Προς το περιεχόμενο

Cosmote Adsl σε Vdsl απορίες- φοιτητικο?!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδες , ειμαι συνδρομητής Cosmote στα 24 mbps και σκέφτομαι την επέκταση του στα 50 λόγω του γνωστού θέματος οτι το 24ρι σέρνεται. (Το κατάστημα ΟΤΕ της περιοχής μου στα 20-30 μετρα μακριά. εχει έρθει τεχνικός 2 φορες και το μεγιστο που παίρνω ειναι 17 με μεσο ορο τα 15 μεσα στην μερα)

οποιος μπορει ας μου λυσει 2-3 αποριες μου :

1) Παιζει το VDSL των 50 να μην ειναι οκ τοσο κοντα στο καταστημα?

2) Εχω 2 χρονια συμβόλαιο και τωρα τον Οκτώβριο έκλεισα χρόνο , μπορώ να κανω αναβάθμιση κανονικά?

3)Τελος το συμβόλαιο ειναι στο όνομα μου αλλα οι κοπέλα μου ειναι φοιτήτρια, παίζει να μπορώ να το αλλάξω στο όνομα της και να βαλω φοιτητικο VDSL ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Τα περισσότερα VDSL είναι FTTC πιά οπότε το πιο πιθανό είναι ότι θα πιάνεις όλη την 50άρα. Είναι διαφορετική η καλωδίωση έως το καφάο ή απο όπου θα πάρεις την σύνδεση οπότε απλά ρώτησε τους.

2. Μπορείς ανα πάσα στιγμή να κάνεις αναβάθμιση, ασχέτως με το πότε λήγει, απλά τότε ίσως σου κάνουν καλύτερη προσφορά. Δες την 100άρα FTTH παίζει στα 28.90€ στην Cosmote τώρα.

3. Ναι, απλά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένεις το τέλος του συμβολαίου ή μπορείς ανά πάσα στιγμή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Cell_7 είπε

1. Τα περισσότερα VDSL είναι FTTC πιά οπότε το πιο πιθανό είναι ότι θα πιάνεις όλη την 50άρα. Είναι διαφορετική η καλωδίωση έως το καφάο ή απο όπου θα πάρεις την σύνδεση οπότε απλά ρώτησε τους.

2. Μπορείς ανα πάσα στιγμή να κάνεις αναβάθμιση, ασχέτως με το πότε λήγει, απλά τότε ίσως σου κάνουν καλύτερη προσφορά. Δες την 100άρα FTTH παίζει στα 28.90€ στην Cosmote τώρα.

3. Ναι, απλά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένεις το τέλος του συμβολαίου ή μπορείς ανά πάσα στιγμή.

Ευχαριστω για την απάντηση σου. 
Που ακριβώς παίζει η 100 στα 28.90 γιατί δεν το βρίσκω ; Αν είναι την βάζω σήμερα .. στο site κάτι αναφέρει για επιδότηση κτλ αλλά στο επόμενο βήμα με πάει στα 41€

Ε άμα το αλλάξω όνομα και εμφανίσω το πάσο δεν νομίζω να έχω θέμα , λογικά ..

5 ώρες πριν, HateMe είπε

ΔΕΝ έχει να κάνει με το πόσο κοντά στο κατάστημα είναι. 

Μη το σκέφτεσαι καν αυτό.

Είμαι κοντά στο μοναδικό κατάστημα της περιοχής και δίπλα σε καινούργιο καφαο

τι άλλο παίζει να ενοχλεί δηλαδή ;

Επεξ/σία από MontzOlee

1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

Που ακριβώς παίζει η 100 στα 28.90 γιατί δεν το βρίσκω ; Αν είναι την βάζω σήμερα .. στο site κάτι αναφέρει για επιδότηση κτλ αλλά στο επόμενο βήμα με πάει στα 41€

Είναι με επιδοτούμενο πρόγραμμα, μπαίνεις εδώ με το taxisnet σου https://www.sfbb.gr/LandingPage.html, σου δίνουν έναν αριθμό κουπόνι και με αυτό ισχύει η προσφορά. Απλά έχε στο νου σου ότι τα Fiber To The Home θέλουν αρκετό καιρό για να τα περάσουν, ανάλογα την περιοχή, εμένα μου πείρε 2-3 μήνες.

1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

Κατά κύριο λόγο το πόσο έχουν φθαρθεί τα ήδη υπάρχοντα καλώδια, συνήθως είναι ο νούμερο ένα λόγος που υπάρχει ασταθείς/αργή σύνδεση.

31 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Είναι με επιδοτούμενο πρόγραμμα, μπαίνεις εδώ με το taxisnet σου https://www.sfbb.gr/LandingPage.html, σου δίνουν έναν αριθμό κουπόνι και με αυτό ισχύει η προσφορά. Απλά έχε στο νου σου ότι τα Fiber To The Home θέλουν αρκετό καιρό για να τα περάσουν, ανάλογα την περιοχή, εμένα μου πείρε 2-3 μήνες.

Κατά κύριο λόγο το πόσο έχουν φθαρθεί τα ήδη υπάρχοντα καλώδια, συνήθως είναι ο νούμερο ένα λόγος που υπάρχει ασταθείς/αργή σύνδεση.

μαλλον για επαρχια που ειμαι εγω δεν ισχυει ακομα ε? καλυτερα 2 μηνες υπομονη παρα 11-15 mbps εν ετει 2020.

δευτερον μιλας για τα καλωδια της πολυκατοικιας ? αξιζει να τα φτιαξω εστω και αν δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο ? ποσο κοστιζει στο περιπου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

μαλλον για επαρχια που ειμαι εγω δεν ισχυει ακομα ε? καλυτερα 2 μηνες υπομονη παρα 11-15 mbps εν ετει 2020.

δευτερον μιλας για τα καλωδια της πολυκατοικιας ? αξιζει να τα φτιαξω εστω και αν δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο ? ποσο κοστιζει στο περιπου?

Και για τα δύο ρώτησε τα στον πάροχο σου. Αυτοί θα ξέρουν πόσο καιρό θα πάρει για το FTTH και σε πιο σημείο υπάρχει πρόβλημα με την καλωδίωση -αν υπάρχει-. Ένα απλό patch καλώδιο είναι στην πολυκατοικία, εμένα μου είχαν πάρει 25€ μαζί με την εργασία, δεν είναι κάτι τρομερό η αλλαγή.

Επεξ/σία από Cell_7

4 ώρες πριν, MontzOlee είπε

Άλλο αστικό κέντρο, άλλο το κατάστημα.

7 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Και για τα δύο ρώτησε τα στον πάροχο σου. Αυτοί θα ξέρουν πόσο καιρό θα πάρει για το FTTH και σε πιο σημείο υπάρχει πρόβλημα με την καλωδίωση -αν υπάρχει-. Ένα απλό patch καλώδιο είναι στην πολυκατοικία, εμένα μου είχαν πάρει 25€ μαζί με την εργασία, δεν είναι κάτι τρομερό η αλλαγή.

αμα ειναι για 25 ευρω δεν το σκεφτομαι καν, πιστευω οτι μπορει οντως να φταιει κ αυτο...

5 ώρες πριν, HateMe είπε

Άλλο αστικό κέντρο, άλλο το κατάστημα.

ισχυει , στην περιπτωση μου ειναι και το μοναδικο καταστημα και στο αστικο κεντρο της πολης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...