτημα φιλίας κάποιας για να πάρω μετά από κάποια ώρα steam gift για το παιχνίδι. Προφανώς, δεν δέχτηκα και έστειλα ticket. Στα θετικά της όλης εμπειρίας, εκ μέρους του HRK, ότι σε μισή ώρα είχαν απαντήσει ότι έλαβαν το ticket και σε κάτι λιγότερο από ενιάμιση ώρες είχαν κάνει refund το ποσό. Και με δεδομένο ότι οι ώρες αυτές ήταν νύχτα για μένα, έληξε μάλλον ανώδυνα η όλη ταλαιπωρία (μέχρι να βρω να κάνω κάτι το credit μου). Εντωμεταξύ, το HRK δεν σου επιτρέπει καν να μετατρέψεις το credit του σε steam cards, ώστε να το πάρω (έστω με τη χασούρα που επιτρέπει το Kinguin, λ.χ.) και να πάψω να ασχολούμαι. Rant τέλος, όπως πάντα προσοχή με τα κλειδάδικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Snoob είπε Είχα προ ετών θέμα (2017 για την ακρίβεια) με το HRK με άκυρο κλειδί και τις φωτογραφίες που ζητούσαν (οι οποίες πρακτικά δεν αποδείκνυαν τίποτε, αν ήμουν κακόβουλος), δεν ασχολήθηκα ξανά για καιρό και χτες, επειδή είχε μαζευτεί credit από κάτι τροχούς του allkeyshop και είπα να μην το έχω να κάθεται, πήγα να αγοράσω κάτι. Κλειδί, έλεγε, το κλειδί αποδείχτηκε πως ήταν πρόσκληση για κάποιο site όπου έπρεπε να μπω με τα στοιχεία πρόσβασης στο Steam, και να περιμένω κάποια ώρα να μου κάνει αίτημα φιλίας κάποιας για να πάρω μετά από κάποια ώρα steam gift για το παιχνίδι. Προφανώς, δεν δέχτηκα και έστειλα ticket. Στα θετικά της όλης εμπειρίας, εκ μέρους του HRK, ότι σε μισή ώρα είχαν απαντήσει ότι έλαβαν το ticket και σε κάτι λιγότερο από ενιάμιση ώρες είχαν κάνει refund το ποσό. Και με δεδομένο ότι οι ώρες αυτές ήταν νύχτα για μένα, έληξε μάλλον ανώδυνα η όλη ταλαιπωρία (μέχρι να βρω να κάνω κάτι το credit μου). Εντωμεταξύ, το HRK δεν σου επιτρέπει καν να μετατρέψεις το credit του σε steam cards, ώστε να το πάρω (έστω με τη χασούρα που επιτρέπει το Kinguin, λ.χ.) και να πάψω να ασχολούμαι. Rant τέλος, όπως πάντα προσοχή με τα κλειδάδικα. Αυτο ειναι το λεγομενο steam gift το εβλεπα και εγω χρονια αλλα πηρα πριν κανα μηνα το Kena Bridge of Spirits στα 9 ευρω με steam gift και ειναι πολυ ευκολη διαδικασια. Δηλαδη σε κανει ενα bot αιτημα φιλιας και σε στελνει το δωρο αμεσως. Τα steam gifts παιζουν περισσοτερο σε steam sales μιας και χαμηλες τιμες οποτε οσοι θελουν να διωξουν το steam wallet τους ανοιγουν botakia και πουλανε τα παιχνιδια σε χαμηλοτερη τιμη απο το steam μεσω steam gift. Μην το φοβαστε δηλαδη και ισως ειναι και πιο ασφαλες απο καποια cd keys τα οποια παιζει να ειναι αγορασμενα με τιποτα κλεμμενες πιστωτικες η απο κουτια κλεμμενα απο καταστηματα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Αυτο ειναι το λεγομενο steam gift το εβλεπα και εγω χρονια αλλα πηρα πριν κανα μηνα το Kena Bridge of Spirits στα 9 ευρω με steam gift και ειναι πολυ ευκολη διαδικασια. Δηλαδη σε κανει ενα bot αιτημα φιλιας και σε στελνει το δωρο αμεσως. Τα steam gifts παιζουν περισσοτερο σε steam sales μιας και χαμηλες τιμες οποτε οσοι θελουν να διωξουν το steam wallet τους ανοιγουν botakia και πουλανε τα παιχνιδια σε χαμηλοτερη τιμη απο το steam μεσω steam gift. Μην το φοβαστε δηλαδη και ισως ειναι και πιο ασφαλες απο καποια cd keys τα οποια παιζει να ειναι αγορασμενα με τιποτα κλεμμενες πιστωτικες η απο κουτια κλεμμενα απο καταστηματα κτλ. Δεν είναι καν φτηνότερη η τιμή από το Steam αυτή τη στιγμή, στο συγκεκριμένο τίτλο που έψαχνα (απλά να κάνω κάτι το credit ήθελα γιατί