gate_7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Σαμσουνγκ Γκαλαξι Σ7 Ετζ. Έχω μέσα μία 64αρα κάρτα μνήμης. Σκέφτομαι να αγοράσω μία μεγαλύτερη κάρτα. Θέλω να ρωτήσω το εξής : Θα αλλάξουν οι ημερομηνίες στα βίντεο και στις φωτογραφίες που έχω ήδη; Και αν ναι, υπάρχει τρόπος για να το αποφύγω.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
AntiCambeR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, gate_7 είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Σαμσουνγκ Γκαλαξι Σ7 Ετζ. Έχω μέσα μία 64αρα κάρτα μνήμης. Σκέφτομαι να αγοράσω μία μεγαλύτερη κάρτα. Θέλω να ρωτήσω το εξής : Θα αλλάξουν οι ημερομηνίες στα βίντεο και στις φωτογραφίες που έχω ήδη; Και αν ναι, υπάρχει τρόπος για να το αποφύγω.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Υπάρχει περίπτωση όταν τις μεταφέρεις, να αναγράφει την ημερομηνία μεταφοράς, αυτό ίσως εξαρτάται απο το λογισμικό του κινητού και τον τρόπο μεταφοράς. Γίνεται να τις μεταφέρεις στο PC 1)Κατευθείαν απο το κινητό 2)Μέσω του Switch της Samsung 3)Απο την κάρτα μνήμης σε αντάπτορα. Δοκίμασε το 1 μόνο 1-2 φωτογραφίες να δείς τι βγάζει.Αν η ημερομηνία αλλάζει, δοκίμασε το 2. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα