Προς το περιεχόμενο

[Sneakers] Nike Air Flight '89- 66.78€ @ Sportsfactory (ΤΕΛΟΣ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παρούσα ανάρτηση είναι διαφορετική από τις προηγούμενες και απευθύνεται προς sneakerheads. 

Τα old time classic low μποτάκια του τίτλου, που ήταν διακαής πόθος να τα αποκτήσουμε πιτσιρικάδες, στα 66,78€ τελική με τα μεταφορικά στον χρωματισμό White black-medium olive και σε περιορισμένα νούμερα την στιγμή της ανάρτησης (δυστυχώς χτύπησα το τελευταίο 43). Τα νούμερα που υπάρχουν τώρα είναι: 41, 42, 42.5, 44.5, 45.5, 47.

Λινκ: https://www.sportsfactory.gr/el/306579-nike-air-flight-89.html

Προσοχή τώρα παρακάτω όσοι ενδιαφέρεστε και σας καλύπτουν τα νούμερα:

Η τιμή που βγαίνουν τα παπούτσια είναι με την χρήση του κωδικού MVP15 για επιπλέον -15% στο αντίστοιχο πεδίο ένα βήμα πριν την παραγγελία. 

ΟΜΩΣ, ο κωδικός δεν γίνεται δεκτός μόνο με τα παπούτσια γιαυτό θα πρέπει να βάλετε κάτι έστω πολύ φθηνό για να τον δεχτεί (δεν δέχεται αξεσουάρ και κάλτσες που δοκίμασα). 

Το φθηνότερο που βρήκα και δέχεται τον κωδικό μετά από άπειρες δοκιμές είναι ένα μπλουζάκι παιδικό στα 3,60€, αυτό:

https://www.sportsfactory.gr/el/308310-givova-polo-spring.html, το οποίο και θα κάνετε δωράκι π.χ σε κάποιο ανιψάκι σας! :D 

Τα παπούτσια μετά την χρήση του κωδικού βγαίνουν στα 63,72€ και το μπλουζάκι που θα δωρίσετε στα 3,06€, σύνολο 66,78€.

Επόμενη τιμή Ελλάδα για το συγκεκριμένο χρωματισμό 75€ σε Sportsfactory, Sneakers 10 & SlumDunk (στο δεύτερο και τρίτο όμως τα ρούχα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι πιο ακριβά και δεν συμφέρει τόσο παρά την χρήση του παραπάνω κωδικού).

https://www.skroutz.gr/s/23544767/Nike-Air-Flight-89-CJ5390-101.html

https://www.skroutz.gr/s/23544767/Nike-Air-Flight-89-CJ5390-101.html

Ευρώπη από 100€+ :

https://geizhals.eu/2507042822

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200289934_-air-flight-89-white-black-medium-olive-nike.html

max.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 11
  • Thanks 5
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Τι εποχές μας θύμισες...

κακέκτυπο των τότε παπουτσιών..

Αναφορά σε κείμενο

Συνθετικό δέρμα και ύφασμα στο άνω μέρος

τα τότε ήταν δερμα, καραδέρμα τα συγκεκριμένα (αν θυμάμαι και καλά). ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, keysmith είπε

κακέκτυπο των τότε παπουτσιών..

τα τότε ήταν δερμα, καραδέρμα τα συγκεκριμένα (αν θυμάμαι και καλά). ;) 

Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου στο πρώτο σκέλος ειλικρινά, προφανώς αρκετά νεότερος. Εξηγήσου λοιπόν να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι. 

Στο δεύτερο σκέλος, η ποιότητα σύμφωνα με τις κριτικές δεν είναι εφάμιλλη των παλιών , όμως όπως έγραψα και παραπάνω τα συγκεκριμένα απευθύνονται στους νοσταλγούς και σε όσους διατηρούν συλλογή από sneakers και θέλουν να μαζεύουν κλασσικά κομμάτια σε χαμηλές τιμές και όχι στις εξαιρετικά υψηλές αρχικές! Άλλωστε τέτοιου είδους παπούτσια δεν τα παίρνεις ούτε για καθημερινά ούτε για να τα λιώσεις αλλά για να τα φοράς κάποιες στιγμές να γουστάρεις! ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Δεν καταλαβαίνω το σχόλιό σου στο πρώτο σκέλος ειλικρινά, προφανώς αρκετά νεότερος. Εξηγήσου λοιπόν να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι. 

Στο δεύτερο σκέλος, η ποιότητα σύμφωνα με τις κριτικές δεν είναι εφάμιλλη των παλιών , όμως όπως έγραψα και παραπάνω τα συγκεκριμένα απευθύνονται στους νοσταλγούς και σε όσους διατηρούν συλλογή από sneakers και θέλουν να μαζεύουν κλασσικά κομμάτια σε χαμηλές τιμές και όχι στις εξαιρετικά υψηλές αρχικές! Άλλωστε τέτοιου είδους παπούτσια δεν τα παίρνεις ούτε για καθημερινά ούτε για να τα λιώσεις αλλά για να τα φοράς κάποιες στιγμές να γουστάρεις! ;) 

τι δεν κατάλαβες στο πρώτο σκέλος; 

Αναφορά σε κείμενο
  • κακέκτυπο απόδοση: κακή απομίμηση / που προσπαθεί να μοιάσει στο πρότυπο

Θα πει αυτό που λέει η λέξη είπα :) . Αν ρωτάς εμένα δεν είναι άξια λόγου.. Αν θέλουν να το φτιάξουν όπως τότε ας το κάνουν δέρμα, καραδέρμα να κρατάει χρόνια και να μην βρομάει το πόδι μόλις ιδρώσει.. Είναι σαν η Ρολεξ να βγάλει παλιό ρολόι αλλά από "τενεκέ" μέταλο και να το λέει rolex. Αν δεν είχαν το nike θα ήταν σαν τα πλαστικά (ας πούμε admiral) που τα παίρνεις 16,90 στις εκπτώσεις.. 🤔 

Δημοσ.

Παρότι η ανάμνησή μου από τα συγκεκριμένα είναι από τις καλύτερες -με είχαν πείσει ότι φορώντας τα είχα +5 πόντους άλμα-, είμαι σίγουρος ότι αν τα φορέσω σήμερα και τα συγκρίνω με τα μοντέλα που κυκλοφορούν από τις κορυφαίες εταιρίες μπασκετικών, θα απογοητευτώ πολύ.

Έβλεπα το επεισόδιο του "The Last Dance" που ο MJ φόρεσε ξανά τα Jordan 1 στον τελευταίο του αγώνα ώς παίχτης των Bulls στο Madisson Square Garden και στο ημίχρονο του αγώνα τα πόδια του είχαν ματώσει, όπως δήλωσε ο ίδιος! Η τεχνολογία στα αθλητικά έχει εξελιχθεί πολύ!

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Batadoum είπε

Πολυ ασχημο παπουτσι . 

αυτό είναι θέμα εποχής.. Κάποια άσχημα λίγο μετά που παρήλθε η μόδα τους γίνονται αργότερα "κλασσικά" και "ρετρό". Εγώ γελάω με τα nike air max 97. μου φαίνονταν και ακόμα μου φαίνονται καρναβαλίστικα αλλά για κάποιους είναι περίπου κλασσικά όπως τα σταράκια. 

Τα εν λόγω πάντως στην εποχή τους ήταν "μοντέρνα" και αγαπητά ενώ τα παλαιότερα άσχημα και παλιομοδίτικα.

Η μοδα είναι περίεργο σχεδόν "φαινόμενο" πως αλλοιώνει/επηρεάζει/επιβάλει την αίσθηση του ωραίου στο κοινό. 

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε

Παρότι η ανάμνησή μου από τα συγκεκριμένα είναι από τις καλύτερες -με είχαν πείσει ότι φορώντας τα είχα +5 πόντους άλμα-, είμαι σίγουρος ότι αν τα φορέσω σήμερα και τα συγκρίνω με τα μοντέλα που κυκλοφορούν από τις κορυφαίες εταιρίες μπασκετικών, θα απογοητευτώ πολύ.

Έβλεπα το επεισόδιο του "The Last Dance" που ο MJ φόρεσε ξανά τα Jordan 1 στον τελευταίο του αγώνα ώς παίχτης των Bulls στο Madisson Square Garden και στο ημίχρονο του αγώνα τα πόδια του είχαν ματώσει, όπως δήλωσε ο ίδιος! Η τεχνολογία στα αθλητικά έχει εξελιχθεί πολύ!

Το παπούτσι δεν θα το πάρεις για να πας να παίξεις μπάσκετ ούτε υπάρχει σύγκριση με τα σημερινά στο κομμάτι αυτό. Είπαμε είναι καθαρά για τους νοσταλγούς του παρελθόντος και που έχουν αναμνήσεις από εκείνη την ωραία εποχή. Το παπούτσι είναι καθαρά για lifestyle και βόλτα. 

• Like 2
Δημοσ.

Αγοραζω απο το 15 αθλητικα απο Cosmos και Zakcret, τετοιες προσφορες ειναι συχνο φαινομενο (βεβαια εγω περιμενω το sale της Nike απο το app τους μεσα στον Νοεμβριο).

Δημοσ.

Καλή εβδομάδα κι από εμένα. Αν και οι of topic η ερώτηση, αλλά μια και μπήκε στη συζήτηση αν κάποιος ήθελε δερμάτινο κι όχι "δερμάτινο" αθλητικό για μπάσκετ ή για τρέξιμο (περπάτημα) τι θα προτείνατε; Σας ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κάπου εδώ ξεκινάει να χάνετε η μπάλα...
Δύσκολο niche για να παίξει στις προσφορές του insomnia τα sneakers για συλλέκτες...

Επεξ/σία από Themos3
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτά τότε 150 χιλιάρικα δεν κόστιζαν; 

Τα Nike τα απλά θυμάμαι τα έπαιρνα με 30-40 χιλιάρικα τα sporteχ είχαν κάνα 5000

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αυτά τότε 150 χιλιάρικα δεν κόστιζαν; 

Τα Nike τα απλά θυμάμαι τα έπαιρνα με 30-40 χιλιάρικα τα sporteχ είχαν κάνα 5000

Ναι πολύ πάνω από 100.000 δρχ κόστιζαν τότε, καλά θυμάσαι. Γιαυτό ήταν άπιαστα τότε στους περισσότερους από μας και διακαής πόθος. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ναι πολύ πάνω από 100.000 δρχ κόστιζαν τότε, καλά θυμάσαι. Γιαυτό ήταν άπιαστα τότε στους περισσότερους από μας και διακαής πόθος. 

Ε ήταν ναι....άλλες εποχές με made in usa Nike. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...