το έχω τόσο καιρό και κάθεται, άχρηστο) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτό που λέω είναι πως δεν γράφει πουθενά ότι είναι gift η επιλογή, ώστε να ξέρεις πού πας να μπλέξεις. Η διαδικασία έχει ως εξής: αντί κλειδιού, σου εμφανίζει ένα σύνδεσμο, σε εξωτερικό site (ό,τι γίνεται, δηλαδή, δεν γίνεται καν μέσω του HRK) όπου πρέπει να βάλεις τα στοιχεία σύνδεσης στο Steam. Όποιος θέλει να ρισκάρει, να βάλει σε σύνδεσμο που του στέλνει ένας άγνωστος στοιχεία σύνδεσης στο λογαριασμό του, ας το κάνει, δικαίωμά του. Αλλά, όταν δίνει το credit του (ή χρήματα ή cryptocurrency), το HRK θα έπρεπε να έχει έναν τρόπο να ξεκαθαρίζει τι είναι αυτό που πωλείται, ώστε ο άλλος να ξέρει τι τον περιμένει. Προσωπικά, θεωρώ πολύ ασφαλέστερο να πάρω ένα κλειδί που δεν θα δουλεύει, από το να βάλω τα στοιχεία σύνδεσης σε ένα λογαριασμό όπου έχω εκατοντάδες τίτλους, σε ένα σύνδεσμο που ήρθε στο ξεκάρφωτο. Αλλά, ο καθένας κάνει όπως νομίζει, προφανώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Snoob είπε Είχα προ ετών θέμα (2017 για την ακρίβεια) με το HRK με άκυρο κλειδί και τις φωτογραφίες που ζητούσαν (οι οποίες πρακτικά δεν αποδείκνυαν τίποτε, αν ήμουν κακόβουλος), δεν ασχολήθηκα ξανά για καιρό και χτες, επειδή είχε μαζευτεί credit από κάτι τροχούς του allkeyshop και είπα να μην το έχω να κάθεται, πήγα να αγοράσω κάτι. Κλειδί, έλεγε, το κλειδί αποδείχτηκε πως ήταν πρόσκληση για κάποιο site όπου έπρεπε να μπω με τα στοιχεία πρόσβασης στο Steam, και να περιμένω κάποια ώρα να μου κάνει αίτημα φιλίας κάποιας για να πάρω μετά από κάποια ώρα steam gift για το παιχνίδι. Προφανώς, δεν δέχτηκα και έστειλα ticket. Στα θετικά της όλης εμπειρίας, εκ μέρους του HRK, ότι σε μισή ώρα είχαν απαντήσει ότι έλαβαν το ticket και σε κάτι λιγότερο από ενιάμιση ώρες είχαν κάνει refund το ποσό. Και με δεδομένο ότι οι ώρες αυτές ήταν νύχτα για μένα, έληξε μάλλον ανώδυνα η όλη ταλαιπωρία (μέχρι να βρω να κάνω κάτι το credit μου). Εντωμεταξύ, το HRK δεν σου επιτρέπει καν να μετατρέψεις το credit του σε steam cards, ώστε να το πάρω (έστω με τη χασούρα που επιτρέπει το Kinguin, λ.χ.) και να πάψω να ασχολούμαι. Rant τέλος, όπως πάντα προσοχή με τα κλειδάδικα. Είναι τρομερά σάπιοι στο hrk. Έχω ρίξει άκυρο κάτι χρόνια τώρα, έχω κλείσει και το account εκεί. Άθλιο support, άθλιο delivery μέχρι 1 αγορά το κάθε προϊόν+ τα άθλια credits τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Μόλις τώρα, Snoob είπε Δεν είναι καν φτηνότερη η τιμή από το Steam αυτή τη στιγμή, στο συγκεκριμένο τίτλο που έψαχνα (απλά να κάνω κάτι το credit ήθελα γιατί το έχω τόσο καιρό και κάθεται, άχρηστο) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτό που λέω είναι πως δεν γράφει πουθενά ότι είναι gift η επιλογή, ώστε να ξέρεις πού πας να μπλέξεις. Η διαδικασία έχει ως εξής: αντί κλειδιού, σου εμφανίζει ένα σύνδεσμο, σε εξωτερικό site (ό,τι γίνεται, δηλαδή, δεν γίνεται καν μέσω του HRK) όπου πρέπει να βάλεις τα στοιχεία σύνδεσης στο Steam. Όποιος θέλει να ρισκάρει, να βάλει σε σύνδεσμο που του στέλνει ένας άγνωστος στοιχεία σύνδεσης στο λογαριασμό του, ας το κάνει, δικαίωμά του. Αλλά, όταν δίνει το credit του (ή χρήματα ή cryptocurrency), το HRK θα έπρεπε να έχει έναν τρόπο να ξεκαθαρίζει τι είναι αυτό που πωλείται, ώστε ο άλλος να ξέρει τι τον περιμένει. Προσωπικά, θεωρώ πολύ ασφαλέστερο να πάρω ένα κλειδί που δεν θα δουλεύει, από το να βάλω τα στοιχεία σύνδεσης σε ένα λογαριασμό όπου έχω εκατοντάδες τίτλους, σε ένα σύνδεσμο που ήρθε στο ξεκάρφωτο. Αλλά, ο καθένας κάνει όπως νομίζει, προφανώς. Αν μπορεις στειλε μου το link λογικα καπου θα γραφει για gift στα δεξια το HRK συνηθως δεν γραφει για steam gift οπως τα kinguin g2a k4g αλλα το βαζει στα ψηλα γραμματα. Το site λογικα που σε εδωσαν στο link ειναι της plyxa και ειναι το στανταρντ που υπαρχει πολλα χρονια και ειναι απολυτα safe. Δεν χρειαζεται καν να βαλεις τα στοιχεια σου στην plyxa σε πεταει αυτοματα στο steam και απλα πατας συνδεση εφοσον εισαι ηδη συνδεδεμενος στο steam στον browser δεν βαζεις καπου στοιχεια δηλαδη. Τελος παντα να εχετε steam guard στο account σας ειναι η απολυτη προστασια για το λογαριασμο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου O σύνδεσμος για το παιχνίδι που ήθελα να πάρω είναι αυτός: Buy The Last Spell EUROPE Steam PC Key - HRKGame.com Δεν βλέπω κάπου να λέει gift (υπάρχει μια ένδειξη κλειδιού πάνω αριστερά στη φωτογραφία του παιχνιδιού) αλλά γενικά θα έπρεπε αυτά να είναι ξεκάθαρα, όχι να ψάχνεις να ερμηνεύσεις σημάδια. Το σύνδεσμο για το εξωτερικό site δεν τον βλέπω πλέον, εφόσον μου έκαναν refund έφυγε τελείως από τη σελίδα μου το παιχνίδι, αλλά οδηγούσε εδώ: Που, επαναλαμβάνω, μπορεί να είναι legit, αλλά θα έπρεπε να σου λέει εγκαίρως τη διαδικασία. Κι αν θες να την ακολουθήσεις, με γεια σου, με χαρά σου. Κατά τα άλλα, όπως έγραψα από την αρχή, κάτι λιγότερο από 9,5 ώρες για πλήρες refund (σε αντίθεση με τους Τούρκους του eTail.market που το gg.deals σκανδαλωδώς εξακολουθεί να συγκαταλέγει στους επίσημους μεταπωλητές ενώ είναι καραμπινάτο κλειδάδικο και στο τέλος για κλειδί που δεν ήρθε ποτέ μου κράτησαν λεφτά...) οπότε πάλι καλά, απλά τώρα δεν τολμάω να πάρω οτιδήποτε από HRK γιατί φοβάμαι μη μπλέξω με διαδικασίες που δεν θέλω, απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Snoob είπε O σύνδεσμος για το παιχνίδι που ήθελα να πάρω είναι αυτός: Buy The Last Spell EUROPE Steam PC Key - HRKGame.com Δεν βλέπω κάπου να λέει gift (υπάρχει μια ένδειξη κλειδιού πάνω αριστερά στη φωτογραφία του παιχνιδιού) αλλά γενικά θα έπρεπε αυτά να είναι ξεκάθαρα, όχι να ψάχνεις να ερμηνεύσεις σημάδια. Το σύνδεσμο για το εξωτερικό site δεν τον βλέπω πλέον, εφόσον μου έκαναν refund έφυγε τελείως από τη σελίδα μου το παιχνίδι, αλλά οδηγούσε εδώ: Που, επαναλαμβάνω, μπορεί να είναι legit, αλλά θα έπρεπε να σου λέει εγκαίρως τη διαδικασία. Κι αν θες να την ακολουθήσεις, με γεια σου, με χαρά σου. Κατά τα άλλα, όπως έγραψα από την αρχή, κάτι λιγότερο από 9,5 ώρες για πλήρες refund (σε αντίθεση με τους Τούρκους του eTail.market που το gg.deals σκανδαλωδώς εξακολουθεί να συγκαταλέγει στους επίσημους μεταπωλητές ενώ είναι καραμπινάτο κλειδάδικο και στο τέλος για κλειδί που δεν ήρθε ποτέ μου κράτησαν λεφτά...) οπότε πάλι καλά, απλά τώρα δεν τολμάω να πάρω οτιδήποτε από HRK γιατί φοβάμαι μη μπλέξω με διαδικασίες που δεν θέλω, απλά. Το γραφει οπως ανεφερα. Στα δεξια ακριβως λεει This product will be delivered as gift URL. Δεν ηταν σε περιεργο μερος ετσι το εχει το HRK ανεκαθεν. Το site δεν ειναι της plyxa για το steam gift δεν γνωριζω το συγκεκριμενο layout δηλαδη μονο της plyxa εχω χρησιμοποιησει 2 φορες μεχρι σημερα χωρις καποιο προβλημα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα