cflour Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, Εχω παρει ενα καινουριο laptop και εχω το εξης προβληματακι: Όταν αντιγράφω κατι στην επιφανεια εργασιας μου το αποθηκευει πρώτο πρώτο στην πανω αριστερη γωνια με αποτελεσμα ολα τα εικονιδια να κατεβουν μια θεση πιο κατω και να μου χαλανε την σειρα που τα εχω βάλει. Πως μπορω να το διορθωσω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koystado Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) για δες δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας στην επιλογη ταξινόμηση μήπως είναι επιλεγμένο κάτι; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από koystado Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν είναι αυτό που λέει ο koystado δοκίμασε το παρακάτω. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας (σε άδειο χώρο)->Προβολή και ξετικάρισε το "Αυτόματη τακτοποίηση εικονιδίων" Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2020 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα