Crash24 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Η Huawei θέλει να ανταγωνιστεί κατασκευαστές με παρόμοιου είδους over-ear ακουστικά και θα το προσπαθήσει με μια καλή πρόταση. Έπειτα από μια διαρροή πληροφοριών για τα νέα ακουστικά της Huawei, ήρθε η επίσημη αποκάλυψη. Τα Huawei FreeBuds Studio θα κυκλοφορήσουν με αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τιμή 299€. Τα βασικότερα είναι η χρήση τεχνολογίας Active Noise Cancellation (ANC) και η διάρκεια μπαταρίας, η οποία μπορεί να αγγίξει τις 24 ώρες λειτουργίας (δίχως ANC) χάρη στη μπαταρία χωρητικότητας 410mAh. Στα μινιμαλιστικά σχεδιασμένα καλύμματα των ακουστικών βρίσκονται πλήκτρα αφής, ενώ στο εσωτερικό τους τοποθετήθηκαν οδηγοί ακουστικών 40mm με απόκριση συχνότητας 4Hz έως 48kHz. Συμπληρώνοντας το σχεδιασμό, οι βραχίονες που ενώνουν τα ακουστικά με τη στεφάνη είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι. Το ANC, όπως αναφέρεται από τη Huawei, θα φιλτράρει θόρυβο έως και 40dB χάρη στα οκτώ συνολικά μικρόφωνα που ενσωματώνονται σε διάφορα σημεία της συσκευής. Με χρήση modes όπως το Awareness, ο χρήστης θα μπορεί να ρυθμίζει τους ήχους που εισέρχονται για να μη χάνει επαφή με το περιβάλλον, ενώ με το Voice Mode η συστοιχία μικροφώνων θα κρατά την ανθρώπινη ομιλία και θα «πετά» τον περιττό θόρυβο. Μέσω Bluetooth 5.2, μπορούν να συνδεθούν με δύο συσκευές ταυτόχρονα και διαθέτουν χαμηλή απόκριση για χρήση σε games, ενώ χάρη στη διπλή κεραία τους θα παρέχουν κάλυψη σήματος 360 μοιρών δίχως παρεμβολές. Διαθέτουν θύρα USB-C για ταχεία φόρτιση που προσφέρει έως και 8 ώρες χρήσης με 10 λεπτά «στην πρίζα», ενώ σε 60 λεπτά η μπαταρία θα είναι πλήρως φορτισμένη. Τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα, μαύρο και χρυσό, σε απροσδιόριστη προς το παρόν ημερομηνία, έναντι 299€. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
petranthe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Βρε σαν ποια μοιάζουν... Βρε σαν ποια μοιάζουν.... Μπα ιδέα μου θα είναι😭 2
pao13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, petranthe είπε Βρε σαν ποια μοιάζουν... Βρε σαν ποια μοιάζουν.... Μπα ιδέα μου θα είναι😭 αφού έχουν 300 ευρώ δεν μοιάζουν με κανένα
Axelq Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Too much για Huawei και δεν το λέω από κακία. 1
focusopoulos2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Στα 299 δίνουν και μάσκα δωρεάν?? Θα είναι ίδιο χρώμα ακουστικά με μάσκα?? 1
Agony Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Σε περίεργα μονοπάτια παει να πατήσει με τετοιο κοστος πρεπει να εχεις και ενα ονομα στον ηχο για να στα δωσει ο άλλος. 5 1
mariosCS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Agony είπε Σε περίεργα μονοπάτια παει να πατήσει με τετοιο κοστος πρεπει να εχεις και ενα ονομα στον ηχο για να στα δωσει ο άλλος. Ακόμη δεν τα ακούσαμε όμως... 2
stivaks72 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Αν και δεν είμαι γνώστης και δεν γνωρίζω τον ανταγωνισμό φαίνεται να έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά.
pao13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Agony είπε Σε περίεργα μονοπάτια παει να πατήσει με τετοιο κοστος πρεπει να εχεις και ενα ονομα στον ηχο για να στα δωσει ο άλλος. δεν νομίζω να έχουν δικιά τους επιμέλεια στον ήχο κάποιος άλλος θα το έκανε αυτό
andreas1gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, petranthe είπε Βρε σαν ποια μοιάζουν... Βρε σαν ποια μοιάζουν.... Μπα ιδέα μου θα είναι😭 Ερώτηση κρίσεως… Όλα εσείς τα apple fanboy παντού και πάντα το μόνο που βλέπετε είναι αν κάτι μοιάζει με οποιοδήποτε προϊόν τις Αγίας εταιρίας σας;;; 3 3
chris_g92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, petranthe είπε Βρε σαν ποια μοιάζουν... Βρε σαν ποια μοιάζουν.... Μπα ιδέα μου θα είναι😭 Με ποια ?
Mi_ka Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 από όσο βλέπω απευθύνονται σε κέρινους ανθρώπους
jerry banana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 "Can i copy your homework "μου θυμίζει το meme .Μακάρι να αξίζουν.Αμφιβαλλω όμως όταν κοντραρονται με τα τιτανομεγιστα mx3 .της sony.Ειδικα μεταχειρισμένα μπορεί κάποιος να τα βρει πολύ φθηνά.Αλλα και του κουτιού αξίζουν.
bahamut_zero Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Ερώτηση κρίσεως… Όλα εσείς τα apple fanboy παντού και πάντα το μόνο που βλέπετε είναι αν κάτι μοιάζει με οποιοδήποτε προϊόν τις Αγίας εταιρίας σας;;; Man εκτίθεσαι, η apple δεν βγαζει over the ear ακουστικα. Αλλα ακουστικα εννοει ο φιλος πιο πανω πως αντιγραφει η huawei. Σε αλλα νεα, με 300€ ειναι εγγυημενη η εμπορικη τους αποτυχια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα