Προς το περιεχόμενο

Sony PlayStation VR Headset + Camera V2 + VR Worlds + PS Plus 365 259€ @ Media Markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, bill987 είπε

Πάλι εξαντλημένο λέει, ένα κομμάτι θα ήταν!

Indeed, μέχρι να ανέβει το θέμα είχε ξαναεξαντληθεί ! Αξίζει όμως το snipe σε περίπτωση που ξαναγίνει διαθέσιμο νομίζω καθώς αρκετοί κλειδώνουν κομμάτια και δεν πάνε να τα παραλάβουν ποτέ..

EDIT διαθέσιμο ξανά τώρα!

Επεξ/σία από stial
Δημοσ.

Το ιδιο δεν ειναι που εδινε ο Γερμανος 100 ευρω με τη φοιτητικη προσφορα? +το ps plus 60 ευρω, συνολο 160.

Θα ελεγα να μη βιαστει κανεις. Black Friday μπορει να παρεις το ιδιο πακετο στα 145 (να δινει παλι το vr 100 και προσφορα και η συνδρομη) ή στη χειροτερη 245 συν πλην.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Το ιδιο δεν ειναι που εδινε ο Γερμανος 100 ευρω με τη φοιτητικη προσφορα? +το ps plus 60 ευρω, συνολο 160.

Θα ελεγα να μη βιαστει κανεις. Black Friday μπορει να παρεις το ιδιο πακετο στα 145 (να δινει παλι το vr 100 και προσφορα και η συνδρομη) ή στη χειροτερη 245 συν πλην.

Δεν παρέλαβε κανείς απο τους γνωστούς μου που πήραν κωδικό την υπερπροσφορά αυτήν, μάλλον γιατί ήταν όντως too good to be true. Για black friday δεν περιμένω κάποιο τρελό discount γιατί η τιμή και η ζήτηση γενικά απο πέρσυ έχει ανέβει αρκετά οπότε μάλλον προς το στην χειρότερη που λές πάει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ababapanos είπε

οποιος θελει σοβαρο VR παιρνει το oculus quest 2 στα 300 και ειναι άρχοντας

που το βρηκες 300? Το πιο φθηνο που βρηκα ηταν 330 απο αμαζον

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ababapanos είπε

εστω 330 , ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει κανεις στα χρηματα αυτα

Aπο τα 250 ευρω που κυκλοφορει εξωτερικο , στα 330(+μεταφορικα αν εχει) δεν το λες και μικρη διαφορα. Νομιζω ελλαδα 450 ...

Και το ps4 vr θεωρειται σοβαρο VR , δεν ειναι κανενα της πλακας. Αλλα για τιμη ~150 καινουργιο , οχι 200"προσφορα"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρώντας την εξέλιξη τιμής θεώρησα ότι ένα τέτοιου είδους discount σε σχέση με τις τιμές που παίζουν απο Σεπτέμβριο έως τώρα pairαρισμένο με την συνδρομή ενός έτους μπορεί να θεωρηθεί προσφορά! Αν για οποιοδήποτε λόγο είμαι off το topic μπορεί να διαγραφεί , χωρίς salty χαρακτηρισμούς από πιτσιρικάδες που είτε δεν το πρόλαβαν είτε δεν έχουν φράγκα για να το τσιμπήσουν. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από stial
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stial είπε

Παρατηρώντας την εξέλιξη τιμής θεώρησα ότι ένα τέτοιου είδους discount σε σχέση με τις τιμές που παίζουν απο Σεπτέμβριο έως τώρα pairαρισμένο με την συνδρομή ενός έτους μπορεί να θεωρηθεί προσφορά! Αν για οποιοδήποτε λόγο είμαι off το topic μπορεί να διαγραφεί , χωρίς salty χαρακτηρισμούς από πιτσιρικάδες που είτε δεν το πρόλαβαν είτε δεν έχουν φράγκα για να το τσιμπήσουν. Ευχαριστώ!

Stial , το vr επαιζε στα ~200 και 180-190 για πολυ καιρο. Εγω το ειχα παρει 350 νομιζω οταν κυκλοφορησε και το εδωσα μεταχειρισμενο στα 200 και θυμαμαι οταν εβλεπα τιμες 200 καινουργιο ελεγα τυχερος ειμαι προλαβα το εδωσα πριν πεσει η τιμη. 

Ελα ομως που κυκλοφορησε το πσ5 και ειναι συμβατο το ps4 vr. Γι αυτο ξαναειχαμε ανοδο τιμων και out of stock στα περισσοτερα μαγαζια. Με κορυφαιο τα 99 ευρω που ξε στοκαρε ο γερμανος πριν παρει χαμπαρι τι βλακεια εκανε. Αυτο δεν σημαινει οτι αξιζει να δωσεις 260 για vr και συνδρομη που κοστιζει 45 ευρω 

Τωρα για το τελευταιο που ειπες.. Ελπιζω να μην στοχοποιεις εμενα με το "σαλτυ πιτσιρικαδες ". Γραφω -αντα στην ηλικια μου :)

12 ώρες πριν, sexymwro7 είπε

• Both the PS Move Motion Controllers and the PlayStation VR Aim Controller will work with supported PS VR games on PS5.

Δυσκολα να πεσει 99 δυστυχως. Ισως 149 ή πακετο με καποια παιχνιδια στα 199

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...