Προς το περιεχόμενο

[Sneakers] Nike Air Flight '89- 66.78€ @ Sportsfactory (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

39 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αυτά τότε 150 χιλιάρικα δεν κόστιζαν; 

Τα Nike τα απλά θυμάμαι τα έπαιρνα με 30-40 χιλιάρικα τα sporteχ είχαν κάνα 5000

Υπήρχαν και άλλα τα Strike! :D

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Υπήρχαν και άλλα τα Strike! :D

Α ναι... Τα είχα λιώσει :)

Ακόμα και τα strike σήμερα πάντως θα ήταν Legend. 

• Like 1
Δημοσ.

Tέλος η προσφορά. Πλέον με την χρήση του κωδικού και την προσθήκη της μπλούζας, που εξακολουθεί να είναι απαραίτητη, βγαίνει στα 75 ευρώ. 

Η τιμή εξακολουθεί να είναι καλή σε σχέση με το εξωτερικό όμως χάθηκε το πλεονέκτημα! ;) 

Δημοσ.
Στις 25/10/2020 στις 9:38 ΜΜ, keysmith είπε

Θα πει αυτό που λέει η λέξη είπα :) . Αν ρωτάς εμένα δεν είναι άξια λόγου.. Αν θέλουν να το φτιάξουν όπως τότε ας το κάνουν δέρμα, καραδέρμα να κρατάει χρόνια και να μην βρομάει το πόδι μόλις ιδρώσει.. Είναι σαν η Ρολεξ να βγάλει παλιό ρολόι αλλά από "τενεκέ" μέταλο και να το λέει rolex. Αν δεν είχαν το nike θα ήταν σαν τα πλαστικά (ας πούμε admiral) που τα παίρνεις 16,90 στις εκπτώσεις.. 🤔 

Φίλε μου χάνεις το όλο νόημα όχι τόσο της προσφοράς (προφανώς για εσένα δεν είναι) αλλά του retro παπουτσιού που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, τους συλλέκτες, κοινώς sneakerheads. Δεν απευθύνεται σε κάποιον να το φοράει και να κρατάει χρόνια και να μη βρομάει το πόδι. 

Τώρα δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε το ΓΙΑΤΙ οι εταιρείες ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν θα φορεθεί κανένα από τα αθλητικά τους για χρόνια.. μόνες τους το καλλιέργησαν αυτό και εμείς όλοι το χάψαμε μέσα στα χρόνια.

Αν ακόμα υπάρχουν απορίες, αναρωτηθείτε εσείς οι μεγαλύτεροι πόσα παπούτσια είχαμε εμείς στα 12 μας, και μετά ρίξτε μια ματιά στη ντουλάπα του γιού σας όσοι έχετε που δε μπορεί να κλείσει καλά καλά από την ποσότητα των παπουτσιών και μετά ξαναμιλάμε.. 

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, polaki είπε

Φίλε μου χάνεις το όλο νόημα όχι τόσο της προσφοράς (προφανώς για εσένα δεν είναι) αλλά του retro παπουτσιού που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό, τους συλλέκτες, κοινώς sneakerheads. Δεν απευθύνεται σε κάποιον να το φοράει και να κρατάει χρόνια και να μη βρομάει το πόδι. 

Τώρα δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε το ΓΙΑΤΙ οι εταιρείες ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν θα φορεθεί κανένα από τα αθλητικά τους για χρόνια.. μόνες τους το καλλιέργησαν αυτό και εμείς όλοι το χάψαμε μέσα στα χρόνια.

Αν ακόμα υπάρχουν απορίες, αναρωτηθείτε εσείς οι μεγαλύτεροι πόσα παπούτσια είχαμε εμείς στα 12 μας, και μετά ρίξτε μια ματιά στη ντουλάπα του γιού σας όσοι έχετε που δε μπορεί να κλείσει καλά καλά από την ποσότητα των παπουτσιών και μετά ξαναμιλάμε.. 

Βεβαια εμεις δεν ειχαμε και την πληθωρα των παπουτσιων που υπαρχουν τωρα, εγω στα 12 θυμαμαι μονο τα Nike Air και τα Reebok με την φουσκα στην γλωσσα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Βεβαια εμεις δεν ειχαμε και την πληθωρα των παπουτσιων που υπαρχουν τωρα, εγω στα 12 θυμαμαι μονο τα Nike Air και τα Reebok με την φουσκα στην γλωσσα.

Υπήρχαν και τότε αρκετά, αλλά δεν βγαίνανε σε τόσα χρώματα, και δεν υπήρχε η υπερκαταναλωτική μανία που υπάρχει τώρα. 

Για παράδειγμα η Nike είχε τα Jordan 7, τα AirMax, τα Air180, Air Sonic Flight, Air Maestro (πολύ όμορφα, τα είχα) και κάτι Ultra Flight για μπάσκετ, ψηλό μποτάκι. Και δεν αναφέρομαι καν στα κλασικά για τρέξιμο, περπάτημα κλπ. 

Επειδή οι γονείς μου είχαν κατάστημα δίπλα ακριβώς από τη Νike στη Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος Γλυφάδας και δούλευε στη Nike εκεί η θεία μου, πάρα πολλές μέρες μετά το σχολείο αράζαμε εκεί μέχρι να μας πάει σπίτι ο πατέρας μου όταν έκλεινε το μαγαζί στις 14:30. Τα θυμάμαι σαν χτες. Είχαμε πολλά παπούτσια και τότε! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/10/2020 στις 9:12 ΜΜ, keysmith είπε

κακέκτυπο των τότε παπουτσιών..

τα τότε ήταν δερμα, καραδέρμα τα συγκεκριμένα (αν θυμάμαι και καλά). ;) 

πλεον με την εξελιξη των κινεζικων εργοστασιων που μπορει η ιδια γραμμη παραγωγης να βγαζει απο πινεζα μεχρι ελικοπτερο θα δουμε και αλλα ωραια ρετρο πραγματα (κανα vintage βρακι ισως) ,απλα  να χτυπαει στην νοσταλγια και σε τιποτα αλλο.Ουτε σε ποιοτητα κατασκευης ,ουτε σε τροπο παραγωγης ουτε  σε καινοτομια (προφανως τοτε ηταν καινοτομα) ετσι απλα για να πουλανε καποιοι αχυρο για διαμαντια.Ολοι μας πεφτουμε σε αυτη την παγιδα ,εγω πχ με κονσολες/παιδικα παιχνιδια,αλλως με ρουχα απλα να ξερουμε τι αγοραζουμε 

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Υπήρχαν και τότε αρκετά, αλλά δεν βγαίνανε σε τόσα χρώματα, και δεν υπήρχε η υπερκαταναλωτική μανία που υπάρχει τώρα. 

Για παράδειγμα η Nike είχε τα Jordan 7, τα AirMax, τα Air180, Air Sonic Flight, Air Maestro (πολύ όμορφα, τα είχα) και κάτι Ultra Flight για μπάσκετ, ψηλό μποτάκι. Και δεν αναφέρομαι καν στα κλασικά για τρέξιμο, περπάτημα κλπ. 

Επειδή οι γονείς μου είχαν κατάστημα δίπλα ακριβώς από τη Νike στη Λ.Βουλιαγμένης στο ύψος Γλυφάδας και δούλευε στη Nike εκεί η θεία μου, πάρα πολλές μέρες μετά το σχολείο αράζαμε εκεί μέχρι να μας πάει σπίτι ο πατέρας μου όταν έκλεινε το μαγαζί στις 14:30. Τα θυμάμαι σαν χτες. Είχαμε πολλά παπούτσια και τότε! :)

Εγω ειμουν 12 το 93 και δεν τα θυμαμαι ολα αυτα, ισα ισα οταν ειχαν ερθει τα πρωτα Nike Air θυμαμαι πως μονο αυτα ηταν με πατο. Μετα απο λιγο ηρθαν και τα Reebok.

Παντως ολα εχουν να κανουν με το τι μπορει ο καθενας, στα 12 δεν μπορουσα να εχω πολλα παπουτσια, τωρα απο το 2015 μεχρι και σημερα εχω αγορασει καμια 40αρια ζευγαρια γιατι μου την βαρεσε πολυ απλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...