Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή  για την δουλειά μου . Έτσι καi εγώ έψαξα στην αγορά και βρήκα ότι δυο από τους κορυφαίους φορητούς υπολογιστές είναι το MacBook 16 με i9 32gb ram και 1tb και το XPS 15 με τα ιδιά ακριβώς χαρακτηριστικά . Παρόλα αυτά δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο και για αυτόν τον λόγο πείρα την απόφασή να γράψω σε ένα φόρουμ και να ζητήσω για γνώμες . Κάποια από τα προγράμματα τα οποία χρησιμοποιώ για την δουλειά μου είναι το MATLAB , AUTO CAD 3D , RHINO/GRASSHOPPER και άλλα παρόμοια που με βοηθούν να εργαστώ ως πολιτικός μηχανικός και αρχιτέκτονας .

Δημοσ.

Στους XPS, κάνε λίγο υπομονή γιατί κυκλοφόρησε στο εξωτερικό ο 11th generation intel, 1165g7.

Στα Ευρωπαϊκά dell store έχει φθάσει, στην Ελλάδα αναμένεται το Δεκέμβριο.

Αν το κόστος και οι περιορισμοί του οικοσυστήματος της apple δεν σου είναι πρόβλημα, τότε πηγαίνεις προς το mac pro, βάλε και μια επέκταση εγγύησης οπωσδήποτε.

Εχω στο μάτι το αντίστοιχο με εσένα 13αρι xps, ελπίζω σύντομα να το έχω κοντά μου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Gataros είπε

Στους XPS, κάνε λίγο υπομονή γιατί κυκλοφόρησε στο εξωτερικό ο 11th generation intel, 1165g7.

Στα Ευρωπαϊκά dell store έχει φθάσει, στην Ελλάδα αναμένεται το Δεκέμβριο.

Αν το κόστος και οι περιορισμοί του οικοσυστήματος της apple δεν σου είναι πρόβλημα, τότε πηγαίνεις προς το mac pro, βάλε και μια επέκταση εγγύησης οπωσδήποτε.

Εχω στο μάτι το αντίστοιχο με εσένα 13αρι xps, ελπίζω σύντομα να το έχω κοντά μου.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου . Αλλα πες οτι ειχαν την ιδια τιμη, γιατι μου προτεινες το MacBook?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JANAS είπε

Καλησπέρα σε όλους, το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή  για την δουλειά μου . Έτσι καi εγώ έψαξα στην αγορά και βρήκα ότι δυο από τους κορυφαίους φορητούς υπολογιστές είναι το MacBook 16 με i9 32gb ram και 1tb και το XPS 15 με τα ιδιά ακριβώς χαρακτηριστικά . Παρόλα αυτά δεν έχω καταλήξει σε κάποιο συγκεκριμένο και για αυτόν τον λόγο πείρα την απόφασή να γράψω σε ένα φόρουμ και να ζητήσω για γνώμες . Κάποια από τα προγράμματα τα οποία χρησιμοποιώ για την δουλειά μου είναι το MATLAB , AUTO CAD 3D , RHINO/GRASSHOPPER και άλλα παρόμοια που με βοηθούν να εργαστώ ως πολιτικός μηχανικός και αρχιτέκτονας .

Rhino και γενικοτερα 3D modelling πας σε windows γιατι εκμεταλλευονται πολυ καλυτερα το hardware και την gpu σε σχεση με το mac os.

Δημοσ.
Στις 25/10/2020 στις 8:39 ΜΜ, JANAS είπε

Εάν δεν έχεις σκοπό να μπεις στο οικοσύστημα της Apple δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Υπάρχουν τα πάντα για πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες και φυσικά το AutoCad δεν μπορείς να πεις ότι θεωρείται παραγωγικό για αρχιτέκτονες. Εάν ήσουν USA δεν θα το συζητούσα αλλά Ευρώπη και είδικά Ελλάδα προβλέπω να χρειαστείς και Windows έστω με το parallels.

Το καλό με το Mac είναι ότι όπως θα το στήσεις δεν θα χρειαστει ξανασχοληθεις μαζί του και δεν θα αρχίσει να πέφτει η απόδοση του χρόνο με χρόνο μέχρι να του κάνεις format και να το ξαναστησεις από την αρχή όπως στα Windows. Για εμένα αυτό είναι ανεκτίμητος χαρακτηριστικό. Ο μπελας είναι ότι ακόμη και για κάποια ψιλοπράγματα θα χρειαστείς κάποια στιγμή τα Windows (πχ για να τρέξεις κάποιο στατικό, ΚΕΝΑΚ κλπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...