Tsipouras35 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Γεια σας.Μια ερώτηση επειδή δε γνωρίζω.Μπορείς να βαψεις μονο την οροφη ενος αυτοκινήτου; και αν ναι υπαρχουν τα ακριβως ιδια χρώματα για παλια αυτοκινητα; θελω να πω πως ενας βαφέας μπορει να βρει πχ το ιδιο γαλαζιο-σιελ χρωμα για ενα αυτοκιμξτο του 2003;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Ναι μπορει . Εχω βαψει κομματι σε αυτοκινητο του 1999.
Joshua21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Και να βρει το ίδιο ακριβώς χρώμα ο ουρανός θα έχει διαφορά με το υπόλοιπο, και αυτό γιατί με τα χρόνια θα έχει κόψει. Για αυτό ο βαφέας πηγαίνει το αυτοκίνητο στον χρωματοπώλη, και αυτός με τη σειρά του μετά από πολλές δοκιμές φτιάχνει το χρώμα έτσι ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο αυτοκίνητο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Κάποιοι έχουν φασματογράφο που βγάζει ακριβώς το χρώμα όσο γερασμένο και να είναι. 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κάποιοι έχουν φασματογράφο που βγάζει ακριβώς το χρώμα όσο γερασμένο και να είναι. Ούτε καν, ο φασματογράφος το βγάζει στο περίπου, και μετά ο χρωματοπώλης - όπως έγραψα και παραπάνω - με πολλές δοκιμές το φέρνει όσο πιο κοντά γίνεται.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ούτε καν, ο φασματογράφος το βγάζει στο περίπου, και μετά ο χρωματοπώλης - όπως έγραψα και παραπάνω - με πολλές δοκιμές το φέρνει όσο πιο κοντά γίνεται. Οκ,ότι πεις.
nick#18 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οκ,ότι πεις. Οντως συμβαινει αυτο... εχω παει πολλες φορες με δειγμα και ο φασματογραφος το βγαζει με 1 τονο διαφορα περιπου. Ευτυχως 9/10 δεν με ενοιαζε η διαφορα μιας και θα ηταν εξολοκληρου νεα βαφη στο κομματι (οχι σε αυτοκινητο!) αλλα τη μια φορα που επρεπε, το εκανε μονος του μετα ολοιδιο... Και επειδη το ειχα και εγω απορια μηπως ο φασματογραφος δεν ηταν καλος δοκιμασα 2-3 μαγαζια με χρωματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα