jok Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Πολλα παραπονα ρε παιδια και πανω που σκεφτομουν για 50αρα vodafone λογω μεγαλης αναμονης HCN
TsironakosMix Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Αυτο ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζω: https://streamable.com/0rxrhf
soclvs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, TsironakosMix είπε Αυτο ειναι το προβλημα που αντιμετωπιζω: https://streamable.com/0rxrhf Απαράδεκτοι απλά , θα θελα να ηξερα γιατι παρεχουν τετοιες υπηρεσιες χωρίς την καταλληλη υποδομη απο πισω.
TsironakosMix Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, soclvs είπε Απαράδεκτοι απλά , θα θελα να ηξερα γιατι παρεχουν τετοιες υπηρεσιες χωρίς την καταλληλη υποδομη απο πισω. To προβλημα δημιουργηθηκε πριν 2-3 εβδομαδες απο τοτε που και καλα "κοπηκε το καλωδιο της ινας" και ειχαν ριξει την τηλεφωνια για 2-3 ωρες... Κατι αλλο παιχτηκε και τα κανανε μανταρα...
soclvs Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε To προβλημα δημιουργηθηκε πριν 2-3 εβδομαδες απο τοτε που και καλα "κοπηκε το καλωδιο της ινας" και ειχαν ριξει την τηλεφωνια για 2-3 ωρες... Κατι αλλο παιχτηκε και τα κανανε μανταρα... Ξερω ξερω φιλε μου , και εγω μεχρι μεσα οκτωβριου συνδρομητης τους ημουν... Αφησε πολλα κουσουρια στο δικτυο αυτο το "κοψιμο σε 3 σημεια" , αλλα και παλι δεν ειναι σοβαροι αμα δε μπορουν να διορθωσουν πανελλαδικο προβλημα μεσα σε ενα μηνα, ας δωσουν εκπτωση στους πελατες που δε φταινε σε τιποτα στην τελικη.. 1
engelo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Το ίδιο κι εδώ.. Speedtest με fast.com 2.2 με 4.2, με speedtest.net 45 σταθερό... τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε το speedtest είναι σωστό !!!! Vodafone 50άρα... 21 ώρες πριν, jok είπε Πολλα παραπονα ρε παιδια και πανω που σκεφτομουν για 50αρα vodafone λογω μεγαλης αναμονης HCN Μην πλησιάζεις... πολλά προβλήματα...
jok Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, engelo είπε Το ίδιο κι εδώ.. Speedtest με fast.com 2.2 με 4.2, με speedtest.net 45 σταθερό... τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε το speedtest είναι σωστό !!!! Vodafone 50άρα... Μην πλησιάζεις... πολλά προβλήματα... Κααταλαβα και απο τις δυο μεριες ακουω πολλα προβληματα εγω συνδρομητης 2 χρονια vodafone 24αρι και τωρα ειμαι πανω στην αλλαγη και δεν ξερω τι να κανω.. απο την αλλη η γραμμη πετουσε και τον τελευταιο μηνα και λιγο παραπανω δεν φορτωνει τα βασικα
engelo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, jok είπε Κααταλαβα και απο τις δυο μεριες ακουω πολλα προβληματα εγω συνδρομητης 2 χρονια vodafone 24αρι και τωρα ειμαι πανω στην αλλαγη και δεν ξερω τι να κανω.. απο την αλλη η γραμμη πετουσε και τον τελευταιο μηνα και λιγο παραπανω δεν φορτωνει τα βασικα Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως στα 25 ήμουν καλύτερα !!!! καρφωμένος στα 16 μέρα νύχτα χιόνι ήλιο !!!! Τσάμπα.. η μεταφορά στα 50...
octavecode Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Tα ιδια ακριβως προβλήματα έχω κι εγώ Vodafone 50. Εαν κάποιος γνωρίζει πως μπορούμε να σπάσουμε συμβόλαιο χωρίς κυρώσεις να μας ενημερώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα