Strayed Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αλλάξω το επώνυμο μου σε ξενόγλωσσο. Πόσο εφικτό είναι; Θα επικαλεστώ ψυχολογικούς λόγους, όχι πραγματικούς προφανώς, απλά θέλω να αλλάξω το επώνυμο μου για προσωπικούς λόγους. 1
mylo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Εννοείς πχ από Παπαδόπουλος να το κάνεις σε Πούτιν
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Ξεχνα το απλά. Είναι πολυ σπάνιο να αλλάξεις ονοματεπώνυμο, χρειάζεται δικαστική απόφαση και θα πρέπει να επικαλεστείς σοβαρούς λόγους οι οποίοι θα πρέπει να τεκμηριωνονται στο μετρο του δυνατού.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Strayed είπε Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αλλάξω το επώνυμο μου σε ξενόγλωσσο. Πόσο εφικτό είναι; Θα επικαλεστώ ψυχολογικούς λόγους, όχι πραγματικούς προφανώς, απλά θέλω να αλλάξω το επώνυμο μου για προσωπικούς λόγους. Και σκέφτηκες να ρωτήσεις στο φόρουμ.Αντι να πας στο ληξιαρχείο της περιοχής σου,σε ένα δικηγόρο.Να το ψαξεις στο google πχ https://www.lawspot.gr/nomika-nea/synoptikos-odigos-gia-tin-allagi-eponymoy 1
Thulogur Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Θες να το κανεις πχ Ρασπούτιν ; υπονοείς κατι μιστερ ; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από Thulogur
Προτεινόμενες αναρτήσεις