TsironakosMix Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Συνδρομητης vodafone ειμαι 100mbs συνδεση στο speedtest πιανω τα 97, κατεβαζω ευκολα απο steam,τορρενταδικα κτλπ στα 10mbs. Ρουτερ εχω το H300s δεν ειχα ποτε προβλημα ΑΛΛΑ εδω και κανα 2 εβδομαδες προσπαθω να δω streams στο twitch και δεν μπορω, κολλανε αφορητα, παιζουνε μονο σε 240p και οταν τα ανεβαζω ποιοτητα, απτο πολυ το buffering πευτουν και πετανε σφαλμα Error #1000. Εχω δοκιμασει τα παντα, flushdns,cookies,αλλαγη browser, reset το ρουτερ,το θεμα ειναι οτι και απο αλλες συσκευες στο σπιτι κολλανε, εννοειτε ολες με καλωδιο συνδεμενες,το πορνχαμπ μου κολλαει Το YT παιζει κανονικα. Το netflix δεν μου δινει αριστη ποιοτητα,(σε 4k tv ξεκιναει απο 240p παει μεχρι 1080 μερικες φορες 1440p και δινει bitrate το πολυ μεχρι 6mb! αν ειναι δυνατον) Τελος παρατηρησα οτι καποιες σελιδες δεν δινουν μεγαλη ταχυτητα download,ενω παλιοτερα εδειναν(σελιδες οπως το thinkbroadband που ειναι για speed testing σε files)... Του γειτονα η συνδεση ολα καλα εντωμεταξυ, γτ μπηκα και τα παιζει νορμαλ ολα... Tι θα μπορουσε να φτεει; τους πηρα τηλ και μου λενε θα το κοιταξουν... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από TsironakosMix
giannhs.m Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα φίλε μου το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και εγώ και μου έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και μια βδομαδα ..έχω 50αρα της vodafone και δεν μπορώ να δω twitch με τίποτα δεν ξέρω τι φταίει και ενώ και εγώ έχω μια χαρά ταχύτητα στα υπόλοιπα στα περισσότερα τουλάχιστον εκεί δεν μπορώ με τίποτα να δω βίντεο...Έχω ακριβώς το ίδιο μόντεμ οπότε αν γνωρίζει κανεις κάτι ας βοηθήσει.. 1 1
djuan1988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Αυτό συμβαίνει https://en.wikipedia.org/wiki/Traffic_shaping#:~:text=Traffic shaping is a bandwidth,with a desired traffic profile. Εδώ και καιρό, ειδικά στο Twitch. Αν συνδεθώ με VPN δεν υπάρχει κανένα θέμα.
TsironakosMix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, djuan1988 είπε Αυτό συμβαίνει https://en.wikipedia.org/wiki/Traffic_shaping#:~:text=Traffic shaping is a bandwidth,with a desired traffic profile. Εδώ και καιρό, ειδικά στο Twitch. Αν συνδεθώ με VPN δεν υπάρχει κανένα θέμα. Οποτε τωρα τι κανουμε; Αμα αλλαξω ρουτερ θα αλλαξει τιποτα;
djuan1988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Οποτε τωρα τι κανουμε; Αμα αλλαξω ρουτερ θα αλλαξει τιποτα; Ή αλλάζεις πάροχο και πηγαίνεις σε κάποιον που δεν κάνει traffic shaping ή χρησιμοποιείς κάποιο VPN με servers που δεν κόβει η Vodafone. Έχεις μήπως κάποιον πανεπιστημιακό λογαριασμό; Αν ναι, μπορείς να συνδεθείς με το VPN του πανεπιστημίου.
SkiLopSaRo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Ή αλλάζεις πάροχο και πηγαίνεις σε κάποιον που δεν κάνει traffic shaping ή χρησιμοποιείς κάποιο VPN με servers που δεν κόβει η Vodafone. Έχεις μήπως κάποιον πανεπιστημιακό λογαριασμό; Αν ναι, μπορείς να συνδεθείς με το VPN του πανεπιστημίου. Ακριβώς το αντίθετο με τον TS έχω πάθει εγώ, εδώ και πολλά χρόνια ήμουν συνδρομητής Cyta και πρόσφατα Vodafone λόγω της μετάβασης, δεν μπορούσα να δω με τίποτα Twitch στην Source ποιότητα, πάντα νόμιζα πως φταίει η ADSL έως 24 σύνδεση μου, κλειδώνει γύρω στα 10-12. Όπως ακριβώς περιγράφει ο νηματοθέτης, στο Auto, μία πήγαινε 240p, μια 480p μία 720p, για να μπορεί να κρατήσει αδιάκοπη ροή. Εδώ και μερικές μέρες έχω μεταφερθεί σε Κοσμοτέ ADSL έως 24 (πάλι στα ίδια νούμερα κλειδώνει) και παρακολουθώ απροβλημάτιστα χωρίς καθόλου buffering στην μέγιστη δυνατή ποιότητα, πράγμα που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί, τελικά βρήκα την απάντηση. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από SkiLopSaRo
TsironakosMix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, SkiLopSaRo είπε Ακριβώς το αντίθετο με τον TS έχω πάθει εγώ, εδώ και πολλά χρόνια ήμουν συνδρομητής Cyta και πρόσφατα Vodafone λόγω της μετάβασης, δεν μπορούσα να δω με τίποτα Twitch στην Source ποιότητα, πάντα νόμιζα πως φταίει η ADSL έως 24 σύνδεση μου, κλειδώνει γύρω στα 10-12. Όπως ακριβώς περιγράφει ο νηματοθέτης, στο Auto, μία πήγαινε 240p, μια 480p μία 720p, για να μπορεί να κρατήσει αδιάκοπη ροή. Εδώ και μερικές μέρες έχω μεταφερθεί σε Κοσμοτέ ADSL έως 24 (πάλι στα ίδια νούμερα κλειδώνει) και παρακολουθώ απροβλημάτιστα χωρίς καθόλου buffering στην μέγιστη δυνατή ποιότητα, πράγμα που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί, τελικά βρήκα την απάντηση. η φαση ειναι οτι ουτε και με vpn δεν μπορω να δω, δοκιμασα να κανω συνδρομες σε 2 διαφορετικους providers αλλα και παλι source ποιοτητα δεν καταφερνω να δω τι παιζει δεν μπορω να καταλαβω... 33 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Ή αλλάζεις πάροχο και πηγαίνεις σε κάποιον που δεν κάνει traffic shaping ή χρησιμοποιείς κάποιο VPN με servers που δεν κόβει η Vodafone. Έχεις μήπως κάποιον πανεπιστημιακό λογαριασμό; Αν ναι, μπορείς να συνδεθείς με το VPN του πανεπιστημίου. δεν εχω οχι, δοκιμασα το trial του cyberghost αλλα παλι σερνετε, πηρα συνδρομη στο privateinternetaccess αλλα και παλι δεν μπορω να δω σε 1080 ποιοτητα
djuan1988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δοκίμασε με express vpn και βάλε ελληνικό server, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια δεν είναι λύση το να πληρώνεις VPN για να μπορείς να δεις σωστά ένα twitch stream.
TsironakosMix Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Δοκίμασε με express vpn και βάλε ελληνικό server, λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια δεν είναι λύση το να πληρώνεις VPN για να μπορείς να δεις σωστά ένα twitch stream. καλα δε το συζητω, παντως εκανε ενα τεστ ο κολλητος στο fast.com (servers του netflix) ο οποιος εχει κοσμοτε 50αρα και πιανει κανονικα 49-50 mbps εκει, εγω με την 100αρα vodafone πιανω με το ζορι 20, λογικα καποια μακακια πεζεται με τον isp...
soclvs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Είχα και εγώ το ίδιο θέμα με vodafone στο πατρικό μου (στο σπιτι που μενω ακόμα και εαν κλείδωνα χαμηλοτερα δεν ειχα ποτε θεμα με cosmote). Έτσι γύρισα και το πατρικό σε cosmote και ησύχασα (πολλές σελιδες στο εξωτερικο ειχαν μεγαλο θεμα με την ταχυτητα σε ωρες αιχμής).
mixalis95320 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Οτι πληρώνεις παιρνεις. Οταν μια εταιρεια αγοράζει 50% λιγότερο bandwidth απο οτι εχει ο OTE και εχει περισσότερες συνδέσεις απο αυτον τοτε μην απορείτε γιατι δεν τραβάει το ίντερνετ. Κατα τα αλλα φάτε σανο, vdsl 50 με 25-27ε και να εύχεστε να μην μπουν πολλοί μαζί μέσα γιατι ουτε σε 240p δεν θα παίζει βιντεο.
TsironakosMix Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, mixalis95320 είπε Οτι πληρώνεις παιρνεις. Οταν μια εταιρεια αγοράζει 50% λιγότερο bandwidth απο οτι εχει ο OTE και εχει περισσότερες συνδέσεις απο αυτον τοτε μην απορείτε γιατι δεν τραβάει το ίντερνετ. Κατα τα αλλα φάτε σανο, vdsl 50 με 25-27ε και να εύχεστε να μην μπουν πολλοί μαζί μέσα γιατι ουτε σε 240p δεν θα παίζει βιντεο. καταλαβα... γιατι αποτι καταλαβα τις πρωινες ωρες 6-8 τ πρωι παει κομπλε, οταν γυρναω απο δουλεια σερνετε...
tasos-e Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακούω πολλά αλλά ένα πρόβλημα είχα με την vodafone και αυτό ήταν το ρούτερ τους.Έβαλα δικό μου και όλα είναι μια χαρά. Τώρα ότι άλλες εταιρίες είναι καλύτερες η όχι είναι άλλο θέμα. (καταλαβα... γιατι αποτι καταλαβα τις πρωινες ωρες 6-8 τ πρωι παει κομπλε, οταν γυρναω απο δουλεια σερνετε...) Όταν είχα πρόβλημα στην αρχή με κάτι ίδιο σαν εσένα (μου είχαν δώσει εγγύηση VDSL45 και πάνω) τις βραδυνές ώρες τους πήρα τηλέφωνο και το πρόβλημα λύθηκε. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από tasos-e
taslikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Εδώ τις προάλλες έπεσε το δίκτυο σε όλη την χώρα και μας πούλησαν σανό ότι κόπηκε η ίνα σε 3 σημεία. Κάθε μέρα αντιμετωπίζω προβλήματα με αυτήν την εταιρία σε σταθερό και κινητό. Χθες μέσω 4g πάλι είχαν θέμα και για κανένα 5λεπτο η περιοχή μου δεν είχε καν Ίντερνετ μέσω κινητού. Όσον αφορά την σταθερή για γέλια! Να έχεις 100αρα και να πιάνει 20 σε Netflix... με τόσους χρήστες δεν πρέπει να πάρουν παραπάνω bandwidth? Γιατί να παίρνουν τηλ μεσημέρια και να πασάρουν vdsl και τα σχετικά ξέρουν μια χαρά να το κάνουν...
lemonithas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Σήμερα έκανε τα ίδια σε μένα. Vodafone, 50αρα (Actual Rate(Up/Down) 5114/51198 kbps) Netflix, από 22Mbps bitrate/2160p πριν 2 μέρες πήγε στα 1.66Mbps/480p. Βάλτε κόφτη στα 1080p ρε μπούφοι, παίζει να μην το καταλάβαινα καν! Κι από την άλλη να παίζει Youtube στα 4Κ νεράκι και κατεβάζω από torrents με 5.5ΜΒ/s Και μου άρεσε που πήγα να βγάλω τρελούς το tech support του Netflix... Ώσπου μου είπε ο φίλος που μοιραζόμαστε τον λογαριασμό ότι σε εκείνον παίζει μια χαρά με Cosmote. Έφυγε παράπονο στην αντίστοιχη φόρμα (σα να ακούω τη γάτα τους να κλαίει) και πάμε για Cosmote πλέον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα