Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι Μνημες RAM να παρω ρε παιδια, λεω να παω σε 16 gb 3600mhz cas16 η σε τιποτα αλλο?????

Το setup μου φαινεται κατω.....

Επεξ/σία από petranc2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Crucial Ballistix 16GB DDR4-3600MHz (BL2K8G36C16U4R) -> Micron rev. e

ή αν θέλεις κάτι καλύτερο

G.Skill TridentZ Neo 16GB DDR4-3600MHz (F4-3600C16D-16GTZN) ->Samsung B-die

Σε ενδιάμεση τιμή υπάρχουν οι G.Skill TridentZ Neo 16GB DDR4-3600MHz (F4-3600C16D-16GTZNC) -> Hynix CJR αλλά είναι τύχη αν θα καταφέρεις κάτι ελάχιστα καλύτερο ή χειρότερο από τις Ballistix για αυτό δεν θα τα προτιμούσα προσωπικά. Παραμένουν όμως καλές επιλογές.

Επίσης υπάρχουν και οι G.Skill Flare X 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C14D-16GFX) -> Samsung B-die, που στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν με OC να φτάσουν στα 3600 με καλύτερα timings από τις Ballistix. Το αρνητικό είναι ότι δεν έχουν XMP στα 3600, θα πρέπει να χάσεις πολλές μέρες να βρεις τις σωστές ρυθμίσεις, επίσης υπάρχει πιθανότητα να χρειαστούν πολύ μεγάλη τάση για τα 3600 και να έχεις θέμα με τη θερμοκρασία τους.

Οι Corsair και οι Ripjaws έχουν μεγάλο ρίσκο, οι μισοί είναι ευχαριστημένοι οι άλλοι μισοί απογοητευμένοι. Για τις Patriot έχω ακούσει γενικά καλά πράγματα αλλά είναι μικρό το δείγμα για να έχω άποψη.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ.

Να μην παρεις τιποτα αφου εχεις ηδη μνημες 16gb 3000. 

Δωσε τα χρηματα καπου αλλου πχ σε μεγαλυτερο ssd/m2 δισκο ή σε νεα καρτα γραφικων.

• Like 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να μην παρεις τιποτα αφου εχεις ηδη μνημες 16gb 3000. 

Δωσε τα χρηματα καπου αλλου πχ σε μεγαλυτερο ssd/m2 δισκο ή σε νεα καρτα γραφικων.

Αυτή όντως είναι η καλύτερη συμβουλή, ιδίως αν κάνει OC τις μνήμες που έχει στα 3400+, δεν πρέπει να είναι δύσκολο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και να κάνεις overclock τη μνήμη δεν θα δεις μεγάλη διαφορά εγώ πάντως στη θέση σου θα αγόραζα ssd nvme εκεί σίγουρα θα δεις τεράστια διαφορά.;)

μνήμη και GPU βάζουμε όταν θέλουμε υψηλή απόδοση στο gaming.

αν είσαι hardcore gamer τότε πηγαίνεις σε αλλαγή gpu crossfire που σημαίνει προσθέτεις gpu και αγοράζεις 1 ακόμη οι οποία να είναι ακριβώς ίδια με αυτήν που έχεις.

Επεξ/σία από neo80
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...