titi234 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Ποιός μπορεί να με βοηθήσει.... Εδωσα και περασα 20 Ιουλίου 2020 και περιμένω το δίπλωμα εδώ και 3 μήνες γιατί δεν έχει βγει ακομα ξέρει κανεις τίποτα.....Το ξερω οτι μπορεις να βγαλεις το προσωρινό αλλά χρειάζομαι το κανονικό. Και το site που μπορεις να παρακολουθήσεις την πορεία του διπλώματος δεν λειτουργεί πιά (απο οτι φαίνεται). Ευχαριστώ!!!
terry308 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να υποθέσω ότι πήγες στο αρμόδιο τμήμα ή τουλάχιστον επικοινώνησες τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά ... Τμήμα Χορήγησης Αδειών Οδήγησης Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από terry308
titi234 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν εκτός απο τον δάσκαλο της οδηγησης. Και να τους πάρω τηλέφωνο θα μου πουν ξερω γω ........θα βγει την ταδε ημερομηνία......δεν πιστευω να μου πουν κατι τετοιο. Ο δασκαλος μου λέει περίμενε (ετσι και αλλιως αυτος δεν μπορει να κανει τιποτα) Edit: μένω χαλκίδα (μηπως για αυτο αργει τοσο........δεν ξερω) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από titi234
terry308 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και πως ακριβώς περιμένεις να σε βοηθήσουν οι άνθρωποι του ινσομνια ;; Να επικοινωνήσουν αυτοί για εσένα ;; αν δεν βρέξεις τον κ@λο σου ψάρια δε πιάνεις λέει μια παροιμία , ψάξε το αρμόδιο γραφείο της περιοχής σου και στείλε email ή πάρε τηλέφωνο ή πάνε από εκεί , έγραψες και στο θέμα της Λεσβου γ αυτό σου παρέθεσα το τμήμα της Λέσβου ... Ο δάσκαλος τα πήρε τα €€€ του , την έκανε τη δουλειά του , τώρα είναι σειρά σου αν θες να ασχοληθείς , αν δεν θές κάτσε και περίμενε όπως σου είπε ,εσυ αποφασίζεις Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από terry308 2
titi234 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Ρωτάω γιατι μπορει να εχει καποιος το ιδιο προβλημα και να βρηκε μια λυση.......Αυτο σου λεω αμα τους παρω τηλεφωνο πιστευεις οτι θα μου δωσουν μια καθαρη απαντηση????? Οχι βεβαια θα μου πουν να περιμενω ακομα λιγο λογω του ιου. ΔΕΝ προκειται να παρω καθαρη απαντηση
terry308 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, titi234 είπε Ρωτάω γιατι μπορει να εχει καποιος το ιδιο προβλημα και να βρηκε μια λυση.......Αυτο σου λεω αμα τους παρω τηλεφωνο πιστευεις οτι θα μου δωσουν μια καθαρη απαντηση????? Οχι βεβαια θα μου πουν να περιμενω ακομα λιγο λογω του ιου. ΔΕΝ προκειται να παρω καθαρη απαντηση Δεν εχεις δοκιμάσει να επικοινωνήσεις ουτε με εναν αρμόδιο και έχεις βγάλει συμπέρασμα Τι θελεις να σε πουν οι χρηστες εδω; ότι πηραν εναν μπαλτα, ένα μαχαιρι , ένα οπλο και πηγαν και τους απειλησαν να το βγάλουν εκείνη τη στιγμή ;;ότι είχαν ζαλίσει τους δάσκαλους ;; να μπεις στη σελιδα που μπαινεις κι εσυ και δε δουλευει όπως λες ;; τι λύση να βρήκαν εκτος απο το να επικοινωνήσουν οι ίδιοι σαν ΑΜΕΣΑ ενδιαφερόμενοι ;;; Τι θες να σε πω εγω για την δουλεια του άλλου ;; δεν ειναι δουλειά μου κι ούτε υποχρέωσή μου η έκδοση διπλωμάτων οδήγησης Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από terry308 1
Geocheats2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Εμένα πάντως ο δάσκαλος έκανε 1+ μήνα να μου πει ότι βγήκε, πήγα από το υπουργείο και το παρέλαβα.
titi234 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 terry308 αυτο που λέει ο Geocheats2 εννοώ. Ευχαριστώ Geocheats2 θα περασω απο το υπουργειο να δω μηπως εχει βγει
terry308 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 13 λεπτά πριν, titi234 είπε terry308 αυτο που λέει ο Geocheats2 εννοώ. Ευχαριστώ Geocheats2 θα περασω απο το υπουργειο να δω μηπως εχει βγει Εγω λεω κάτι διαφορετικό ή γράφω Κινέζικα ;;;;;;;;;;;;;;;; Πήγε ο ίδιος και το πήρε , ενδιαφέρθηκε ο ίδιος δεν περίμενε
titi234 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Και εγω θα πηγαινα ο ιδιος ελα ομως που δεν μπορω (άλλο θεμα αυτο που δεν θελω να ανοίξω). Τελος πάντων Και παλι ευχαριστώ
terry308 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, titi234 είπε Και εγω θα πηγαινα ο ιδιος ελα ομως που δεν μπορω (άλλο θεμα αυτο που δεν θελω να ανοίξω). Τελος πάντων Και παλι ευχαριστώ Πριν πας ή στείλεις άλλον/άλλη πάρε τηλέφωνο ... ή στείλε e-mail τουλάχιστον
NickTG Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 3 hours ago, titi234 said: Και εγω θα πηγαινα ο ιδιος ελα ομως που δεν μπορω (άλλο θεμα αυτο που δεν θελω να ανοίξω). Τελος πάντων Και παλι ευχαριστώ Να πας δεν μπορείς, τηλέφωνο δεν παίρνεις οπότε το ενδιαφέρον σου εξαντλείται στο να κάνεις ένα θέμα στο insomnia. Μια χαρά. Περιμένεις τότε και όταν θυμηθούν και μπορέσουν και αυτοί στο στέλνουν. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Φιλε άσε τους να λένε.Εχει ηδη ενημερωθεί το αρμόδιο τμήμα του φόρουμ και θα επιληφθεί άμεσα. Ευχαριστούμε που καλέσατε. 1
lactate Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Πάντως και εμένα ο δάσκαλος ενώ βγήκε το δίπλωμα και το είχε αυτός δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Μετά είπε ότι με έπαιρνε και δεν το βρισκε.. γενικά ότι να ναι.. πάρε εσύ τηλέφωνο μια άκρη θα βγει δε μπορεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα